Aparat za brijanje Philips 9000 s tehnologijom SkinIQ – personalizirano brijanje za svakog muškarca

Već i vrapci na grani znaju da je svaki tip kože jedinstven. Ne postoje dva ista tipa i stanja kože lica. To se odnosi na žene, ali jednako tako i na muškarce. Davno su prošla vremena u kojima se muškarci nisu njegovali ili su pak posuđivali kozmetiku svojih boljih polovica.

Suvremeni muškarac veliku pozornost posvećuje njezi tijela i lica, a brijanje u tome ima izuzetno važno mjesto. U tvrtki Philips to su odavno shvatili te su si u zadatak uzeli svakom muškarcu osigurati savršeno glatko i nježno brijanje ‘skrojeno’ upravo po njegovoj mjeri.

Stoga s velikim veseljem donosimo vijest kako su stigli novi Philips aparati za brijanje s tehnologijom SkinIQ. Oni će bez greške detektirati baš vaš tip kože i prilagoditi mu se, a vama će omogućiti  najbolje iskustvo brijanja do sada.

Tehnologija SkinIQ za najosobnije brijanje ikad

Najnapredniji aparati za brijanje na svijetu s umjetnom inteligencijom pružaju nevjerojatnu ugodu na koži. Svojim rotacijskim glavama i tehnologijom SkinIQ, prilagođavaju se gustoći dlačica, prate svaku konturu lica, a zahvaljujući kružnim pokretima, prate i smjer prirodnog rasta vaših dlačica.

Oštrice rotacijskih aparata za brijanje dizajnirane su za podrezivanje dlačica koje rastu u svim smjerovima kako bi se postiglo precizno i glatko brijanje. DualSteel oštrice podrezuju do 150 000 puta u minuti te se same oštre, što omogućuje iznimno glatko brijanje.

Novi aparati za brijanje s tehnologijom SkinIQ opremljeni su naprednim senzorima koji detektiraju određeni tip kože i prilagođavaju joj se za najbolje iskustvo brijanja do sada. Aplikacija Groom Tribe povezana s aparatom omogućuje praćenje rutine te pruža savjete o najboljem brijanju za vašu kožu.

Kapsula za brzo čišćenje najmanja je bežična stanica za čišćenje na svijetu,a posebna formula za čišćenje je 10x učinkovitija od same vode kako biste uvijek mogli održavati svoj aparat čistim.

Fleksibilne glave koje prijanjaju uz konture svakog lica

Philips aparati za brijanje (serija 5000 i novije) imaju fleksibilne glave 360 – D koje prate konture lica, hvatajući teško dostupne dlačice. To omogućuje ravnomjernu raspodjelu pritiska prilikom brijanja osiguravajući još jači osjećaj udobnosti i ugodno klizanje po koži uz minimalan otpor. Omogućuju ugodno suho ili osvježavajuće mokro brijanje, a za brijanje možete koristiti gel ili pjenu ili to obaviti i pod tušem.

Više od aparata za brijanje

Ovaj aparat za brijanje jednostavno možete pretvoriti u aparat za oblikovanje brade, precizni trimer ili četkicu za čišćenje lica. Jednim pritiskom postavite željeni nastavak kako biste se obrijali prema svojim potrebama.

Uz Philips 9000 s tehnologijom SkinIQ, brijanje će postati pravo iskustvo ugode i estetike koje si ne smijete uskratiti.

Pročitajte još i ...