Losioni za tijelo koji mirišu poput parfema

“Nikad ne izlazim u dan bez parfema,” izjava je popularne glumačke zvijezda zlatnog doba Hollywooda, ikone stila i elegancije, Elizabeth Taylor. Ako ste i vi zaluđeni parfemima poput Elizabeth, onda razumijete da je dobar parfem na koži ključ dobrog dana.

Tijekom dana, parfem koji ste nanijeli ujutro zna ishlapiti, ostavljajući vas “ogoljene”. Također, dobar miris na koži ne počinje s prskanjem vašeg omiljenog parfema – proizvodi za pranje tijela s dodatkom mirisa odličan su početak, a najstariji mirisni trik je uključivanje ulja u vašu rutinu njege tijela kako bi miris dulje trajao. Međutim, između ta dva koraka nalazi se jedan bitan proizvod: losion za tijelo s mirisom,  jer se zadržava duže na koži te pruža svjež miris koji traje baš cijeli dan. Za one koji vole uživati u mirisnom luksuzu, mirisni losioni za tijelo mogu biti prava poslastica.

Mirisni  losioni za tijelo pružaju vam hidrataciju, dubinski vlaže vašu kožu, a ujedno ostavljaju miris na vašoj koži te gotovo mogu biti alternativa parfemima.
Osim što hidratiziraju i mirišu, često sadrže sastojke kao što su antioksidanti i vitamini koji doprinose općem zdravlju i ljepoti kože, a pri odabiru idealnog proizvoda važno je uzeti u obzir svoje preferencije mirisa i tip kože.

Lancôme Nutrix Royal Body

Lancôme Nutrix Royal Body obnavljajući losion za tijelo posebno je razvijen za potrebe suhe kože. Ultra hranjiva tekstura odmah se upija i pruža trenutno olakšanje od neugodnih osjećaja dehidracije.

Svježi parfem osigurat će osjećaj ugode tijekom dana. Osim toga, izrazito isušena koža tijela postupnim se korištenjem postupno obnavlja i postaje meka i nježna.

Losion sadrži Royal Lipidéum™ Complex – matičnu mliječ koja potpomaže koži održavati hidrataciju dopunjavanjem prirodnih lipida, shea maslac – jedan od najučinkovitijih sastojaka protiv suhoće te peptide kestena koji povećavaju prirodnu proizvodnju lipida u koži.

La Piel Nar NOIR prirodan i luksuzan parfemski losion za tijelo

Nar NOIR Body Lotion je samozatajan miris koji je ujedinio note sočnog crvenog voća, a s moćnim karakterom gornje note šipka kombinira se s donjim notama primamljivo zadimljenog drveta te stvara auru senzualnosti i skupocjenosti. Podtonovi cvjetnih mješavina dočaravaju opojan, začinski karakter ljiljana iz Casablance (Maroko). Mističan, snažan i topao u isto vrijeme. Miris koji biraju žene sa stavom.

Hijaluronska kiselina (hijaluron) i glicerin pružaju dubinsku hidrataciju i vrhunsku njegu kože, dok kvalitetna ulja (ulje avokada, sezamovo ulje, ulje crnog kima, bademovo ulje, organsko ulje jojobe i organsko ulje marelice) i biljni ekstrakti (papaja, nar, mrkva) dodana u losion za tijelo djeluju antioksidativno, dubinski hrane i vlaže kožu što doprinosi boljem izgledu kože.

Kiehls Original Musk Body Lotion

Kiehls Original Musk Body Lotion obogaćen originalnim mošusnim uljem, ovaj mirisni losion je lagan i ugodan na koži. Njegujte svoju kožu mošusnim losionom za tijelo nakon kupke ili tuširanja ili kad god poželite dašak kultnog Kiehlsova mirisa “Love Oil”.

Nanesite  luksuzni, senzualni miris i učinite svoju kožu svilenkasto glatkom.

Aromatiziran je kremastim, svježim Bergamotom, cvijetom naranče, ljiljanom, ružom, orahom Tonke i mošusom. Brzo se upija i hidratizira svojom luksuznom, laganom teksturom.

Durance Figue Délicieuse

Durance Figue Délicieuse losion s mirisom slatkih smokava i gurmanskog voća savršeno dočarava ljetnu atmosferu i donosi esenciju najslađih plodova direktno na vašu kožu. Ne samo da pruža intenzivnu hidrataciju, već vašoj koži daje i neodoljiv, svjež miris koji traje. Biljna ulja slatkog badema i sjemenki grožđa, ključni sastojci u ovom losionu, bogata su nutrijentima koji duboko njeguju kožu, ostavljajući je mekom i elastičnom.

Durance proizvodi poznati su po svojoj prirodnoj formuli, s više od 95% sastojaka prirodnog porijekla, čineći ih idealnim za sve koji teže zdravijem načinu života i održivosti. Odsutnost parabena i fenoksietanola dodatno potvrđuje njihovu posvećenost sigurnosti i njezi kože.

Olival Ružino mlijeko za tijelo

Olival Ružino mlijeko za tijelo obogaćeno je hranjivim prirodnim skvalanom iz masline te uljima divlje ruže, badema i makadamije, Ružino mlijeko za tijelo dubinski njeguje, vlaži kožu i čini je mekom, podatnom i mirisnom.

Idealno je za njegu kože nakon pilinga Ružinim piling gelom za tijelo.Cvjetni miris osvježavajućeg karaktera prožet je voćnim i drvenastim notama te suptilnim akordom cvjetnog zelenila.

Pročitajte još i ...