Pronašli smo top popuste na omiljene proizvode za njegu kose

Tijekom zime, kosa je, kao i koža, dodatno podložna isušivanju, stoga zahtijeva poseban tretman. Vjerojatno ste već primijetili kako kosa zimi sporije raste, češće se lomi, suha je i bez sjaja. To je posljedica suhog i hladnog zraka te drugih čimbenika koji doprinose isušivanju kose. Također, tijekom zimskih dana trebali biste izbjegavati sušenje kose sušilom, kao i korištenje uređaja za uvijanje ili ravnanje kose.

Ugrabi svoj omiljeni Ducrey na akciji!

Trenutno je aktualna akcija na sve  Ducray proizvode za njegu. Popust od 30% vrijedi do 15. prosinaca 2023. na webshopu https://webljekarna.vasezdravlje.com/. Naša preporuka su:

Ducray Kelual DS šampon protiv prhuti 

KELUAL DS TRETMAN ŠAMPON preporučuje se kod ponavljajućih oblika prhuti što uključuje crvenilo vlasišta i intenzivan svrbež ili kao potporna njega vlasišta sklonog seboroičnom dermatitisu (SD). Ciklopiroksolamin i Pirokton olamin djeluju u kombinaciji za optimalnu učinkovitost protiv Malassezia gljivice, zaustavljajući njeno širenje. Svrbež je umiren od prve uporabe. Smiruje crvenilo i dugotrajno uklanja prhut. Učinkovitost dokazana tijekom 8 tjedana.

Ducray Creastim REACTIV losion

Kreatin u kombinaciji s tetrapeptidima, potiče fazu rasta kose. Kompleks vitamina B5, B6 i B8 poznat po svojstvima jačanja strukture dlake sudjeluje u stvaranju kvalitetne kose. Lagana tekstura ne masti kosu. Za deblju i snažniju kosu.

Ducray Anacaps Reactiv kapsule

Sadrži biotin koji doprinosi održavanju normalne kose i kože i niacin koji doprinosi održavanju normalne kože.

Ducray Anaphase+ regenerator za jačanje kose

Za lako razmrsivanje beživotne kose. Za jačanja kose. Nadopuna tretmanima protiv ispadanja kose.

Ducray Elution uravnotežujući šampon

Uravnotežujući šampon koji smanjuje ponovnu pojavu prhuti. Koristi se u kombinaciji s tretmanom protiv prhuti ili kao nastavak tretmana tijekom faze održavanja.

Sve Ducray proizvode pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Pročitajte još i ...