Spektakularna proslava zagrebačkog kirurga

Dr. sc. Zoranu Veiru ova je godina za – čistu peticu. I to doslovce. Naime, ne samo da nastavlja graditi respektabilnu karijeru, nego su mu se i dva bitna događaja nekako posložila oko te brojke

Ovaj je tjedan proslavio 50. rođendan, ali i petu godišnjicu Poliklinike Veir, u koju mu na estetske zahvate, osim Hrvatica, dolaze i brojne žene iz regije i inozemstva. A kako se ovaj plastični kirurg ubraja u top estetičare u Hrvatskoj, ni njegova proslava nije mogla biti drugačija nego – top.

Ekipa za dobar provod

U svoje „drugo poluvrijeme životne tekme“ – kako je sam rekao – ušao je zaista spektakularno. Oko sebe je okupio obitelj, brojne prijatelje, suradnike i osobe iz javnog života poput odvjetnice Jadranke Sloković, poduzetnica Ive Radić, Karle Kaić i Ive Todorić, glumica Ornele Vištice i Doris Pinčić Rogoznice, HRT-ovih voditeljica Diane Roko i Tončice Čeljuske, modne dizajnerice Matije Vuice…

Gotovo svi ljudi koji nešto znače u hrvatskoj estetskoj medicini pojavili su se odlično raspoloženi u  zagrebačkom restoranu Dubravkin put.

U glazbi uživo, ukusnom finger foodu i dobro ohlađenim koktelima uživali su dr. Mario Zambelli, dr. Ivana Nola, dr. Mladen Duduković, dr. Alen Milenović, dr. Bruno Cvjetičanin, dr. Jelena Jakić, dr. Anto Dujmović

Zvijezda tuluma

Šarmantni je liječnik, naravno, bio zvijezda partyja: svi su se s njim željeli slikati, izmijeniti pokoju riječ, čestitati…  A on je, odlično raspoložen, uživao u atmosferi. Bude li se na kraju godine radio popis najboljih zagrebačkih zabava, rođendan doktora Veira zasigurno će biti – u samom vrhu.

Jer, diskretno čavrljanje na terasi elitnog restorana nakon nekoliko sati pretvorilo se u pravi pravcati tulum. Najprije je zaplesao doktor Veir, a onda mu se pridružio i ostatak ekipe… Spektakularno dobar provod, zasigurno bi se složili svi uzvanici, kojima se kućama naprosto – nije išlo.

Dobrih želja nikad dosta

A ako se na kraju uhvatimo metafore koju je iskoristio slavljenik – usporedivši život s utakmicom – možemo samo ustvrditi da je dr. Veir prvo poluvrijeme odigrao vraški dobro. A želimo mu da tako i ostane.

Ostatak fotografija s proslave pogledajte u galeriji. 

Pročitajte još i ...