Veliki interes doktora za stručni skup o estetskoj medicini koji se događa u Zagrebu

Mogućnost poboljšanja vlastitog izgleda sve više postaje dio svijesti svih generacija. Odlični rezultati estetske medicine dobivaju sve značajniju ulogu u poboljšanju kvalitete života i samopouzdanja.

Primjena novih tehnologija i metoda poput botoxa, dermalnih filera, lasera i ultrazvuka, revolucionarno mijenja broj indikacija i postupaka za pomlađivanje i uljepšavanje u odnosu na operacijske metode. Brzo izvođenje, dobra podnošljivost zahvata bez potrebe za oporavkom te momentalno vidljiv učinak osigurali su iznimnu popularnost nekirurških minimalno invazivnih metoda, tako da nije čudo da ovih dana među doktorima koji se bave estetskom medicinom vlada veliki interes za nadolazeći stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem ESTETICA DEMIK koji će se održati u petak i subotu, 08. i 09.06 u Zagrebu, u City Plaza (ex Hypo Centar), Slavonska avenija 6.

Eminentni liječnici i predavači iz Hrvatske i inozemstva

Na stručnom će skupu eminentni liječnici i predavači iz Hrvatske i inozemstva govoriti o primjeni tehnologija i metoda neinvazivnog pomlađivanja te o izazovima koje pred liječnike i pacijente stavlja estetska medicina.

S obzirom na to da će svoje znanje s kolegama podijeliti istaknuti hrvatski stručnjaci kao što su akademkinja Mirna Šitum, prof. dr. sc. Davor Mijatović, dr. med. dent. Željko Rotim, prof. dr. sc Mislav Gjurić, prof. dr. sc. Rado Žic, dr. med. Siniša Glumičić, prof. dr. sc. Mirko Ivkić, dr. Željana Bolanča, dr. Nevia Delalle, dr. sc. Mladen Duduković. doc. dr. sc. Aleksandar Milenović, dr. Jeannette Gjurić, dr. Ivana Nola, dr. Jasenka Kalajdžić-Čandrlić, i inozemni predavači – dr. Joan Vandeputte, dr. sc. Dimitris Sykianakis, prof. dr. Roberto Amore. i dr. Klaus Fritz, ovo je jedinstvena prilika za sve liječnike da uz primjere iz teorije i prakse dobiju odgovore na aktualna pitanja o primjeni modernih neinvazivnih metoda u pomlađivanju lica i oblikovanju tijela.

Iako su predavanja besplatna, ulaz je strogo kontroliran i dopušten isključivo doktorima medicine i stomatologije. Doktori medicine i stomatologije mogu se prijaviti na ovaj stručni skup na linku: https://estetica.hr/estetica-strucni-skup-2018/ ili na mail: info@estetica.hr

Stručni skup organizira portal Estetica.hr uz stručnu suradnju s Hrvatskim društvom za estetiku lica HDEL.

Pročitajte još i ...