Splitska liječnica s izrazitim smislom za estetiku

Ljepota Splićanki poznata je i izvan granica Hrvatske, a osim turista opjevali su je i brojni pjesnici i tekstopisci. Neiscrpno vrelo inspiracije Dalmatinke su i za splitsku liječnicu dr. Anđelu Prolić, kojoj mnoge od ovih lijepih dama zahvaljuju svoj njegovani look.

Premda i sama iznimno drži do svog izgleda, ova splitska liječnica imponira prije svega – impresivnim profesionalnim postignućima. Medicinski fakultet u Splitu završila je 2003., prva iz svoje generacije.

Na Medicinskom fakultetu u Rijeci ambiciozna je liječnica upisala magistarski studij s temom iz područja biomedicine, a u Zagrebu je obranila temu doktorske disertacije pa njezine klijentice zaista mogu biti sigurne da su u – odličnim rukama.

Stalna edukacija i ostvaren san

Konstantna edukacija u području estetske i anti-age medicine na domaćim i internacionalnim kongresima te klinikama u Europi i Americi također je „crtica“ iz njezine biografije. Zato i ne čudi da je njezina Poliklinika Dermamed, prva takvog tipa u Dalmaciji, postala omiljeno odredište na beauty mapi ne samo Splićanki koje drže do svog izgleda nego i brojnih žena iz regije.

Kako priznaje dr. Prolić, otvaranje poliklinike bio je njezin dugogodišnji san, koji je 2015. pretvorila u stvarnost. Godine edukacija, napornog rada i učenja urodile su plodom, na zadovoljstvo brojnih njezinih klijentica.

A kako je ulagala u svoje znanje, tako je željela da i u ovoj suvremenoj oazi ljepote sve bude besprijekorno: opremila ju je najsuvremenijim estetskim aparatima te klijentima ponudila moderne nekirurške metode pomlađivanja, kombinaciju medicinskih i estetskih protokola, kvalitetnu dermokozmetiku te vrhunski profesionalni tim na koji je, kako kaže, iznimno ponosna.

Ponuda u rangu sa svjetskim poliklinikama

Dermamed se nalazi na splitskoj adresi Poljička 28 B, a u novoopremljenoj poliklinici još su se više usmjerili na medicinsku kozmetologiju i minimalno invazivne zahvate.

Kako nam je otkrila dr. Prolić, Dermamed centar spaja njezine dvije velike ljubavi – medicinu i estetiku, a primarni mu je cilj kroz cjelovitu ponudu odabrati najbolje za svakog klijenta, ovisno o njegovim potrebama.

Zato se usluge u Dermamedu baziraju na individualnom pristupu i planu tretmana prilagođenom svakom pojedinom klijentu – kako u odnosu na njegove potrebe, tako i u odnosu na njegove mogućnosti. Kući stoga odlaze pomlađeni, puni samopouzdanja, zadovoljni rezultatom, s osmijehom na licu.

Pomlađivanje od glave do pete

„Brz način života ostavlja nam sve manje vremena za sebe. Sve se to odražava na našem licu, tijelu i, u konačnici, raspoloženju. Ako se dobro osjećate u svojoj koži i ako ste zadovoljni sobom, i sve drugo puno je jednostavnije. U Dermamed centru polazimo upravo od toga, stoga na usluzi imamo sve što je potrebno za opustiti se i pomladiti ‘od glave do pete’, uz prirodne i izvrsne rezultate“, objašnjava dr. Prolić.

Koji su najpopularniji tretmani u Poliklinici Dermamed? Osim uljepšavanja lica hijaluronskim filerima renomiranih svjetskih brendova, u ponudi se najviše ističu  mezoterapija, oblikovanje tijela top aparatima kao što je Med Contour Multipower, zatim Med Visagea za lifting lica, tretmani mikrodermoabrazija i popularni dermapen.

Ukorak sa svjetskim trendovima

Premda konstantno radi na usavršavanju te je članica više američkih i europskih društava za estetsku medicinu i anti-aging, dr. Prolić uvijek nađe vremena za svoje drage klijente i klijentice koji imaju mogućnost besplatnih konzultacija ako požele stručan savjet ili preporuku o tretmanima dostupnima u Dermamedu.

A kad je o dermokozmetici riječ, dr. Prolić rado preporučuje Reviderm.  Ovaj je njemački brend razvio cjelovit pristup njegi kože lica koji je jedinstven na ovim prostorima, u kojem se svakoj koži pristupa individualno i u kojem se kroz pet koraka dolazi do optimalnih rezultata za svaku indikaciju kože. Taj se cjelovit pristup u potpunosti uklapa u “filozofiju” doktorice Prolić.

Pročitajte još i ...