Kako provodi ljeto omiljeni zagrebački estetski kirurg

Paklene vrućine u gradovima većina je ovih dana zamijenila odmorom na morskim destinacijama, a među onima koji se uskoro spremaju na put je i jedan od najpoznatijih estetskih kirurga u Hrvatskoj, dr. sc. Mladen Duduković. Omiljeni zagrebački stručnjak za ljepotu u intervjuu za naš portal otkriva kako i gdje planira provesti godišnji odmor  te koje beauty proizvode planira ponijeti sa sobom.

Jeste li pobornik aktivnog ili opuštenog odmora? Kako planirate provesti svoj?

Mislim da odgovor na to pitanje leži u mom karakteru, a to je da ne mogu biti miran na jednom mjestu dulje vrijeme pa sam za ovo ljeto izabrao jedrenje na južnom Jadranu sa Anom i klincima te nakon toga desetak dana u našoj novoj kućici na Visu (to bi bio taj mirniji dio koji mi je svakako potreban). Kako su produljili klincima praznike, zadnji tjedan praznika ću na nekoliko dana sa sinom Jakovom u Grčku na surfanje.

Koja Vam je najdraža egzotična destinacija i zašto?

Prije dvije godine bili smo u San Sebastianu i Jakovu se dopalo surfanje. Mislim da će, dok god će on to htjeti ili ja moći, to biti neko kvalitetno vrijeme između njega i mene. Nadam se da će nam se nekad pridružiti i kći Bruna.

Ima jako puno zanimljivih destinacija i nadam se da ćemo ih kroz godine koje dolaze više manje pokriti.

Kako biste opisali svoj omiljeni modni outfit ljeti?

Niti u random dijelu godine nisam baš rob stajlinga, nego nosim ono u čemu sam slobodan i funkcionalan. Na moru sam još slobodniji pa mi odgovara “viški đir”, odnosno ujutro kupaće i japanke, a za kasnije, popodne i navečer kožne „birke“ (od gumenih se ježim i vizualno i taktilno), kratke cargo hlače i šira kratka majica u 2-3 boje. To bi bilo moje pakiranje za cijelo ljeto i na Visu i na jedrilici ili bilo gdje drugdje. Ako na godišnji moram nositi cipele, pa makar i mokasine ili košulju, onda znam da nisam odmor dogovorio po svom guštu. Zaboravio sam dodati tenisice za trčanje.

Koju knjigu planirate pročitati tijekom godišnjeg odmora?

Nikad nisam baš bio od čitanja, to mi je uvijek dosadno, ali ove godine ću sigurno pročitati jednu, obećao sam si to. Ne znam koju, dat ću Ani da mi izabere.

Što od kozmetičkih proizvoda nosite sa sobom na more?

Na ljeto ne nosim čak niti proizvode za kosu, jer mi sol napravi točno ono što tijekom godine pokušavam preparatima.

Imam neki SPF u spreju za nos i čelo, dezodorans, šampon i kremu za lice.

Koji je vaš omiljeni parfem ovog ljeta?

Ovo ljeto je to Giorgio Armani, Aqua di Gio, ne znam, nekako je svjež. Super mi je.

Kakvi su vam poslovni planovi nakon povratka s godišnjeg odmora?

Kao voditelj Klinike, ne mogu reći da s godišnjim odmorom baš potpuno stajem s poslom, jer će sigurno biti pitanja i poziva iz Zagreba. Vraćamo se svi u puni pogon, jer su kirurški termini za jesen gotovo svi već popunjeni. Pozvani sam kao predavač na jedan super kongres u Egiptu pa ću opet malo spojiti business i pleasure, kao i obično. I tako… lagano od danas do sutra.

 

 

 

 

Pročitajte još i ...