Stiglo je sunce, a s njim bi mogle doći i mrlje!

Tamne mrlje – poznate kao staračke pjege ili mrlje od sunca – često se pojavljuju na licu, rukama ili drugim dijelovima tijela često izloženima suncu. Doista, često zaboravljamo koliko je važno zaštiti se od prekomjernog izlaganja UVA i UVB zrakama. Iako se može pojaviti kod muškaraca i žena, s melazmom se češće susreću žene. Naravno, krivac su dobro nam poznati hormoni, pa tako melazma pogađa 10-15% trudnih žena i 10-25% žena koje uzimaju oralnu kontracepciju.

Stručnjaci francuskog dermokozmetičkog brenda Ducray su za prevenciju i korekciju tamnih mrlja i znakova fotostarenja razvili liniju Melascreen s proizvodima koji štite od sunca, posvjetljuju uporne tamne mrlje te se bore sa svim znakovima fotostarenja.

Upoznajte Ducray Melascreen

Melascreen UV lagana krema SPF50+ namijenjena je zaštiti kože od hiperpigmentacija izazvanih suncem, lokaliziranih tamnih mrlja i staračkih pjega. Ograničava i posvjetljuje tamne mrlje, zahvaljujući kombinaciji djelatnih tvari: fotozaštitni sustav širokog spektra blokira UVA i UVB zrake, a RonaCare AP® pomaže ograničiti tamne mrlje i štiti od fotostarenja. “Dry touch” tekstura djeluje protiv sjaja i nevidljiva je.

Ova je krema otporna na vodu i znoj, čak i u vrućim podnebljima. Teksture, vrlo ugodne za uporabu, pružaju zaštitu za sve tipove kože te su prilagođene svakodnevnoj primjeni tijekom cijele godine.

Za dodatno ujednačavanje tena pomoću vitamina C i vitamina B3 tu je Melascreen ÉCLAT lagana krema SPF 15 . Iako bi bilo dobro tijekom dnevnog izlaganja suncu koristiti i Melascreen UV SPF50+.

Melascreen DEPIGMENANT intenzivna njega djelovat će na smanjenje i posvjetljivanje postojećih, lokaliziranih tamnih mrlja. Njegova djelotvornost se skrila u originalnoj kombinaciji visokoučinkovitih djelatnih tvari, koncentriranoj formuli azelaične i glikolne kiseline.

Linija Melascreen PHOTO-AGING pruža potpuno rješenje za njegu kože koja ubrzano stari zbog pretjerane izloženosti suncu. Visokoučinkovite kombinacije djelatnih tvari djeluju protiv  tamnih mrlja, staračkih pjega, bora, gubitka čvrstoće i elastičnosti.

Melascreen PHOTO-AGING global serum djeluje tako što korigira tamne mrlje, zaglađuje bore, učvršćuje, daje tonus i elastičnost koži.

Za izuzetno hranjivu noćnu njegu tu je Melascreen PHOTO-AGING noćna krema koja intenzivno hrani i njeguje kožu.

I na kraju, ali ne i manje bitno – istina je da naše ruke odaju godine. Ta činjenica ne veseli niti jednu ženu, ali s njom se moramo suočiti. Ruke su izložene suncu cijele godine, a ne samo ljeti, a malo od nas sjeti ih se namazati kremom sa zaštitnim faktorom.

 

Stoga ne zaboravite da Melascreen PHOTO-AGING krema za ruke SPF 50+ pruža sveobuhvatnu njegu i visokoučinkovitu zaštitu kože ruku s ranim znakovima fotostarenja i nanesite je prije izlaganja suncu!

Pročitajte još i ...