12 mjeseci glatke kože bez dlačica? Moguće je uz ovaj revolucionarni uređaj!

Započela je i druga sezona popularne serije “I tek tako”, koja prati živote junakinja omiljenog “Seksa i grada”. Neki su je jedva dočekali, neki se nadaju da će biti optimističnija od prve, a mi smo se sjetili dviju važnih lekcija koje smo naučili iz prijašnjih života naših prijateljica. Prva glasi: prijateljstvo je najvažnija stvar u životu. Druga je – depiliraj bikini zonu prije odlaska na odmor! Osim ako kod kuće imaš vremeplov i namjeravaš se vratiti u 70-e. 

Kada smo već kod godina, uklanjanje dlačica seže daleko u prošlost. Različite kulture i civilizacije imale su različite pristupe i metode, ovisno o društvenim normama, estetici i drugim čimbenicima. U drevnom Egiptu, primjerice, glatka i bezdlaka koža smatrana je znakom čistoće i ljepote. Egipćani su koristili britvice od bronze, pincete, i depilacijske kreme kako bi uklonili dlake s tijela. Također su koristili metodu sličnu šećernoj depilaciji, koja se i danas koristi.

Ali, nećemo se vraćati u prošlost, idemo u budućnost. A ona je, barem kada je riječ o uklanjanju dlačica, blistava. Razvoj tehnologije, naime, doveo je do raznih metoda uklanjanja dlačica, uključujući vosak, električne epilatore, lasere i intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL). Imati besprijekorno glatku kožu postalo je uobičajeno među ženama i muškarcima širom svijeta iz raznih razloga, uključujući estetiku, higijenu, i sportske performanse. 

Tu lakoću koju osjete kada se “riješe” suvišnih dlačica s potkoljenica i natkoljenica, bikini zone, pazuha, pa čak i nadusnica žene uspoređuju s trenucima potpune nesputanosti i slobode. Da se još malo referiramo na rečenicu s početka teksta – budi slobodna, depiliraj bikini zonu prije odlaska na odmor. Još bolje, riješi se dlačice i pretvori čitavu godinu u odmor. Od dlačica! 

I tu na scenu stupa uređaj koji je posljednjih godina unio pravu malu revoluciju u beauty rutinu snažnih, slobodnih i moćnih žena. I baš kada smo pomislili da je to – to, Philips Lumea pomaknula je vlastite granice i oduševljava žene (i muškarce) diljem svijeta novom 9900 serijom s još atraktivnijem i poboljšanom dizajnom, ali i s novom, pametnom funkcionalnošću – SkinAI. Ovaj revolucionarni uređaj razvijen je u suradnji s dermatolozima i testiran je na više od 3000 žena, izuzetno je djelotvoran na najrazličitijim tipovima kože i puti, a opremljen je i UV filtrom za zaštitu od UV zraka. Može li bolje?

92% manje dlačica na potkoljenicama već nakon 3 tretmana

Philips Lumea upotrebljava nježne svjetlosne impulse na korijenu dlake, stimulirajući korijen dlake na prelazak u fazu hibernacije. Kao rezultat toga, dlačice prirodno ispadaju i sprječava se njihov ponovni rast. Finalno, uz praćenje rasporeda tretmana, moguće je doći do čak 92% manje dlačica na potkoljenicama već nakon 3 tretmana.

Jedna Lumea za svaku oblinu

S četiri nastavka savršeno odgovara zahtjevu svake žene no ono što IPL seriju 9900 čini još posebnijom jest tehnologija SenseIQ, dizajnirana s inteligentnim senzorom SmartSkin kako bi razumjela vašu kožu. Tako prepoznaje nijansu kože i određuje najugodniju postavku svjetla za tu nijansu od dostupnih 5. Prema potrebi se intenzitet može postaviti i ručno, no personalizirani IPL tretman garantira učinkovitost i na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama te na nijansama kože od svijetle do tamnosmeđe. 

Lumea IPL 9900 dolazi s tri nove ekskluzivne AI funkcije, dostupne putem aplikacije Lumea IPL, koje omogućavaju virtualnu analizu kože i predstavljaju svojevrsni personalizirani vodič kroz tretman. To su Skin Selfie Analyzer koji očitava stanje kože i nudi savjete za njezinu njegu, zatim Audio Flash Counter koji korisnicu u realnom vremenom vodi kroz područja koja je potrebno tretirati te Analizator dlačica koji prati smanjenje dlačica tijekom svakog tretmana.

Pročitajte još i ...