Dr. Mladen Duduković napokon otvorio svoju polikliniku: “Estetski zahvati trebali bi šaptati, a ne vikati”

Ako ste sa zanimanjem pratili kolumne dr. Mladena Dudukovića, obradovat će vas informacija da je omiljeni zagrebački liječnik konačno otvorio svoju polikliniku estetske medicine i kirurgije – Polikliniku Duduković. Ova moderna poliklinika smjestila se u samom centru Zagreba, na adresi Trg Mažuranića 3, a u svojoj će ponudi imati najtraženije i najmodernije tretmane.

Kako i sam često citira poznatog plastičnog kirurga, estetski zahvati trebali bi šaptati, a ne vikati. Upravo zbog ovakvog pristupa, vješte ruke i iskustva, dr. Duduković stekao je vjerne pacijente kao gostujući liječnik u drugim poliklinikama, a sada će, na radost mnogih, u svojoj privatnoj ordinaciji izvoditi čitav niz zahvata, od nekirurškog liftinga lica popularnim nitima Silhouette Soft, do tretmana filerima i botoxom.

Mladen Duduković i Iva Duduković

Podrška kolega i prijatelja

Osim obitelji i prijatelja, otvorenje predivne Poliklinike, čije uređenje nosi potpis renomirane arhitektice Vlatke Čizmić, podržali su brojni kolege poput Siniše Glumičića, Ivane Nole, Željane Bolanče, Mislava Gjurića, Jeannette Gjurić, Zorana Veira, Ognjena Bagatina, Željka Rotima, Ante Dujmovića, Kristiana Kunjka, Duška Maletića, Tamare Čuk Radović, Marka i Hrvoja Kisića, Tamare Miličić Žaje, Marka Miličića i mnogi drugi.

Mladen Duduković i Siniša Glumičić
Jeannette Gjurić i Mladen Duduković
Mladen Duduković i Mislav Gjurić
Ivana Nola i Mladen Duduković
Mladen Duduković i Ognjen Bagatin
Željko Rotim i Mladen Duduković

Svečanom otvorenju prisustvovale su i brojne osobe iz javnog života: Iva Radić, Marija Cvitanović, Iva Šulentić, Filip Juričić, Amar i Alma Bukvić, Ana Miščević, Frano Ridjan, Joško Jeličić, Ivana Petković Čevra te mnogi drugi.

Mladen Duduković, Iva Radić i Mislav Gjurić
Tea Batinić Janjuš, Mladen Duduković i Maya Tayfour Mali
Mladen Duduković i Marija Cvitanović
Mladen Duduković i Iva Šulentić
Vlatka Čizmić i Iva Duduković

Druženje se nastavilo u poznatom Hemingway baru, a za cjelokupnu organizaciju pobrinula se agencija za osmišljavanje evenata u vlasništvu supruge Ive DudukovićEvantastic lifestyle events.

Ponuda Poliklinike

Pomlađivanje botoxom, PRP terapija, mezoterapija, pilinzi poznatih svjetskih brandova poput ZO (Zein Obagi) i Mesoestetice uz renomirane marke filera Juvéderm i Restylane čine cjeloviti anti-age program, a u ovoj poliklinici moći ćete kupiti i proizvode vrhunske francuske kozmetike Biologique Recherche koju je dr. Duduković odabrao kao strateškog partnera.

Poliklinika Duduković
Poliklinika Duduković

U Poliklinici će se nuditi i usluge ambulantne estetske kirurgije poput korekcija očnih kapaka i položaja obrva te korekcija odstojećih ušiju uz mogućnosti kirurškog uklanjanja madeža i ostalih kožnih promjena, a u stručnom će timu biti zaposlen i dermatolog.

Također će se moći obaviti i konzultacije za gotovo sve estetske operacije koje će dr. Duduković obavljati u suradnim ustanovama poput renomirane Poliklinike Sinteza.

Pročitajte još i ...