Beauty gadgeti koji su obilježili ovu godinu. Ako već niste, morate ih isprobati!

Njegovane noge bez dlačica tijekom cijele godine, blistava koža lica bez bora i mrlja, zategnuto i vitko tijelo, besprijekorna frizura… Život je prekratak da biste pristajali na išta manje. Ali, život je ponekad prestresan i užurban da biste, u moru obveza, pronašli vremena razmaziti sebe. Blagdani su izvrsno vrijeme za skincare plan.

U uzbudljivom svijetu kozmetike i kozmetičkih uređaja skincare rutina pretvara se u omiljeni dio dana, a blagdansko vrijeme savršeno je za otkrivanje najnovijih beauty tajni kroz božićne poklone koje dobivamo ili ih sami sebi darujemo. Ako ste ove godine bili baš jako vrijedni, nagradite se najboljim, a što je bolje od fantastičnih uređaja za njegu lica i tijela koje možete koristiti u udobnosti vlastitog doma?

Od maski s LED svjetlima koje poboljšavaju tonus i teksturu kože, uređaja s mikrostrujama za zategnutost kože, masažera protiv celulita do IPL uređaja za uklanjanje dlačica kod kuće, beauty gadgeti postali su neizostavan dio naših beauty rutina jer rješavaju različite izazove s kojima se moramo suočiti.

Za vas smo izdvojili one koji su obilježili godinu ističući se kvalitetom i rezultatima, a ako ih još niste imali priliku isprobati, vrijeme je da napišete pismo Djedu Božićnjaku i nestrpljivo čekate odmotovanje darova!

Philips Lumea IPL 9900

Philips Lumea rezultat je suradnje s dermatolozima i testiran na više od 3000 žena, pružajući iznimnu djelotvornost na različitim tipovima kože i tena. Opremljen UV filtrom, pruža dodatnu zaštitu od štetnih UV zraka. Inovativna tehnologija Philips Lumee koristi nježne svjetlosne impulse usmjerene prema korijenu dlake, potičući prelazak dlake u fazu hibernacije. Kao rezultat, dlačice prirodno opadaju, sprječavajući njihov ponovni rast.

Redovitim tretmanima, postiže se do čak 92% manje dlačica na potkoljenicama već nakon 3 tretmana. S četiri različita nastavka, Philips Lumea zadovoljava sve potrebe žena, pružajući prilagodljivost i učinkovitost. Ono što ovu IPL seriju 9900 čini još posebnijom jest tehnologija SenseIQ, koja uključuje inteligentni senzor SmartSkin, prilagođavajući se individualnim karakteristikama vaše kože. Ovaj pametni uređaj donosi personaliziran pristup tretmanima, prateći potrebe vaše kože i pružajući vrhunske rezultate.

NuFACE TRINITY+ PRO

NuFACE TRINITY+ PRO  je pametni profesionalni uređaj za toniranje lica. Klinički je testiran te dokazano poboljšava konture lica, tonus kože i umanjuje fine linije i bore. Dolazi sa Supercharged IonPlex Mist 3-u-1 vodicom za lice, Silk Crème aktivatorom, Clean Sweep četkicom za nanošenje te ekskluzivnom Jelly Skincare Bag torbicom.

Supercharged IonPlex Mist vodica hidratizira i pomlađuje kožu, dok ekskluzivna aplikacija NuFACE® 3-Depth Technology pomaže da ciljano tretirate kožu i mišiće kako biste trenutno zagladili sitne nepravilnosti i bore, zategnuli i podignuli lice te mu kroz vrijeme pružili toniran i konturiran izgled.

Boost-Button funkcija povećava dotok mikrostruje za 25% na područjima gdje je potrebno dodatno toniranje, lifting i konturiranje. Tretman ovim uređajem možete prilagoditi svojim potrebama uz dva dodatna, zamjenjiva nastavka koji se prodaju odvojeno. Dodatak za usne i oči omogućava dotok mikrostruje na ciljana područja te pomaže u podizanju, konturi i učvršćivanju teško dostupnih područja oko očiju, usana i čela. Dodatak za smanjivanje bora pomoću terapije crvenim LED svjetlom smanjuje bore i nepravilnosti na cijelom licu.

 Beurer Cellulite ReleaZer CM 100 – masažer protiv celulita

Ovaj revolucionarni uređaj predstavlja svjetsku inovaciju u tretiranju celulita jer je prvi klinički testirani anticelulitni masažer koji je dokazano smanjio celulit. Pored toga, poboljšava cirkulaciju u svim slojevima kože, doprinoseći značajnom unapređenju izgleda kože.

 

Beurer Cellulite ReleaZer CM 100 ne samo da pruža vidljive rezultate, već i klinički potvrđene benefite. Ovaj uređaj donosi revolucionarnu promjenu u pristupu tretiranju celulita, nudeći neinvazivno rješenje koje poboljšava cirkulaciju i smanjuje vidljivost neželjenih promjena na koži. Oslobodite se brige o celulitu uz ovu inovativnu metodu koja će vam pomoći postići glatku i zdravu kožu.

Pročitajte još i ...