Hermès predstavio svoj prvi chypre miris. I božanstven je!

Christine Nagel, kreativna direktorica Hermèsovih parfema, kreirala je senzualnu kompoziciju za prvi chypre miris kuće Hermès. Neumorno je radila kako bi izgradila, oblikovala i usavršila zavodljiv miris koji osvaja na prvu. Topli trag hrastovine i intenzivni pačuli prenose nesvakidašnju emociju i senzualnost. Ova bezvremenska kombinacija olfaktornih kontrasta stapa se s kožom, otkrivajući svoj karakteristični potpis i ostavljajući nezaboravan dojam.

Senzualno ime

Barénia je prirodna vrsta kože – zaštitni znak Hermèsa. Njena fina, podatna i izrazito senzualna tekstura prati pokrete kože i pozdravlja odvažnost. Ona je elegantna, ali ne i pretenciozna – što je metafora za Hermèsov chypre miris; simbioza tijela i duše i potpis nezaustavljive žene.

Nadahnut dizajnom psećih ogrlica koje je Hermès Sellier nekada proizvodio, Collier de chien narukvica je vječni klasik kuće. Kao jednostavan, a upečatljiv spoj kože i metala, ova ogrlica je u dvadesetim godinama prošlog stoljeća postala simbol neovisnosti žena. Sama bit Collier de chien-a – njegove linije, boja i materijala, često se iznova interpretira. Inspirira torbe, dodatke i predmete. I, po prvi put, bočicu parfema.

Dizajner Philippe Mouquet, dugogodišnji partner kuće Hermès, inspirirao se ikoničnom narukvicom Collier de chien kako bi stvorio bočicu s kristalno čistim oblinama i plemenitim metalom. Njegov eliptični oblik, prekriven metalnom pločicom s četiri ispupčena zakovica, odražava liniju narukvice. Skladno se spajajući, stvaraju moćan i trajni mirisni potpis.

Linija Barénia također uključuje mirisnu kremu za tijelo u elegantnoj staklenki, koja proširuje trag novog chypre mirisa na tijelo. Senzorni doživljaj prati mirisni sapun ugraviran slovom H.

Pročitajte još i ...