Estetica First Class Dinner ponovno okupio najbolje liječnike u Hrvatskoj – donosimo djelić atmosfere

Portal Estetica.hr već godinama pomiče granice ljepote, povezujući najbolje stručnjake, inovativne metode i vrhunske formule za njegu kože s krajnjim korisnicima. Pritom se stvara jedinstvena atmosfera povjerenja u kojoj sve što vas zanima možete saznati iz prve ruke, od najboljih dermatologa, estetskih kirurga, nutricionista, estetičara i farmaceuta.

Vodeći stručnjaci iz estetske medicine

Portal to dokazuje svake godine kroz brojne projekte poput prestižnog Estetica Premium Producta, stručnog skupa Estetica Demik, nacionalne akcije besplatnih pregleda madeža #pokazise, kao i sad već tradicionalne večere naziva Estetica First Class Dinner powered by Avène, gdje se u ekskluzivnom okruženju okupljaju vodeći stručnjaci iz estetske medicine, dermatologije, stomatologije, nutricionizma, kao i predstavnici najboljih dermokozmetičkih brendova na tržištu.

Ove je godine Estetica First Class Dinner održan u predivnom ambijentu jednog od najljepših zagrebačkih restorana, Zinfandel’s, u hotelu Esplanade. Ekskluzivna večera ponovno je okupila najistaknutija imena u svijetu estetike i dermokozmetike, stvarajući savršenu priliku za razmjenu iskustava i povezivanje i uživanje u vrhunskim gastronomskim delicijama.

Podrška vrhunskih brendova

Ni ove godine Estetica First Class Dinner ne bi bio moguć bez podrške vjernih partnera. Generalni pokrovitelj večere bio je prestižni dermokozmetički brend Eau Thermale Avène, jedan od najdugovječnijih i najcjenjenijih dermatoloških laboratorija u Europi. Njihove formule, koje se temelje na termalnoj vodi s juga Francuske, prilagođene su čak i najosjetljivijoj koži, čime su postale omiljeni izbor dermatologa širom svijeta.

Uz generalnog pokrovitelja, večeru su podržali i renomirani brendovi La Roche Posay i Vichy iz L’oreal Dermatological beauty divizije, koji su već desetljećima sinonim za dermatološku njegu prilagođenu različitim problemima kože.

S nama je bio i luksuzni brend Lancôme – poznat po luksuznim parfemima te skincare i makeup proizvodima, kojima je glavni cilj naglasiti prirodnu ljepotu, a ne ju skrivati.

 

Među partnerima našao se i Restylane – najstariji i najpoznatiji brend hijaluronskih filera s više od 25 godina istraživanja i iskustva.

U dobrom je društvu bio i brend Dermacare, zastupnik dermokozmetičkog brenda Dermalogica i omiljenog mineralnog makeupa Jane Iredale.

Mionetto je bio zadužen za zdravicu okupljenih, nakon čega smo uživali u druženju s partnerima i prijateljima portala.

Organizatorica Estetica First Class Dinner događaja Tea Batinić Janjuš istaknula je važnost ovakvih događanja za estetsku zajednicu: “Dragi partneri i suradnici, hvala vam što ste s nama sve ove godine stvarali uspješne priče. Naše partnerstvo s vama, stručnjacima i liderima u estetskoj industriji, razlog je zašto svake godine podižemo ljestvicu i nastavljamo unapređivati ljepotu i pomlađivanje na najbolji mogući način.”

Također, kao osnivačica portala Estetica.hr najavila je izlazak prvog izdanja luksuzne knjige Estetica body & beauty THE BOOK, koja će biti posvećena najvećim stručnjacima iz područja estetske medicine, dermatologije, nutricionizma i stomatologije te pozvala liječnike na stručni skup Estetica Demik koji će se održati 18. listopada, a na koji se liječnici, farmaceuti, nutricionisti i stomatolozi mogu prijaviti OVDJE.

Predstavljanje novih imena koja vrijedi upamtiti

Posebno inspirativan dio večeri bilo je predstavljanje liječnika čije vrijeme tek dolazi. Četiri žirija, sastavljena od eminentnih stručnjaka, odabrala su specijalizante i specijaliste iz četiri grane koji su se, prema njihovom stručnom sudu, posebno istaknuli radom i predanošću. Svaki je tim mentora predstavio mlade liječnike pred kojima je, prema njihovom mišljenju, blistava budućnost.

 

Žiri dermatologa činile su izv. prof. dr. sc. Marija Buljan, dr. Maja Kovačević iz KBC-a Sestara Milosrdnica koje su istaknule dr. Niku Franceschi i dr. Niku Filipović Mioč, dok je prim. dr. Ružica Jurakić Tončić iz KBC-a Zagreb povjerenje dala dr. Kristijanu Haraku.

U žiriju maksilofacijalnih kirurga odluke su donosili izv. prof. dr. sc. Emil Dediol i prof. dr. sc. Predrag Knežević iz KBC-a Dubrava, a predstavljeni su liječnici: dr. Boris Kos i dr. Mario Rašić.

Iako nam se dr. Kos nije mogao fizički pridružiti, njegovi su mentori preuzeli poklon glavnog pokrovitelja u njegovo ime.

Otorinolaringolozi dr. Ivan Rašić i dr. Andro Košec kao svoje favorite su istaknuli dr. Borisa Ivkića i dr. Roberta Tomljenovića.

Doc. dr. sc. Ivan Rašić okupljenima je objasnio zašto su upravo ova dva mlada liječnika zaslužila povjerenje njega i dr. Košeca, nakon čega su preuzeli nagrade generalnog pokrovitelja Eau Thermale Avene.

Žiri plastičnih kirurga sastojao se od izv. prof. prim. dr. sc. Rade Žica i izv. prof. prim. dr. sc. Domagoja Eljuge iz KBC-a Dubrava, a svoje su glasove dali dr. Hrvoju Tucakoviću i dr. Josipu Jamanu.

Iako mladi predstavljeni liječnici nisu mogli prisustvovati, njihovi su mentori istaknuli zašto su se odlučili baš za njih te preuzeli nagrade generalnog sponzora u njihovo ime.

Svaki od ovih mladih perspektivnih liječnika primio je vrijedne poklon pakete generalnog pokrovitelja Eau Thermale Avène, koje su im uručili predstavnici ovog poznatog dermokozmetičkog brenda.

Na kraju, uzvanici su uživali u prekrasnom ambijentu i vrhunskom gastronomskom doživljaju, a za savršeno sljubljivanje hrane koju su pripremili chefovi restorana Zinfandel’s i pića, pobrinuo se Tin Jazbinšek u ime tvrtke PPD i pokrovitelja događaja Mionetto.

Za djelić atmosfere i još dojmova s Estetica First Class Dinnera – pogledajte ostatak galerije u nastavku.

 

 

 

 

 

 

Predivno druženje s prijateljima i partnerima portala potrajalo je do kasnih sati, a dojmove ćemo razmjenjivati još danima – iako nam nova druženja slijede uskoro!

 

Još jednom veliko hvala generalnom pokrovitelju Eau Thermale Avène te partnerima La Roche Posay, Vichy, Lancôme, Restylane, Dermacare i Mionetto.

Pročitajte još i ...