Puderi sa skincare učinkom

Ako ste u nedoumici u što uložiti, dobre skincare proizvode za njegu kože lica, ili pak dobar puder, imamo rješenje za vas – skincare i puder, u jednom proizvodu. Najbolje od skincare proizvoda sjedinjeno u odličnim puderima – tako da odmah imate najbolje od oba svijeta. Zvuči odlično, zar ne? Pogotovo za ona užurbana jutra kad ne uspijevate obaviti cijelu rutinu njege kože lica. Rješenje su, dakle, puderi svilenkaste teksture obogaćeni skincare sastojcima koji trenutačno i dugoročno poboljšavaju izgled kože. Stapanje učinkovitih i njegujućih sastojaka s dobrom pokrivnom moći idealno odgovara potrebama užurbane svakodnevice.


Puderi koji njeguju kožu

Iako klasični puderi doista mogu odlično obaviti svoj posao, oni ne moraju nužno uključivati hidratantne sastojke poput hijaluronske kiseline, glicerina i skvalana, koji su ključni za postizanje glatkog i blistavog tena. Danas želimo i u puderima pronaći sastojke koji njeguju, štite ili hrane kožu. Dok pigment prekriva nesavršenosti, skincare sastojci njeguju kožu kako bi dugoročno poboljšali njezin izgled.

Znamo da je za dobar make-up uvijek najvažnija podloga, odnosno njegovana koža i pravilno odabran puder. Puderi s njegujućim sastojcima već su nekoliko godina prava senzacija u svijetu ljepote jer pružaju onaj poželjni baršunasti efekt, a istovremeno njeguju i štite kožu lica. Kad su aktivni sastojci u pitanju, bilo bi poželjno da puder u recepturi sadrži i vitamine kao što su C vitamin, A vitamin i E vitamin, kako bi istovremeno mogao djelovati i na mrljice, znakove starenje i nepravilnosti.

jane iredale Beyond Matte

Beyond Matte Liquid Foundation je mineralni tekući puder koji korigira i ujednačava ten. Smanjuje vidljivost pora i eliminira masni sjaj, a rezultat je prirodan i baršunasto matiran ten. Namijenjen je svim tipovima kože, s naglaskom na masnu.


Obogaćen je ekstraktom lanenih sjemenki i celera te u isto vrijeme hrani kožu i minimizira pore. Peptidi smanjuju neželjeni sjaj i daju baršunastu teksturu koži, dok patentirana mješavina sjemenki tamarinda i hijaluronske kiseline biljnog porijekla, pod nazivom Xilogel, osigurava elastičnost, zaglađuje i hidratizira kožu. Ovaj puder tako iz dana u dan djeluje na kvalitetu kože, pružajući istovremeno potpuno ujednačen ten.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Armanijev Luminous Silk Foundation lagani je tekući puder kojim ćete postići svježi i svilenkasti izgled kože.


Namijenjen za sve tipove kože, ovaj nagrađivani tekući puder formuliran je Mikro-filTM tehnologijom koja omogućuje laganu teksturu i iznimnu pigmentaciju za srednju, ali nadogradivu moć prekrivanja.

Lancome TEINT MIRACLE

Lancome TEINT MIRACLE je poznat po svojoj postojanosti i dugotrajnosti čak i na masnoj koži. Krasi ga prozračna tekstura kojom koži daje izuzetno mekan izgled. Formula je obogaćena biljnim glicerinom za osjećaj hidratiziranosti i mekoće kože.


Puder izvrsno čuva hidrataciju kože zahvaljujući ekstraktu stabla moringe koji hidratizira, a istovremeno čini kožu mekšom. Taint Miracle također je obogaćen glicerinom i hijaluronskom kiselinom, stoga je ovaj puder prava hidratacijska poslastica za kožu.
Puder pruža laganu prekrivnu moć koja se može nadograditi do srednje prekrivne moći poboljšavajući izgled kože.

Vichy Dermablend Fluid KOREKTIVNI TEKUĆI PUDER

Dermablend je tekući puder visoke moći prekrivanja i visoke tolerancije.

Dermablend Fluid KOREKTIVNI TEKUĆI PUDER preporučuju dermatolozi i koriste vizažisti jer omogućuje korekciju boje tena i ujedno jamči visoku toleranciju bez učinka maske.

Pruža savršeno prekrivanje 16 h, osjećaj “gole kože”. Ima mat učinak.
Idealan je za žene koje žele prekriti lagane do umjerene kožne nedostatke (nepravilan ten, podočnjaci, crvenilo, ožiljci itd.). Omogućuje jaku korekciju tena i ublažavaju nepravilnosti. Glicerin i hlapljivo ulje biljnog podrijetla teksturu čine ugodnom i vrlo razmazivom.

Skeyndor Vitamin C hidratizirajući tekući puder

Skeyndor  Vitamin C brightening matirajući tekući puder preporučuje se za normalnu i suhu kožu.

Iznimno hidratizirajuća podloga nahranit će stanice kože i osigurati potpuno prirodni izgled tena uz dugotrajnu postojanost od čak 14 sati. Formula je idealna za normalnu i suhu kožu s manjim brojem nepravilnosti, a ovaj se puder pokazao i kao izvrsno rješenje za umoran, sivkast izgled lica tipičan za ovo doba godine.

Ovaj puder sadrži vitamin C te djeluje posvjetljujuće na ožiljke, mrlje i druge nepravilnosti. S obzirom na to da je namijenjen suhoj koži, u njegovom se sastavu nalazi i hranjivi kompleks koji sprječava isušivanje, zatezanje i ljuskanje kože koje se inače može pojaviti nakon nanošenja pudera.

Pročitajte još i ...