Proizvod koji može zamijeniti 10 najskupljih krema

/ Madrid, 2009 / Actress PENELOPE CRUZ models her and her sister Monica's latest Mango collection. This season Mango has loads of fringes, plaids, ruffles, cotton and denim., Image: 97947870, License: Rights-managed, Restrictions: **ES PT MX out**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Most Wanted Pictures

Hoće li vašoj koži pomoći da posegnete za najskupljim kremama na tržištu? Hoće, ali imaju li kreme sposobnost regenerirati i hidratizirati kožu kao da su vas ubacili u vremensku kapsulu koja će vas vratiti barem pet godina unatrag? Apsolutno ne. Postoji li onda proizvod koji to može napraviti nakon samo dvije – tri primjene? Da! To vašoj koži radi skinbooster.

Lena Gercke is the face for the new Spring 2017 campaign of Cadenzza Jewelry, Image: 325109027, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Thunder Press

Zašto skinbooster može, a najskuplja krema ne može?

Zato što nijedna krema na svijetu ne može penetrirati tako duboko u dermis, kao što to može skinbooster.

O čemu se radi? Skinboosteri Restylane Vital i Vital Light vrlo su suptilni, mekani fileri hijaluronske kiseline, neanimalnog podrijetla (NASHA – tehnologija). Hijaluronska kiselina (HA) pripada skupini glikozaminoglikana, polisaharidnih lanaca proteoglikana koji stvaraju temeljnu tvar vezivnih tkiva i važni su za određivanje njihovih visokoelastičnih svojstava.

U organizmu je prisutna u obliku soli, a utječe na viskoznost izvanstanične tekućine. Sintetizira se uz pomoć enzima koji se nalaze na staničnoj membrani. Ljudsko tijelo sadržava prosječno 15-ak grama hijaluronske kiseline čija se trećina svakodnevno razgrađuje i ponovno sintetizira. Starenjem se moć njezinog obnavljanja znatno smanjuje.

DSC_3396

Pad koncentracije hijaluronske kiseline započinje već oko 20-e godine, ali postaje zamjetan u tridesetim i četrdesetim godinama života. To smanjenje utječe, između ostalog, na metabolizam kože, a na kraju rezultira njezinim boranjem, gubitkom elastičnosti i smanjenjem kolagena, bitnog za strukturu kože i drugih tkiva. Smanjenje koncentracije hijaluronske kiseline negativno utječe i na fibroblaste kože – što uzrokuje daljnji pad kolagena, koji se odražava na smanjenje elastičnosti kože i slabiji tonus.

HA je sastavni dio vezivnog tkiva dermisa u kojem ispunjava prostor između kolagenih i elastičnih vlakana te sudjeluje u transportu nutrijenata i hidrataciji kože, a ima ulogu i u sanaciji štete izazvane djelovanjem slobodnih radikala kao i u obrani od drugih mehaničkih i kemijskih oštećenja. Novijim znanstvenim istraživanjima utvrđen je njezin pozitivan utjecaj i na samu proizvodnju kolagena, a dokazana su joj i antibakterijska i protuupalna svojstva koja pomažu kod zacjeljivanja oštećene kože.

profimedia-0182582591

Stres, pretjerano izlaganje suncu i ostali vanjski čimbenici pridonose starenju i dehidraciji kože te smanjuju prirodan udio hijaluronske kiseline. Funkcija skinboostera je da nadoknađuju hijaluronsku kiselinu koja se s godinama slabije prirodno proizvodi te stimuliraju proizvodnju novog kolagena u koži, ali bez dodavanja volumena. Jednostavno rečeno, Restylane Vital i Vital Light rade hidrataciju iznutra i osiguravaju dugotrajnu vlažnost tretiranim područjima kože na način koji skupocjene kreme nikada ne mogu postići. Osim lica, pomlađuju zrelu i fotooštećenu kožu ruku, dekoltea i vrata.

Kako se skinboosteri primjenjuju?

Restylane Vital i Vital Light skinboosteri tankom se iglom u malim količinama injektiraju u kožu (u dermis) na željena područja.

Zadnja klinička studija je pokazala da se optimalni rezultati postižu s aplikacijom 3ml (za lice) u 2 tretmana u intervalu od 4 tjedna. Nakon završena 2 tretmana,većini pacijenata potreban je 1 tretman održavanja svakih 9 do 12 mjeseci, no s vremenom održavanja postaju rjeđa zbog stvaranja novog kolagena i vezivnog tkiva.

, , 15, April 2016.- Style star Olivia Palermo is the new face of Piaget luxury jewelry and in this pics Olivia poses for Piaget Possession collection 2016 campaign ©DJ / LAN - 15/4/16 **Hands out pics**, Image: 281683451, License: Rights-managed, Restrictions: Pictures in this set: 4 As the promotional pictures in this set are defined as 'Hands Out', the supplier can«t be considered responsible of subsequent sales or any other legal matter concerning to the material provided. These promotional pictures has been provided without Ęany compromise between the parts and it is only under the responsibility of the recipient, who acknowledges the reception of these pictures as 'Hands Out'., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Target Press

Tko može koristiti Restylane Vital i Vital Light proizvode?

Svi oni zdravi pojedinci kojima je prioritet prirodan izgled i zdrava, meka, glatka i obnovljena koža koja blista, bilo da se radi o osobama zrelije kože ili o mlađoj, dehidriranoj koži koju muče sitne nepravilnosti (npr. ožiljci od akni, sitne borice…). Utječući na kvalitetu kože, skinboosteri pomlađuju i čine ten ujednačenim i prirodno blistavim.

Gdje se mogu aplicirati skinbooster Restylane Vital i Vital Light?

Aplikacije Restylane Vitala i Restylane Vital Lighta rade liječnici koji su prošli potrebnu edukaciju. Izdvajamo neke od poliklinika/ordinacija u kojima možete napraviti tretman Restylane skinboosterima, a za više informacija o tretmanu i cijenama, savjetujte se sa svojim liječnikom ili raspitajte u zdravstvenim ustanovama.

POLIKLINIKA MILOJEVIĆ https://www.milojevic.hr/

POLIKLINIKA DERMALIFE https://www.dermalife.hr/

POLIKLINIKA EDUMED http://edumed.hr/kontakt.asp

ORDINACIJA LAZARIĆ http://www.ordinacija-dr-lazaric.hr/hr/

POLIKLINIKA CUTIS http://www.cutis-dubrovnik.hr/?file=naslovnica

ORDINACIJA MANESTAR http://www.ordinacija-manestar.hr/

POLIKLINIKA DERMANGIO http://dermangio.hr/

POLIKLINIKA LABAR http://www.poliklinika-labar.hr/

ORDINACIJA NAJEV (Split) Telefon: 021 469 077, mobitel: 091 7671 698

BOLNICA ARITHERA https://www.arithera.hr/hr/

POLIKLINIKA LESIĆ https://www.poliklinika-lesic.hr/

POLIKLINIKA ŠLAJ ANIĆ (dermatolog dr. J. Meštrović Štafekov) http://www.slaj-anic.com/

Pročitajte još i ...