Proizvod iz oskarovskog “goodie baga” za kojim su poludjele holivudske zvijezde

Posljednjih dvadesetak godina beauty i skincare industriju obilježio je pojam “anti-age”, no u posljednjih godinu dana svjedočimo velikoj promjeni – a pojmovi koji zauzimaju sve veći dio medijskog prostora su “sporo starenje”, “dugovječnost” i “vitalnost”.

Dugovječnost? Ovo je javna tajna Hollywoodske mladolikosti

Kad je u pitanju dugovječnost, jedna je austrijska kompanija pomogla oblikovati megatrend koji je nastao u SAD-u, a mahnitom se brzinom proširio na ostatak svijeta. Riječ je o trendu suplementacije nutrijenata koji tijelu pružaju sve što mu je potrebno za postizanje dugog, zdravog i vitalnog života. Pogađate, riječ je o longevity i well-being kategoriji suplemenata.

Za zvijezde Hollywooda, poduzetnike iz Silicijske doline i biohakere, trenutačno postoji samo jedna tema: dugovječnost. San nije samo živjeti dugo, već stariti na zdrav način, uz očuvanje mladosti, i u kontekstu izgleda, ali i u kontekstu zdravlja i vitalnosti. Želja za vječnim izvorom mladosti mogla bi postati stvarnost  – i to zahvaljujući znanstvenim otkrićima iz Austrije.

Regenerira stanice i usporava starenje na prirodan način

Otkako su holivudske zvijezde 2020. u svojim „goody bagovima“ na dodjeli Oscara dobile upravo ovaj izvor mladosti, spermidineLIFE® postao je javna tajna u Hollywoodu. Sinonim za regeneraciju stanica, usporavanje starenja i očuvanje prirodne ljepote utemeljen je na znanosti – jer je spermidineLIFE® posebno formuliran kako bi potaknuo autofagiju, omogućujući tijelu da prirodno očisti i obnavlja stanice.

Ovaj pristup ne samo da doprinosi ljepoti kože i kose, već i cjelokupnom zdravlju organizma i vitalnosti kojoj svi toliko stremimo.

SpermidineLIFE® – neizostavni dodatak u beauty rutini slavnih dama

Holivudske zvijezde otkrile su tajnu vječne mladosti, a spermidineLIFE® postao je neizostavni dodatak u njihovim režimima ljepote. No, ono što čini spermidineLIFE® posebnim nije samo njegova popularnost među poznatim ličnostima, već i činjenica da dugotrajnu mladolikost i vitalnost postiže uz zadržavanje prirodnosti izgleda. Uzevši u obzir da u svijetu slavnih žrtvovanje prirodnosti u ime mladolikosti nije rijetkost – jasno nam je kako je ovaj suplement donio zaista veliku prekretnicu. 

 

SpermidineLIFE® nije samo proizvod koji obećava mladenački izgled, već usporavanjem starenja na prirodan način održava vitalnost i dugovječnost. Hollywood žudi za proizvodima koji pružaju rezultate bez kompromisa na zadržavanje prirodnosti, a spermidineLIFE® ispunjava upravo tu želju.

Najnovija dostignuća u području dugovječnosti

Svoju iznimnu učinkovitost duguje sasvim posebnom sastojku – Poliamin spermidinu. “Ovaj spoj ima sličan učinak kao post ili intenzivno vježbanje”, kaže dr. Elizabeth Yurth, sportska liječnica i istraživačica dugovječnosti iz Colorada. Ona je također znanstvena savjetnica tvrtke TLL The Longevity Labs. Dr. Yurth objašnjava: “Spermidin potiče stanice tijela da same razgrađuju i ponovno obrađuju vlastite pogrešne sastojke. Stanični otpad praktički se reciklira. Taj prirodni proces, poznat i kao autofagija, usporava se s godinama, što dovodi do značajnog starenja tijela i povećane osjetljivosti na bolesti.”

Nije samo riječ o izgledu izvana; riječ je o hranjenju tijela iznutra. Dr. David Sinclair, eminentni stručnjak za starenje i dugovječnost, i sam koristi spermidine te je u savjetodavnom odboru tvrtke Longevity Labs koja je zaslužna za razvoj spermidineLIFE® proizvoda. Jedan od najjačih genetičara i epigenetičara na svijetu pridonio je svojim znanjem, osiguravajući da se svaki proizvod spermidineLIFE® usklađuje s najnovijim dostignućima u području dugovječnosti.

Holivudski glamur susreće se s najsuvremenijom znanosti –  a tajna dugovječnog i zdravog života udaljena je od nas samo korak.

Proizvode možete pronaći u ljekarnama Vaše zdravlje te u svim bolje opremljenim ljekarnama.

Pročitajte još i ...