Simona Antonović, jedna od najpoznatijih make up umjetnica, ima edukaciju koju ne želite propustiti

Simona Antonović Makeup School nastavlja sa svojim inovativnim make up edukacijama i usavršavanjima za profesionalce i početnike, a ovog proljeća održava se impresivna master make-up edukacija namijenjena svima koji žele naučiti osnovne i napredne tehnike šminkanja za profesionalnu upotrebu. Bez obzira na to imate li prethodnog iskustva ili već radite kao make up umjetnici i želite vrhunsko dodatno usavršavanje u jednom od najpopularnijih i najtraženijih beauty zanimanja budućnosti, ovo je radionica koju ne želite propustiti.

Dvotjedna master make-up edukacija sastoji se i od teorije i intenzivne prakse u najtraženijim i najpopularnijim make up lookovima u skladu s najmodernijim svjetskim tehnikama šminkanja. Polaznice će saznati i sve tips&tricks koji im pomažu postati i ostati uspješnima u jednom od najpopularnijih zanimanja. Ova edukacija je jedinstvena na tržištu i osmišljena je iz Simonina dugogodišnjeg iskustva i stručnosti stečenima na najvišim razinama make up industrije, što joj je omogućilo da ostvari međunarodno uspješnu i priznatu karijeru protkanu mnogim uspjesima i nagradama na najvišim razinama make up biznisa.

“Učiti, inspirirati i poticati polaznike u ostvarivanju njihovih ciljeva i ispunjenja snova osnove su moje makup škole. Prenijeti vlastito iskustvo, podijeliti godinama stjecano znanje i odgovoriti na znatiželjne upite polaznica, jedna su od najljepših trenutaka moje make up karijere”, otkriva nam Simona govoreći o master make-up edukaciji i nastavlja: “U svojoj karijeri, spoznala sam da stalno učenje, upoznavanje novih proizvoda i primjena stečenih znanja, sigurno i stabilno omogućavaju rast i razvoj u ovom poslu. Uz kvalitetan rad, naravno. Uostalom, poslovni uspjesi prošlogodišnjih polaznica Master Makuep programa, najbolji su dokaz tome, a i sama se neprestano educiram kako bi bila upoznata s trendovima u industriji.”

Master make-up edukacija održava se od 8. do 20. travnja 2024. godine u Zagrebu, od ponedjeljka do subote, 10:00-17:00. Više informacija i mogućnost prijave pronađite na internetskoj stranici škole. U dvotjednom programu kao gosti predavači Simoni će se pridružiti i drugi renomirani stručnjaci u svojim područjima – dermatolozi, fotografi, dizajneri, frizeri, marketinški stručnjaci i mnogi drugi, te će tako priča o ljepoti koju će Simona Antonović ispričati kroz svoj sveobuhvatan program biti potpuna. Polaznice i polaznici master make-up edukacije radit će s vrhunskim make up brendovima kao što su Estée Lauder, Shiseido, Elizabeth Arden, Clarins, Max Factor, Real Techniques, Pupa i Milani, a za njegu kože tijekom škole koristit će premium proizvode vrhunskih skincare brendova između kojih ističemo Embryolisse i hrvatski brend uchka – regenerativnu i slow-ageing prirodnu Zagreb, 13. 3.2024.

Simona Antonović je svoje uistinu impresivno make up iskustvo, stekla u stvaranju brojnih make up lookova za modne i beauty editoriale, nagrađivane marketinške i modne kampanje, te u šminkanju tisuća klijentica za različite svečane, poslovne i privatne prigode poput vjenčanja, proslava, sastanaka i izlazaka van. Nekoliko sezona je radila na Paris Fashion Weeku u timovima slavnih make up umjetnika Pat McGrath i Peter Philipsa za revije Givenchya, Louis Vuittona, Lanvina, Galliana i drugih. Potpisala je make up bajke na stranicama Voguea, Harper’s Baazara, Glorije i Glorije Glam, Ellea, Cosmopolitana, InStylea, Grazie, Glamoura, Storybooka, Dive, Sense i mnogih drugih. Od 2013., radi kao make up artist za Chanel na području središnje Europe i Mediterana. Surađuje s etabliranim modnim i beauty fotografima, te je omiljena make-up artistica brojnih poznatih osoba. Dobitnica je čak dvije prestižne Elle Style Awards – za najbolju umjetnicu make-upa i za najbolji modni editorial, kao i MGF Awarda za najbolju regionalnu make up umjetnicu u 2023.

Pročitajte još i ...