U top formi do ljeta uz liposukciju bez noža

Bilo da imamo tek koji kilogram viška koji se ugodno smjestio na našim bokovima tijekom zimskih mjeseci ili se moramo uhvatiti u koštac s ozbiljnijim vraćanjem u formu, biti na dijeti nije lako. Stalno brojati grame, dekagrame i kalorije, držati se asketskih jelovnika koje nam propisuju nutricionisti čelične volje (što ljeti znači zaboraviti na omiljene sladolede, šarene koktele, odreći se toćanja hrskavog kruha u maminu buzaru, špageta sa šalšom uz gomilu ribanog parmezana i vrućeg bureka na povratku iz noćnog izlaska) – naprosto je – dosadno.

Nove zdrave navike

Puno sigurniji, ali i ugodniji način mršavljenja jest usvojiti nove, male, svakodnevne navike, odnosno, promijeniti one dosadašnje koje su nas dovele tu gdje jesmo. Pritom valja reći kako nas predugi post i drastična odricanja za stolom neće dovesti ni do željene težine, a ni do dobrog zdravlja.

Konzumiranje manjih količina hrane više puta dnevno omogućit će bolju kontrolu gladi, a zadržat će nas podalje i od pretjerivanja.

Opskrbite svoje tijelo vlaknima – pronaći ćete ih u povrću, voću i cjelovitim žitaricama. Vlakna pomažu probavi, a ona je nužna za zdravlja cjelokupnog organizma.

U nabavku namirnica, odlazite s popisom i po mogućnosti – ne gladni! Tako ćete se kući vratiti upravo s onim što vam doista treba, a suzdržat ćete se od brojnih snackova tijekom kupnje, ali i po povratku kući.

Ne zaboravite na dobre masnoće poput Omega 3 masnih kiselina koje su fantastični saveznici našega zdravlja. Čuvaju srce, omogućuju dobru cirkulaciju, bore se protiv nadutosti, zadržavanja vode i celulita.

Uključite proteine u svoj jelovnik jer ćete uz meso, ribu, jaja, grahorice i tofu biti sigurni od napadaja gladi. Osim toga, nezamjenjivi su za izgradnju mišića!

Zaposlite mišiće! Ako svemu gore nabrojanom pridodamo i laganu fizičku aktivnost, bit ćemo na jako dobrom putu da se osjećamo sjajno, a ni gubitak kilograma i centimetara neće izostati.

Dodatna pomoć najsuvremenije tehnologije

Ako sve ovo već činite, a imate dojam da su rezultati nedovoljno konkretni, možda ćete poželjeti dodatni push u svojim naporima. Vjerujemo da kao i mi već uživate u činjenici da je suvremena tehnologija sa svojim fantastičnim inovacijama već davno zakoračila i u beauty wellness industriju, a danas vam predstavljamo jedan od posljednjih noviteta koji nas je doslovno oduševio.

Riječ je o Adipologie tehnologiji patentiranoj za oblikovanje tijela koja prodire do nakupljene masnoće u najdubljim i najtežim područjima na tijelu i bori se protiv takozvanih adipoznih jastučića.

Radi se o uređaju niske frekvencije i intenziteta, takozvanom LFU (Low Frequency Ultrasound), koji se od ostalih sličnih, trenutno dostupnih tehnologija razlikuje svojim stupnjem prodiranja u potkožje. Adipologie je jedina medicinski odobrena kozmetička oprema na tržištu koja stimulira kolagen u hipodermi, potkožnom sloju koji je primarno zadužen za taloženje masti.

Vidljivi rezultati u samo jednom tretmanu

Za razliku od drugih uređaja koji pod kožu prodiru pod kutem od 45 stupnjeva, Adipologie tehnologija nam omogućava da pod kutem od 70 stupnjeva dođemo do masne stanice koja će prilikom mehaničke stimulacije osloboditi veliku količinu energije. Energija koju masna stanica bude oslobodila prilikom stimulacije, zapravo je masnoća koju naše tijelo može na potpuno prirodan način iskoristiti.

Adipologie metodom dokazano je po tretmanu moguće ukloniti minimalno 2,4 cm masnih naslaga, što su itekako vidljivi rezultati. Po završetku tretiranja određeng dijela tijela, tretirane stanice ostaju dugo aktivne. Na taj način usporava se njihovo starenje, povećanje volumena i optimizira dugotrajnost rezultata.

Kako izgleda tretman?

Adipologie metoda podrazumijeva korištenje posebnog sustava koji uključuje aparat za fokalizirani ultrazvuk uz čiju pomoć možemo tretirati pojedine zone. Za vrijeme tretmana na područje koje tretiramo nanosimo gel te posebno dizajniranom tretmanskom glavom za fokalizirani ultrazvuk prelazimo preko područja koje tretiramo.

 

Adipologie tretman prva je prava alternativa kirurškoj liposukciji koja omogućava dugotrajne rezultate i smanjenje obujma. Adipologie metodom, dakle, moguće je ostvariti jednake rezultate kao i liposukcijom, ali bez skalpela, anestezije, oticanja, podljeva i ostalih neugodnih pojava i dugotrajnih posljedica.

Velike prednosti ove tehnologije su njegova cjenovna pristupačnost te činjenica da njima može rukovati i stručno nemedicinsko osoblje. Sve to prepoznale su brojne sretne korisnice diljem svijeta pa su poliklinike i ordinacije u kojima je ovaj uređaj dostupan, morale otvoriti liste čekanja.

Pročitajte još i ...