Prestižne estetske poliklinike daju popuste od najmanje 30% diljem Hrvatske

Naša je misija svakodnevno čitateljima donijeti relevantne, točne i korisne informacije o domaćem tržištu estetske medicine, kirurgije i kozmetologije.

Donosimo vam popuste u najboljim estetskim poliklinikama

Iznimnu važnost pridajemo edukaciji čitatelja o rastućoj ponudi usluga u poliklinikama diljem zemlje, kako bi njihove odluke o estetskim tretmanima i zahvatima uvijek bile informirane i temeljene na preporukama, iskustvu i točnim informacijama.

Iako su estetski tretmani danas dio svakodnevice te već odavno ne spadaju među taboo teme, mnogim ženama oni su i dalje nedostižan luksuz. Iz tog razloga treći puta organiziramo projekt Estetica My Moments, čiji je cilj ponuditi čitateljima i čitateljicama značajne popuste na estetske tretmane, a čitav će projekt trajati dva mjeseca.

Potaknuti izvrsnim odazivom pacijenata tijekom proteklog Estetica My Moments projekta, odlučili smo u suradnji s najboljim hrvatskim estetskim poliklinikama ponuditi čitateljima nove popuste na najtraženije estetske tretmane u Hrvatskoj.

Fenomenalni popusti do kraja lipnja – pogledajte ponudu!

Od početka svibnja do kraja lipnja, u brojnim prestižnim poliklinikama diljem zemlje moći ćete po izvrsnim cijenama, uz značajne popuste napokon napraviti tretman o kojem već dugo maštate. Kako ostvariti popust na odabrani tretman? Sve što trebate napraviti jest odabrati tretman i polikliniku uključenu u projekt Estetica My Moments te unaprijed rezervirate termin. Prilikom naručivanja na tretman, obavezno istaknite da želite iskoristiti Estetica.hr popust, kako biste tretman napravili po posebnoj, sniženoj cijeni.

Koje su se prestižne poliklinike diljem Hrvatske i njihove vrhunske usluge našle u trećem izdanju Estetica My Moments projekta? Donosimo sve detalje!

Poliklinika Lohuis Filipović Medical Group

Zagrebačko – amsterdamska Poliklinika Lohuis Filipović Medical Group pravi je dokaz da iza zadovoljnih pacijenata stoji spoj iskustva, znanja, najnaprednijih tehnologija i usko educiranih liječnika čiji je cilj u svakom trenu osigurati vrhunsku uslugu. Osnovali su je dr. sc. Peter JFM Lohuis i dr. sc. Boris Filipović – renomirani međunarodni stručnjaci za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju lica.

Pacijentima svakodnevno donose nove kirurške tehnike operiranja, ali i kombiniranje istih s minimalno invazivnim naprednim tehnologijama – kako bi mogli osigurati prirodan pomlađen izgled s manjim vremenom oporavka i dugotrajnim rezultatom.
Za čitateljice Estetice pripremili su popuste na čak tri tretmana za ljepotu lica i tijela.

HydraFacial Platinum, neinvazivan tretman lica koji na brz i učinkovit način dubinski čisti  i pomlađuje kožu, jedan je od najučinkovitijih tretmana s instant učinkom bez vremena oporavka. PLATINUM tretman uključuje detoksifikaciju limfnom drenažom, Signature tretmanom za dubinsko čišćenje i eksfolijaciju te LED terapiju koja pojačava djelovanja specijalnog boostera koji se tijekom tretmana aplicira. Puna cijena ovog tretmana je 1400 kn, a s popustom od 30%, stajat će vas 980 kuna.

Za potpunu transformaciju kože lica pobrinut će se tretman uređajem SkinPen u kombinaciji s PRP metodom. SkinPen je uređaj koji se bazira na microneedlingu, a služi za obnovu i pomlađivanje kože prirodnim putem – mikroubodi na koži stvaraju sitna oštećenja koja aktiviraju prirodne mehanizme samoobrane te potiču stvaranje faktora rasta i novog kolagena. U kombinaciji s PRP-om, učinak na pomlađivanje kože lica je zapanjujuć, a umjesto 3000 kuna, ova će vas sinergija metoda s popustom od čak 40% stajati 1800 kuna.

Kako biste ljeto dočekali spremni, Poliklinika Lohuis Filipović Medical Group pripremila je čak 50 % popusta i na Venus Velocity lasersku epilaciju cijelih nogu, koja će vas u sklopu Estetica My Moments projekta stajati 1100 umjesto 2200 kuna.

Poliklinika Bagatin 

Poliklinika Bagatin danas je jedna od najuspješnijih u Hrvatskoj i regiji, a osim zahvata u estetskoj kirurgiji, nudi tretmane u područjima dermatologije, stomatologije i kozmetologije. Doktori Tomica i Dinko Bagatin postali su sinonim za estetsku kirurgiju u Hrvatskoj, jer su među prvima popularizirali teme estetske medicine i kirurgije.

Ova inovativna poliklinika pravi je spoj profesionalizma i moderne medicinske ustanove s naglaskom na zdravlje i ljepotu, a njihovu su stručnost prepoznale i brojne poznate dame.

Za ljubiteljice vrhunskih tretmana s još boljim rezultatima, Poliklinika Bagatin pripremila je popust na ZO Skin Red Carpet Peel, koji s popustom od 30% sada stoji svega 525 kuna umjesto dosadašnjih 750 kuna.

Svjetski poznati dermatolog i medicinski direktor ZO Skin Healtha, doktor Zein Obagi, tvorac je Zo Signature Peels linije profesionalnih pilinga koji su prilagođeni stanju i potrebama kože.

Stimulator Peel ili ‘Red Carpet piling’, kako ga od milja nazivaju broja poznata lica iz Hollywooda, savršen je piling koji se može napraviti u pauzi za ručak – bez iritacija i potrebe za oporavkom. Učinkovit je kod bora i finih linija, beživotnog izgleda kože te kod grube i suhe teksture kože.

Štimac Centar dentalne medicine

Štimac centar dentalne medicine u Zagrebu osim po dobro znanim stomatološkim uslugama prepoznat je na području estetskih zahvata lica. Elena Štimac Vukojević, dr. med. dent, spec. dentalne protetike, svoj profesionalni razvoj već godinama usmjerava na visoku estetiku lica specijalizirajući se za najpopularnije estetske tretmane.

Vrhunska usluga, dostupnost i vjerodostojnost ove ustanove omogućila je brojnim klijentima iz Hrvastke i inozemstva da u ovoj zdravstvenoj ustanovi pronađu svoje odredište za estetiku kako zuba tako i lica.

Za čitatelje Estetica ova je stomatološka poliklinika pripremila izvrsne popuste .

Tretman mikroiglicama SkinPen uređajem tako će vas umjesto 1500 kuna, s popustom od 30% stajati svega 1050 kuna, dok ćete kombinaciju tretmana uređajem SkinPen i PRP-a platiti 1750, umjesto prijašnjih 2500 kuna.

Na ovoj vas adresi očekuje i jedan od najpoznatijih anti-age tretmana na svijetu – Botox. Mnoge žene se na ovaj postupak odlučuju kao alternativu kirurškim zahvatima, poput podizanja obrva ili gornje blefaroplastike. Riječ je o iznimno brzom tretmanu koji ne zahtijeva oporavak, rezultate daje trenutno, a učinak traje nekoliko mjeseci.

U Štimac Centru dentalne medicine čeka vas 30% popusta na tretman botoxom, pa ćete za 50 jedinica izdvojiti 1400 kuna, umjesto redovnih 2000 kuna.

Poliklinika Petković

Dr. Mikela Petković nedavno je otvorila vrata svoje Poliklinike Petković u Zagrebu, a riječ je o suvremenoj poliklinici koja pruža vrhunsku uslugu iz područja dentalne medicine i dermatologije.

Dermatologinja dr. Mikela Petković, dr. Marin Petković i dr. Paola Rapanić (stomatolozi)

Zahvaljujući modernoj tehnologiji i uređajima, tim poliklinike pacijentima nudi kompletnu brigu o zdravlju, prirodnom izgled i samopouzdanju.

Dermatologinja ističe kako je individualizirani pristup svakom pacijentu njezin glavni pokretač i motivacija, a najveći su joj fokus najnovija istraživanja i rješenja koja medicina nudi kada je u pitanju zdravlje kože.

U sklopu Estetica My Moments projekta Poliklinika Petković donosi vam izvrsne popuste na dermatološke, ali i dentalne usluge. Tražite li savršenu ponudu za transformaciju osmjeha, sada je idealan trenutak. Zubne ljuskice tako će vas s popustom od 30% stajati 2100 kuna umjesto 3000 kuna, dok ćete za izbjeljivanje zubi trebati izdvojiti svega 1540 kuna uz popust od 30%.

Ako ste u potrazi za pomlađivanjem i revitalizacijom lica, Poliklinika Petković pripremila je popuste i na tretman Botoxom te na Skinboostere. Tako će vas 50 jedinica Botoxa po sniženoj cijeni stajati 1750 kuna, dok ćete za tretman Skinboosterom – koji hidratizira kožu iznutra i vraća joj prirodnu čvrstoću i sjaj, izdvojiti 1750 kuna umjesto 2500 kuna.

Poliklinika Pablo

Poliklinika Pablo u Solinu od samog osnivanja 2008. kao jedan od glavnih ciljeva ističe – osigurati najbolju medicinsku skrb za svakog pacijenta ili klijenta. Sudeći po zadovoljnim pacijentima, liječnici ove vrsne poliklinike pružaju zaista najvišu kvalitetu medicinskih usluga. Dr. Danica Kesić, specijalizant dermatovenerologije, u svom radu uvijek stavlja naglasak na zdravlje i ljepotu kože kombiniranjem terapijskih i kozmetičkih opcija. Srdačan i individualizirani pristup svakom pacijentu smatra osnovom liječenja i poboljšanja kvalitete života svakog svog pacijenta.

U sklopu projekta Estetica My Moments Poliklinika Pablo pripremila je našim čitateljima popuste na čak četiri vrhunska anti-age dermatološka tretmana.

Tretman Profhilo, koji je na tržište donio pravu revoluciju kad su u pitanju dermalni fileri, možete napraviti po 30% nižoj cijeni od svega 1750 kuna, umjesto 2500 kuna. Riječ je o 3 u 1 proizvodu koji djeluje kao kombinacija filera, mezoterapije i skin boostera, a poboljšava elastičnost, hidrataciju i tonus kože. Profhilo djeluje kao kombinacija tretmana te daje licu hidratiziraniji i zaglađeniji izgled, bez umjetnog efekta.

Pomlađivanje lica ne može proći bez filera pa u Poliklinici Pablo nude 30% popusta i na tretmane Juvederm hijaluronskim filerima. Fileri Juvederm sadrže 90 % hijaluronske kiseline male molekularne težine te 10 % hijaluronske kiseline veće molekularne težine – ta Vycross tehnologija omogućuje fileru da održi svoju molekularnu strukturu nakon tretmana – pa su rezultati dugotrajniji. Cijena tretmana Juvederm filerima s popustom od 30% je 1960 po mililitru.

I dame iz Dalmacije mogu uživati u tretmanu uređajem SkinPen po izvrsnoj cijeni, jer ga Poliklinika Pablo do kraja lipnja nudi po 30% nižoj cijeni od svega 1050 kuna, umjesto redovnih 1500 kuna. Microneedling dokazano djeluje na kvalitetu kože, prokrvljenost, elastičnost i pojačanu proizvodnju kolagena pa se smatra savršenim tretmanom za kvalitetu i blistavost kože. Prirodne metode pomlađivanja i dalje su najpopularnije – zbog čega je ova poliklinika odlučila našim čitateljicama ponuditi i popust na PRP tretman uz medicinski microneedling, koji će do kraja lipnja uz popust od 30% stajati svega 2450 kuna.

Privatna specijalistička ordinacija za dermatologiju i venerologiju dr. Kedmenec Bartolić

Ordinacija Bartolić iz Čakovca može se pohvaliti tradicijom dugom čak 25 godina, a dr. Štefici Kedmenec Bartolić, specijalistici dermatovenerologije, u radu se pridružila i dermatologinja dr. Lucija Bartolović.

dr. Štefica Kedmenec Bartolić

U liječenju pacijenata vodi se mišlju kako svaka koža zahtjeva individualizirani pristup te posebnu pozornost usmjerava na očuvanje prirodne barijere i zdravlja kože. Tretmani za poboljšanje strukture i kvalitete kože posebna su joj strast jer vjeruje kako svakome od nas lijepa i njegovana koža pomaže u jačanju samopouzdanja.

U radu je posvećena i zdravlju vlasišta, zbog čega je u sklopu Estetica My Moments projekta odlučila čitateljicama Estetice omogućiti Trichoskopiju + Trichotest po 30% nižoj cijeni od 1260 kuna umjesto redovnih 1800 kuna.

Dermatolozi specijalizirani za bolesti vlasišta ističu kako je trihoskopija – dijagnostički pregled pomoću dermatoskopa – ključan početni korak u otkrivanju uzroka ispadanja kose. Jedinstveni genetski test pod nazivom TrichoTest liječnicima omogućava potpuno personaliziran pristup liječenju ispadanja kose. Potpuna genetska analiza omogućava odabir prikladne opcije liječenja koje će omogućiti tretiranje samog uzroka opadanja kose kod svakog pacijenta.

Za svježe, hidrirano, osvježeno i pomlađeno lice, Ordinacija Bartolić našim čitateljicama donosi i izvrstan popust na tretman mezoterapije. Ova metoda revitalizacije i pomlađivanja kože spada među minimalno invazivne postupke, a sastoji se od injektiranja različitih sastojaka u kožu iznimno tankim iglicama. Zahvaljujući vrlo delikatnim iglicama, postupak nije neugodan niti bolan, a nepovoljnih reakcija kože nakon tretmana nema. Uz 30% popusta, paket od tri mezoterapijska tretmana stajat će vas 3150 kuna umjesto 4500 kuna.

Dermatologija Pavičić

Dr. Borna Pavičić, specijalist dermatovenerolog, nakon specijalizacije dermatovenerologije u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, završio je i poslijediplomski studij iz istog područja. Stručno se usavršavao i na Sveučilišnim Klinikama u Münchenu i Lübecku kao i na brojnim domaćim i međunarodnim tečajevima i simpozijima. Dermatologija Pavičić postala je omiljeno mjesto brojnih zagrebačkih ljubiteljica anti-ageinga i tretmana za kvalitetu i ljepotu kože.

Upravo na postupke prirodne regeneracije, obnove i revitalizacije kože u Dermatologiji Pavičić očekuju vas izvrsni popusti od čak 30% – kako biste u toplije dane ušle s besprijekornim sjajem na licu.

PRP, odnosno tretman krvnom plazmom bogatom trombocitima, jedan je od najboljih tretmana za osvježenje i regeneraciju kože. Riječ je o potpuno prirodnoj metodi za pomlađivanje lica i dekoltea, uklanjanje bora i zatezanje lica, koja pruža i lifting učinak. Ovaj tretman donosi dugotrajne rezultate u regeneraciji i revitalizaciji kože, a uz 30% popusta u Poliklinici Pavičić, paket od 3 tretmana stajat će vas 3500 kuna umjesto redovnih 5000 kuna.

Popularni Dermapen, odnosno tretman mikroiglicama predstavlja minimalno invazivnu tehniku kojom se potiče proces obnavljanja tkiva te prirodno podizanje razine kolagena u koži – zbog čega se naziva i kolagen indukcijska terapija (neokolageneza). Uz 30% popusta, ovaj će vas tretman stajati 560 kuna umjesto standardnih 800 kuna.

Za naše je čitateljice Dermatologija Pavičić pripremila i popust na tretman hijaluronskim filerima Revanesse, koji će s 30% popusta stajati 1260 kuna umjesto 1800 kuna za dozu od 1,2 mililitra.

U Revanesse liniju filera hijaluronske kiseline spadaju Revanesse, Revanesse Ultra, Revanesse Kiss i Revanesse Contour – koje liječnik odabire ovisno o problemu i tretirano području. Revanesse je idealno sredstvo za bore malih do srednjih dimenzija te osigurava prirodne rezultate koji traju otprilike šest mjeseci.

Poliklinika dr. Jelena Jakić

Dr. Jelena Jakić, specijalistica dermatovenerologije i vlasnica Poliklinike Jelena Jakić, posebnu pozornost pridaje lijepoj koži. Tijekom specijalizacije se posebno bavila dermatokirurgijom, a uz to se rodila ljubav za estetsku dermatologiju. Stručnost, povjerenje, individualan pristup, vrhunska kvaliteta i stalne edukacije te sudjelovanja na svjetskim i domaćim kongresima čine tim Poliklinike Jelene Jakić referentnim mjestom kada je riječ o ljepoti i njezi kože.

Iako smo dlačice mogle ignorirati tijekom hladnijim mjeseci, mnogim je damama na top listi beauty želja upravo rješavanje dlačica. Zato je dr. Jelena Jakić našim čitateljicama osigurala izvrsne popuste na lasersko uklanjanje dlačica. Prilikom ovog medicinskog postupka stvara se intenzivno pulsirajuća laserska zraka koja uklanja neželjene dlačice. Pritom se ne koncentrira samo na uklanjanje postojećih dlačica, nego i sprečavanje njihovog ponovnog rasta.

Poliklinika Jakić pripremila je za vas, uz 30% popusta, lasersku epilaciju cijelih nogu za 2100 kuna, lasersku epilaciju regije ispod pazuha za 700 kuna, lasersku epilaciju bikini regije za 840 kuna te brazilsku lasersku epilaciju za svega 1190 kuna. Cijene se odnose na pojedinačne tretmane.

Kako biste do plaže bili u potpunosti spremni, Poliklinika dr. Jelena Jakić osigurala vam je i fenomenalne cijene anticelulitnih tretmana. Tako će vas anticelulitna masaža s 30% popusta stajati 140 kuna za 30 min, odnosno 175 kuna za 45 minuta, dok ćete maderoterapiju platiti svega 175 kuna.

Poliklinika Bolanča

Poliklinika Bolanča od otvaranja prošle godine postala je jedna od najtraženijih zagrebačkih adresa kad su u pitanju dermatološki i estetski tretmani, a njena vlasnica, dr. sc. Željana Bolanča već je godinama omiljena liječnica brojnih Zagrepčanki.

Jedna je od najvećih stručnjakinja u Hrvatskoj za neinvazivno pomlađivanje, edukatorica je za aplikaciju dermalnih filera, a poznata je po istančanom ukusu za estetiku te suptilnim i vrlo prirodnim rezultatima. Iz tog se razloga u njenoj poliklinici svakodnevno mogu vidjeti žene svih dobi, koje joj u potpunosti vjeruju kad je u pitanju odabir optimalne metode za pomlađivanje lica. U Poliklinici Bolanča tijekom Estetica My Moments projekta očekuje vas izvrsna ponuda – regenerativni anti-age tretman naziva ANGEL PRP  po 30% nižoj cijeni.

Tretman za lice i vrat u redovnoj ponudi stoji 6000 kuna, dok će vas tijekom trajanja projekta stajati 4200 kuna.

Riječ je o tretmanu koji koristi krvnu plazmu pacijenta, iz koje se specijalnim Angel PRP sistemom izdvajaju vrijedni produkti – trombociti i faktori rasta, koje liječnik zatim aplicira u lice i vrat, u svrhu obnavljanja, revitalizacije i prirodnog pomlađivanja kože i tkiva.

Ovim će postupak osvježiti lice, poboljšati tonus kože i ukloniti umoran i namreškan izgled – a rezultati su potpuno prirodni.

Specijalna bolnica Primamed

Specijalna bolnica Primamed zdravstvena je ustanova s iznimnom reputacijom među pacijentima. Odlikuje ih individualiziran pristup svakom pacijentu, kao i vrhunski dosezi u medicinskoj tehnologiji i dijagnostici. U misiji specijalne bolnice stoji kako teže postati jedna od najboljih medicinskih ustanova u srednjoj i jugoistočnoj Europi, što potvrđuje i izniman tim stručnjaka.

Jedna od njih je dr. Dora Madiraca Glasović, specijalistica dermatovenerologije.

Njeno uže područje djelovanja su estetska i pedijatrijska dermatologija te dermatoonkologija. Trenutno je na užoj specijalizaciji iz pedijatrijske dermatologije a pohađa i poslijediplomski doktorski studij „Biomedicina i zdravstvo“ na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. 

Ne možemo ne spomenuti  kako u Specijalnoj bolnici Primamed radi i Akademkinja Šitum, jedna od najprominentnijih dermatovenerologa u regiji i svjetski ekspert u području dijagnostike zloćudnih tumora kože. Akademkinja je u svijetu prepoznata u području prevencije tumora kože te je voditeljica Referentnog centra za melanom, Referentnog centra za dermatoskopiju i Referentnog centra za kronične rane.

Tijekom svibnja i lipnja, Specijalna bolnica Primamed čitateljicama Estetice pripremila je popuste na najtraženije anti-ageing tretmane, zbog kojih se klijentice redovno vraćaju u ovu renomiranu zdravstvenu ustanovu.

Svjetski popularan tretman Profhilo možete napraviti po 30% nižoj cijeni te će vas stajati svega 1750 kuna umjesto redovnih 2500 kuna.

 

Profhilo se, baš kao i dermalni fileri, sastoji od hijaluronske kiseline, ali za razliku od filera, na mjestu injektiranja ne postiže se volumen, već se on polako širi oko mjesta apliciranja i potiče fibroblaste i matične stanice na proizvodnju čak 4 vrste kolagena i elastina. Na taj način, posve prirodno, ‘puni’ praznine nastale starenjem na području lica, vrata ili ruku. Prvi učinci tretmana vidljivi su tjedan do dva nakon prve primjene, a puni učinak vidljiv je četiri tjedna nakon druge primjene.

U Specijalnoj bolnici Primamed tijekom Estetica My Moments projekta očekuje vas i tretman Botoxom po 30% nižoj cijeni, pa će vas tako najučinkovitiji tretman protiv bora stajati 1750 kuna za 50 jedinica, umjesto redovnih 2500 kuna.

Poliklinika Duduković & Kisić

Omiljeni plastični kirurzi – dr.sc. Mladen Duduković i dr. Hrvoje Kisić krajem prošle godine otvorili su Polikliniku Duduković & Kisić, a na novu su adresu odmah pohrlile brojne pacijentice u potrazi za kompletnom uslugom pomlađivanja lica i tijela.

Poliklinika Duduković & Kisić jedna je od rijetkih estetskih klinika u regiji koja pacijentima nudi najsuvremenije nekirurške metode i tehnologije u kombinaciji s  manjim ili većim invazivnijim korektivnim zahvatima – kako bi proces pomlađivanja bio potpun, a rezultat – savršen.

U ovoj vas poliklinici očekuje najmoderniji tretman uređajem SCHWARZY za oblikovanje tijela, koji bez liposukcije smanjuje masnoće, povećava tonus i vraća definiciju mišića na tretiranoj regiji.

Samo za čitateljice Estetice Poliklinika Duduković & Kisić pripremila je izvrsnu ponudu – Paket od 10 tretmana uređajem Schwarzy s popustom od 30% stajat će vas svega 4200 kuna, dok biste inače za isti paket morali izdvojiti 6000 kuna.

Ovaj tretman funkcionira na temelju TOP FMS tehnologije magnetske stimulacije, koja stupa u interakciju s mišićnim tkivom te izaziva mišićne kontrakcije. Mikrovalovi CoolWaves ciljano djeluju čak i na duboke masne naslage, ali i na celulit. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a za optimalne rezultate, preporučuje se napraviti seriju tretmana – kako bi ljeto dočekali spremni!

Poliklinika Dermalife 

Dr. Nevia Delalle, vlasnica Poliklinike Dermalife, slovi za jednu od najvećih hrvatskih stručnjakinja u području anti-ageinga. S njenim iskustvom u neinvazivnim i minimalno invazivnim metodama pomlađivanja malo tko se može mjeriti, a sama ističe kako uvijek teži pacijentima ponuditi tretmane u čiju se djelotvornost zaista uvjerila.

Stotine vjernih pacijentica u njenu se polikliniku redovno vraća, a već gotovo 13 godina poliklinika Dermalife sinonim je za vrhunsku uslugu i inovativne metode pomlađivanja.

Dr. Delalle čitateljima Estetice odlučila je po posebnoj cijeni ponuditi tretman koji je apsolutno oduševio – PRP, odnosno pomlađivanje krvnom plazmom u kombinaciji sa SoME® Skincare serumom.

Krvna plazma bogata izoliranim faktorima rasta i matičnim stanicama ima posebno jak učinak pomlađivanja, a osim nadoknade volumena, djeluje i na stvaranje novog kolagena te na obnovu oštećenog tkiva.

Prvi puta u ovoj ga poliklinici možete isprobati u kombinaciji sa SoME® Skincare serumom. Riječ je o topikalnom autolognom proizvodu za njegu kože za produženu kućnu upotrebu, a čini ga jedinstvena zaštićena kozmetička baza s mješavinom elektrolita (BioLyte-5 tehnologija) za podršku održivosti trombocita. U kombinaciji s PRP tretmanom, ovaj će preparat čuvati osobnu plazmu bogatu trombocitima čak 90 dana.

 

U sklopu Estetica My Moments projekta, samo za čitateljice Estetice Poliklinika Dermalife pripremila je izvrstan popust. Kombinacija PRP tretmana i SoME® Skincare seruma, s popustom od 30%, stajat će vas 3500 kuna, umjesto standardnih 5000 kuna. 

Poliklinika Dermamed

Splitska poliklinika Dermamed omiljena je estetska oaza Splićanki – zahvaljujući dr. Anđeli Prolić, liječnici poznatoj po otvorenom i prijateljskom odnosu prema svakom klijentu. Iznimno je posvećena edukaciji o najsuvremenijim tehnologijama i uređajima te se u njenoj poliklinici redovno mogu naći najnovije kombinacije medicinskih i estetskih protokola, kao i vrhunska medicinska kozmetika i dermokozmetika. Njena je poliklinika ujedno i najveći estetski i anti-ageing centar u Dalmaciji te jedan od najvećih u regiji.

 

Najsuvremenija aparatura, vrhunski anti-ageing protokoli te profesionalno i educirano osoblje razlog su zašto brojni klijenti kao svoju omiljenu beauty oazu navode upravo Polikliniku Dermamed. Ova vam je poliklinike tijekom svibnja i lipnja pripremila popuste na najtraženije tretmane revitalizacije i pomlađivanja.

Kombinacija microneedlinga Dermapen uređajem i ultrazvučnog tretmana snižena je za čak 50% te je možete napraviti za samo 750 kuna umjesto standardnih 1500 kuna.

Izvrstan popust u Poliklinici Dermamed očekuje vas i na tretman svjetski popularnim uređajem Thermi, koji u Hrvatskoj možete pronaći samo u ovoj poliklinici. Upotrebom radiofrekvencijske energije kožu zagrijava kako bi prirodnim putem potaknuo obnovu i proizvodnju kolagena. Ovaj tretman radiovalovima zateže i pomlađuje kožu, a pomoću posebne elektrode djeluje na smanjenje bora, podizanje kapaka, smanjenje vrećica ispod očiju te zatezanje manjih regija na licu ili podbratku. Za kompletni učinak pomlađivanja i revitalizacije lica, dr. Prolić preporučuje kombinaciju tretmana uređajem Thermi i uređajem Cool Gun, odnosno Beauty Gun.

Ovaj će pak uređaj, pomoću ugljik–dioksida na vrlo niskoj temperaturi povući kisik u kožu, pojačati  mikrocirkulaciju te postići neposredni učinak na zatezanje i zaglađivanje kože. Osim što će ukloniti površinske bore te smanjiti one duboke, ovaj će tretman dugoročno djelovati na pomlađivanje i osvježenje kože. Za kombinaciju tretmana Thermi i Cool Gun čeka vas čak 50% popusta te ćete za nju izdvojiti svega 1375 kuna, umjesto redovnih 2750 kuna.

 


Važna napomena: 

Svi popusti vrijede do 1.srpnja, a termine je potrebno unaprijed rezervirati. Prilikom naručivanja obavezno je napomenuti kako želite iskoristiti popust Estetica My Moments.

Naslovna fotografija: Poliklinika Duduković & Kisić

Pročitajte još i ...