Poznate dame u Zagrebu dočekale najiščekivaniji serum godine

Tjedan dana nakon što je na dodjeli nagrada Estetica Premium Product 2019 odnio pobjedu u dvjema kategorijama – Inovativni proizvodi: najbolji serum za lice te najbolji proizvod s hijaluronskom kiselinom – Hyalu B5 brenda La Roche-Posay službeno je predstavljen u zagrebačkom showroomu dizajnerskog dvojca Elfs.

Novinari, influencerice, glumice i ostala poznata lica sa zanimanjem su odslušali uvodno predstavljanje seruma Svjetlane Arh, direktorice La Roche-Posaya, dok je program vodila Judita Franković.

Judita Franković
dr. Željana Bolanča, Svjetlana Arh i dr. Nevia Delalle

Nakon što se osvrnula na blagodati „seruma u plavoj bočici“, Judita je priznala kako ju je iznenadio podatak da koža već u dvadesetima pokazuje znakove starenja. To je u svom govoru potvrdila i dermatovenerologinja dr. Nevia Delalle, naglasivši važnost cjeloživotne njege.

dr. Nevia Delalle

Njezina kolegica dr. Željana Bolanča osvrnula se pak na prednosti hijaluronske kiseline – glavnog sastojka seruma Hyalu B5 – istaknuvši je kao nezamjenjivu u anti-ageing njezi.

dr. Željana Bolanča

„Bilo bi idealno na lice je nanositi dva puta dnevno jer hijaluron tijekom dana hidrira kožu, učvršćuje staničnu barijeru te djeluje kao antioksidans, dok je preko noći potreban u obnovi. Istraživanja su pokazala kako se koža dvostruko više regenerira noću, posebice između 23 i četiri sata, kad se popravljaju oštećenja nastala tijekom dana” – rekla je dr. Željana Bolanča, naglasivši i kako je bitno u kakvom su obliku molekule hijalurona. Ne smiju, naime, biti prevelike – jer inače ne mogu prodrijeti u kožu – a niti premale – jer u tom slučaju mogu izazvati upalu.

A baš su takve u serumu Hyalu B5 koji sadrži i vitamin B5 zaslužan za obnovu barijere kože, madecassoside koji je smiruje i potiče regeneraciju te La Roche-Posay termalnu vodu s mineralima koji blagotvorno djeluju na kožu.

U atraktivnom showroomu – nakratko pretvorenom u ordinaciju La Roche-Posaya – sve tajne plavog seruma saznale su, među ostalima, glumica Bojana Gregorić-Vejzović, TV voditeljica Nevena Rendeli i poduzetnica Lejla Filipović.

Lejla Filipović
Svjetlana Arh, Lejla Filipović i Tea Batinić Janjuš
Bojana Gregorić Vejzović
Nevena Rendeli Vejzović

Da se u maloj plavoj bočici s razlogom nalazi najiščekivaniji serum godine, potvrdila su ne samo brojna poznata lica na predstavljanju, već i svakodnevni upiti nestrpljivih kupaca u ljekarnama diljem Hrvatske. 

Pročitajte još i ...