Ultimativna kombinacija za topljenje masti prije ljeta. Donosimo primjere “prije” i “poslije”

Ona je tinejdžerski pop fenomen, ima 19 godina, glazbena je zvijezda i borkinja za društvene promjene… Na instagramu ima 2,6 milijuna sljedbenika, a Times ju je proglasio jednom od najutjecajnijih osoba. Zove se Lil Miquela. I nije stvarna! Osim u virtualnom svijetu. Lil Miquela je savršena, ne muče je celulit niti masne naslage, sve što odjene pristaje joj kao saliveno. Ali, čisto radi utvrđivanja gradiva, ponavljamo – ona ne postoji.

Za razliku od Lil Miquele, vi možete plesati do jutra, grliti se, ljubiti se na kiši, šetati trgovinama… Koliko god želite. I uživati u najfinijem sladoledu ili kolačima. S mjerom, naravno! Ali (jer život…) ponekad se opustimo i pretjeramo, obično tijekom zime kada se pokrivamo slojevima odjeće i zavaravamo se da su krive jakne. S proljeća shvatimo da je vrijeme za dovođenje u formu. Srećom, na tom putu niste prepuštene samima sebi. Na raspolaganju su vam estetski tretmani i zahvati, ovisno o željama.

Specijalac za masno tkivo i tvrdokorni celulit

Kao istinsku zvijezdu kada je riječ o nekirurškom oblikovanju tijela, predstavljamo vam Med Contour Multipower Plus, koji možete isprobati u Poliklinici Bagatin. Ovaj inovativni uređaj koristi ultrazvučnu energiju i limfnu vakuum-drenažu kako bi djelovao direktno na lokalno masno tkivo i tvrdokorni celulit.

Namijenjen ženama i muškarcima koji žele eliminirati masne stanice na željenim područjima na bezbolan i neinvazivan način, Med Contour Plus prilagođava tretmane svakome pojedinačno prema stadiju celulita i masnih naslaga na različitim dijelovima tijela, smanjujući obujam, uklanjajući celulit te poboljšavajući tonus kože.

Snaga topline i ultrazvučne energije

Tretman započinje nježnim otvaranjem limfnih čvorova, potičući protok limfe radi bolje eliminacije otpadnih tvari. Zatim, posebno oblikovan aplikator djeluje lokalno na masne stanice koristeći toplinu i ultrazvučnu energiju.

Ova tehnika omogućuje sigurno uništavanje masnih stanica bez oštećenja okolnog tkiva. Nadalje, kroz fazu limfne drenaže, tijelo se potiče da učinkovito eliminira oslobođenu masnoću, dodatno poboljšavajući rezultate tretmana.

Bez vremena oporavka

Kada se odlučujemo za neki od tretmana oblikovanja tijela, jedno od pitanja koje postavljamo je možemo li odmah vratiti svakodnevnoj rutini bez nelagode i boli. Med Contour Multipower PLUS tretmana nema potrebe za periodom oporavka.

Uz Med Contour Multipower PLUS, transformacija tijela je jednostavna, učinkovita i sigurna. Zahvaljujući sigurnom i efikasnom pristupu, Med Contour Multipower PLUS okitio se brojnim priznanjima, među ostalim, odobrenjem FDA-e (Američke agencije za lijekove) te proglašenjem najboljim neinvazivnim dostignućem na najvećem svjetskom medicinskom kongresu estetske medicine u Las Vegasu (The Aesthetic Show).

Shvatite li ipak da su vaše masne naslage toliko tvrdokorne da vam niti tretmani najmodernijim uređajima ne daju željene rezultate i smatrate da je za vas pravo rješenje kirurška liposukcija, i u tom slučaju postoje moderne, sigurne i sofisticirane metode.

Doc. dr. sc. Dinko Bagatin, prim. dr. med. iz Poliklinike Bagatin

“Neke tvrdokorne masne naslage se ne mogu riješiti vježbanjem, dijetom niti odlaskom na tretmane oblikovanja tijela. U tom slučaju, mnogi se odlučuju na liposukciju. Jedan od najtraženijih estetskih zahvata danas je u potpunosti moderniziran, a mi u Poliklinici Bagatin koristimo VASERlipo ultrazvučnu lipsukciju koja je postala zlatni standard u oblikovanju tijela”, kaže doc. dr. sc. Dinko Bagatin, prim. dr. med. iz Poliklinike Bagatin.

VASERlipo se može koristiti podjednako za tretiranje abdomena, bokova, trbuha, muških i ženskih grudi, ruku, leđa, stražnjice, bedara, koljena listova, gležnjeva u svrhu uklanjanja viška naslaga masti, ali i za fino i precizno oblikovanje i konturiranje linija tijela, kao i za tretiranje podbratka i vrata. Riječ je o minimalno invazivnom postupku odobrenom od FDA-e, koji uzrokuje malu ili gotovo nikakvu fizičku traumu na vezivnom tkivu, živcima i krvnim žilama.

“Iako neki pacijenti i dalje imaju svojevrstan strah od ultrazvučne liposukcije, treba napomenuti kako ona u potpunosti osigurava brzi oporavak, a zahvaljujući povećanoj preciznosti zahvata, možemo očekivati odlične rezultate”, zaključuje prim. dr. med. Bagatin.

Rezervirajte svoj termin u Poliklinici Bagatin na broj +385 1 46 10 225 ili e-mail info@bagatin.hr  i saznajte odgovore na sva pitanja!

Pročitajte još i ...