Umjetnost stiliziranja: Uz ove formule frizura će biti savršena, a vlasi njegovane!

Većina nas s nostalgijom i puno humora pregledava fotografije iz djetinjstva na kojima smo ošišani na “lonac”, “gljivu”, “princa Valianta”… Ali, većina nas pamti i očaj nakon što smo u odrasloj dobi iz frizerskog salona izašli s bojom ili frizurom koja nam se ne sviđa (a živjeli smo u uvjerenju da baš to želimo). Znamo da znate kako to nije smak svijeta, ali ne morate se osjećati loše ako ste malo “izdramili” zbog frizure.

Frizura podiže samopouzdanje

Naime, studija objavljena u časopisu Journal of Personality and Social Psychology pokazala je kako su ljudi koji su “bili prisiljeni” nositi frizuru koja im se nije sviđala doživjeli značajan pad samopouzdanja. Osjećali su se manje privlačno, kompetentno i sposobno.

S druge strane, lijepa i njegovana kosa je kao tajni sastojak u čarobnom napitku koji vas čini nezaustavljivima. Kad kosa izgleda dobro, osjećate se kao superjunak koji je spreman osvojiti svijet – ili barem svoju dnevnu to do listu.

Zlatna medalja za održivost

A da bi frizura bila savršena, svaki korak je važan – od šišanja do njege i stiliziranja. Ponajprije u salonu, a potom kod kuće. Naravno, želimo da brendovi koje biramo imaju moćne formule i sastojke, da imaju profesionalni učinak, da izgledaju privlačno… I da brinu o okolišu. Bez sumnje, jedna od ključnih riječi u suvremenoj kozmetičkoj industriji je – održivost. Ona se odnosi na proizvode, ali i na sastojke.

Jedan od velikih svjetskih kozmetičkih brendova, nizozemski Keune, slobodno može reći kako je održivost utkana u njihov DNK. Ova tvrtka kontinuirano podiže standarde kada je riječ o kreiranju inovativnih proizvoda, ali pritom aktivno brine o okolišu.

Tako se Keune proizvodni pogon u potpunosti napaja solarnom energijom, emisije CO2 tvrtka kompenzira potrošnjom plina, a  tvornica u Nizozemskoj potpuno je CO2 neutralna. Svoje proizvode, ali ni njihove sastojke Keune nikada ne testira na životinjama, a odbijaju ih prodavati u zemljama u kojima je to obavezno.

Još 2017. počeli su koristiti recikliranu plastiku, a do 2025. planiraju prepoloviti upotrebu nove plastike za svoju ambalažu. Tvrtka Keune ponosni je vlasnik B Corp certifikata koji se dodjeljuje tvrtkama koje zadovoljavaju najviše standarde održivosti i društvene odgovornosti. To je poput zlatne medalje za sve napore što ih ova tvrtka čini kako bi bila najbolja moguća za kupce i zajednicu, ali i za svoj doprinos očuvanju okoliša.

Revolucionarne formule za vrhunske rezultate

Ove sezone, jer važno je stalno pomicati granice, Keune umjetnost stiliziranja podiže na jednu sasvim novu razinu uz svoju liniju za stiliziranje. Što čini Keune Style toliko posebnim? Odgovor je: kombinacija najnovijih znanstvenih dostignuća i stručnosti vodećih svjetskih frizera.

U suradnji sa stilistima koji kreiraju lookove za modne kuće kao što su Yves Saint Laurent i Prada, Keune je razvio liniju proizvoda koja pruža toplinsku zaštitu do 230°C, njegu vlasišta zahvaljujući prebioticima, i sve to uz inovativnu Bond Fuser tehnologiju koja osigurava da kosa ostane zdrava, meka i njegovana.

Veganska i cruelty-free

Uz vrhunske performanse, Keune Style proizvodi mogu se pohvaliti visokim etičkim standardima. Gotovo cijela linija je veganska i cruelty-free, što znači da možeš uživati u savršeno stiliziranoj kosi, znajući da nijedan proizvod nije testiran na životinjama.

Stiliziranje počinje njegom, a Keuneovi proizvodi ne brinu samo o izgledu kose. Uz inovativne formule koje uključuju prebiotike, Keune Style linija potiče zdravlje vlasišta – ključnog dijela naše kose koji često zanemarujemo. Zdravo vlasište znači jače, otpornije vlasi i dugoročno ljepšu kosu. Kombinirajući njegu kose i vlasišta s vrhunskim stiliziranjem, Keune omogućava svakodnevno održavanje frizure kao iz salona, dok istovremeno brine o dugotrajnom zdravlju tvoje kose.

Keune style sastoji se od pet kategorija proizvoda koje se mogu međusobno kombinirati, omogućujući personaliziranu njegu prilagođenu specifičnim potrebama kose. Od pripreme do završnog učvršćivanja, svaki korak njege kose pažljivo je osmišljen kako bi osigurao sjaj, volumen i teksturu bez ugrožavanja zdravlja vlasi.

Prep & Prime: Priprema za besprijekorno stiliziranje

Svaka frizura započinje dobrim temeljem, a upravo to pruža linija Prep & Prime. Ovi proizvodi dizajnirani su kako bi pripremili kosu za stiliziranje i zaštitili je od topline, oštećenja i vanjskih utjecaja.

Osim što kosu čine lakšom za oblikovanje, obogaćeni su prebioticima koji njeguju vlasište i osiguravaju dugoročno zdravlje kose. Toplinska zaštita do 230°C osigurava da, bez obzira na to koristite li peglu, figaro ili fen, kosa ostane zaštićena i neoštećena.

Shape & Texture: Oblikovanje i definiranje

Linija Shape & Texture osmišljena je za sve one koji žele stvoriti strukturirane, definirane frizure koje traju cijeli dan. Bilo da se radi o voluminoznim valovima, teksturiranim pramenovima ili čvrstim, definiranim stilovima, ovi proizvodi omogućuju vam potpunu kontrolu nad oblikovanjem kose.

Bez obzira na to preferirate li mekaniji, prirodniji izgled ili precizno definirane linije, kosa će zadržati oblik i postojanost.

Smooth & Shine: Zaglađivanje i blistav sjaj

Svima koji traže savršeno zaglađenu kosu i prirodan sjaj, linija Smooth & Shine pruža upravo to. Ovi proizvodi osmišljeni su kako bi uklonili frizz i neposlušne pramenove, ostavljajući kosu svilenkastom i blistavom. Posebno su korisni u kontroliranju kovrča i pružanju glatkoće koja traje cijeli dan.

Osim što kosa izgleda nevjerojatno glatko, proizvodi iz linije Smooth & Shine dodaju kosi luksuzan sjaj bez osjećaja težine. I, da. Ne samo da osiguravaju estetski savršenstvo, već i njeguju kosu, pružajući joj zdrav izgled i osjećaj mekoće.

Volume & Grip: Volumen i tekstura

Ako vam kosi nedostaje volumena, linija Volume & Grip savršena je za dodavanje punoće i teksture. Proizvodi su osmišljeni tako da dodaju korijenu kose potrebnu potporu, stvarajući dojam guste, raskošne kose koja izgleda prirodno.

Bez obzira na to imate li tanku kosu ili jednostavno želite dodati punoću frizuri, Volume & Grip omogućuje postizanje dugotrajnog volumena bez osjećaja ljepljivosti ili težine. Kosa zadržava lakoću, a frizura izgleda živahno i dinamično.

Fix & Finish: Završno učvršćivanje i zaštita

Svaka savršena frizura zaslužuje dugotrajnost, a upravo to omogućava linija Fix & Finish. Ovi proizvodi osiguravaju dugotrajno učvršćivanje frizure bez osjećaja težine ili krutosti. Bez obzira na to koliko je frizura zahtjevna ili koliko vremenski uvjeti mogu biti izazovni, Fix & Finish drži frizuru na mjestu i pruža zaštitu od vanjskih utjecaja.

Uz fleksibilno učvršćivanje, ova linija osigurava da kosa ostane podatna, bez neugodnog osjećaja krutosti. Frizura zadržava prirodan izgled, dok proizvodi djeluju kao nevidljivi zaštitni sloj koji sprječava vlagu i vanjske čimbenike da utječu na oblik tvoje kose.

Keune Style proizvode za stiliziranje možete nabaviti u Keune web shopu, u Keune prodavaonici Hair Point te u Keune frizerskim salonima.

Pročitajte još i ...