Schwarzkopf prestavio tbh – nove visokoučinkovite veganske boje za kosu

Schwarzkopf Professional sinoć je u Zagrebu predstavio svoje nove, visokoučinkovite, veganske boje za kosu – tbh, što je kratica za true beautiful honest. Riječ je o bojama koje pružaju uistinu jedinstvene nijanse – od toplih do hladnih. Nova serija -12C Cendré Ash neutralizira tople pigmente, dok višedimenzionalni završni sloj omogućava postizanje prirodnog izgleda. Za zdravlje kose brinu se prirodni sastojci poput ulja sjemenki grožđa, makadamije i argana, dok HEP+ molekula pomaže smanjiti rizik od razvoja alergija.

tbh – true beautiful honest boje za kosu odobrila je PETA , a uz to, ova se linija može pohvaliti i činjenicom da koristi reciklirane materijale i Social plastic za proizvodnju ambalaže, podupirući time inicijativu Plastic Bank. Tube ovih jedinstvenih boja  napravljene su od 100% recikliranog aluminija, čepovi su od 100% recikliranih plastičnih čepova, dok su kutije od 93% recikliranog kartona.

Schwarzkopf Professional prepoznao je potrebu za proizvodima koji omogućavaju prirodan izgled i individualnost, budući da višedimenzionalne tehnike bojenja Balayage, Ombre, Highlights, Pastel Toning i Microlights i dalje dominiraju uslugama salona. Osim toga, sve veći broj klijenata u proizvodima osim kvalitete traži i vrijednosti koje su u skladu s njihovima, poput veganskih formula s transparentno prikazanim sastojcima i postupcima te one u ekološki prihvatljivim pakiranjima.

Jedna od takvih je i Antonia Stupar Jurkin koja je svojoj čokoladno smeđoj boji kose vjerna godinama. Sada je postala Schwarzkopf Professional brend ambasador pa se prepustila najboljim stručnjacima u području koloracije kose i svojoj tamnoj nijansi priuštila toplinu jeseni nježnim babylights pramenovima koji se protežu kroz cijelu kosu a postignuti su najnovijim tbh – true, beutiful, honest bojama za kosu.

„Da, imam sijede, i da farbam kosu, no kao i većina žena ne želim izgledati kao da je tako. Volim lijepu kosu, važno mi je da je zdrava, uredna, blistava i zato pazim na kvalitetu proizvoda koje koristim i kamo idem na frizuru i bojanje. Preferiram kozmetiku prirodnih i veganskih sastojaka pa sam bila spremna probati nove tbh – true beautiful honest boje koje su 100% veganske i imaju preko 90% sastojka prirodnog podrijetla, uz čak 50% manje amonijaka. Rezultatom sam oduševljena! Pronašla sam ljude i brend kojima mogu u potpunosti vjerovati i čiji rezultati govore za sebe, jako sam sretna zbog toga. Salon Ritual Marka Zirduma postao je tako mjesto iz kojeg izađem i osjećam se kao milijun dolara!“, izjavila je Antonija Stupar Jurkin na predstavljanju koje je i vodila. Njezinom glam lookusvakako je pridonijela i posebno kreirana haljina dizajnerice Matije Vujice.

Za više informacija o novoj, poboljšanoj tbh – true beautiful honest liniji i uslugama posjetite svoj najbliži Schwarzkopf Professional salon.

Za sve frizere i one koje zanima kako su postignuti rezultati, posjetite ASK eAcademy platformu i kroz step-by-stepvideo saznajte sve o novoj boji Antonije Stupar Jurkin. Obilje frizerskih i Lifestyle inspiracija možete otkriti i putem Schwarzkopf Professional kanala na društvenim mrežama (@schwarykopfpro.croatia) ili putem #schwarzkopfpro, #betbh i #myhairbutbetter hashtagova.

Pročitajte još i ...