Čarobni puderasti miris koji poziva na kreiranje vlastitog puta

Ove godine Giorgio Armani otkriva novi miris My Way Parfum, čime otvara novo poglavlje priče mirisa My Way. ‘I am what I live’ u središtu je filozofije mirisa My Way. On utjelovljuje novu viziju ženstvenosti koja je istodobno duboka, ali i slobodna duha. Poziva na otkrivanje novih obzora i kreiranje vlastita puta. Američka glumica i producentica, zvijezda serija Euforija i Bijeli lotos – Sydney Sweeney – novo je lice linije My Way.

Cvjetne i drvenaste note

My Way Parfum puderasti je miris cvjetnih i drvenastih nota koji odlikuje kontrast svijetlih i osunčanih nota tuberoze te zapanjujuće plave nijanse cvijeta Iris pallida. Sadržava fine sastojke, od kojih su neki iz održivog uzgoja i dobiveni primjenom najnaprednijih i temeljitih tehnika ekstrakcije. Nova bočica mirisa može se ponovno puniti i pruža očaravajući kontrast tamnoplavog čepa i živahne ružičaste tekućine. Bočica je obavijena nijansama koje se prelijevaju u rasponu od plave boje poput tinte do blistave ružičaste boje.

My Way Parfum, kao i svi mirisi iz linije My Way ekološki je prihvatljiv, što je u skladu s dugogodišnjom obvezom održivosti Giorgija Armanija. Dugovječna bočica mirisa My Way Parfum može se ponovno puniti. Pri stvaranju mirisa Giorgio Armani prednost daje prirodnim sastojcima koji se odgovorno nabavljaju preko programa koji se temelje na načelima poštene trgovine, u suradnji s lokalnim nevladinim organizacijama.

Miris nove generacije

Predstavljanjem ovog mirisa otvara se novo poglavlje u svijetu Giorgio Armani mirisa. Linija My Way zamišljena je kao miris nove generacije koji pobuđuje znatiželju, a ovu ideju utjelovljuje žena koja sama kroji svoj put kroz svijet i živi vođena vlastitom vizijom života. Žena koja je odlučila iskusiti sve što joj život pruža. Proživljavanjem takvih bitnih iskustava produbljuje doticaj sa svojim pravim ‘ja’.

– Smatram da iskustva koja nas obogaćuju i omogućuju stvarni napredak nastaju međusobnim prožimanjem kultura – izjavio je Giorgio Armani. My Way Parfum svojim drvenastim i puderastim notama donosi novu i intenzivnu interpretaciju prepoznatljive linije. Svijetle i osunčane note tuberoze, koje čine temelj linije mirisa, u kontrastu su sa zapanjujućim plavim nijansama cvijeta Iris pallida. Međuigra blistavosti i intenziteta glavna je odlika ovog mirisa. Ovaj novi zamamni miris djelo je majstora parfimera Carlosa Benaïma (IFF) koji je osmislio i originalni miris My Way.

Bergamot, naranča, tuberoza, iris

Miris započinje svježim gornjim notama citrusa. Svoju iskričavost i energičnost duguje ulju bergamota iz talijanske regije Kalabrija i cvijetu naranče iz Egipta. Nota cvijeta naranče dobivena je primjenom suvremene inačice drevnog procesa ekstrakcije s pomoću masti zbog čega se odlikuje spojem bogatstva i složenosti cvijeta naranče te snage i energije tog voća. My Way Parfum otkriva novo, intenzivno srce. U njemu se sljubljuju kremasta i osunčana svojstva srca tuberoze absolut iz Indije i cvijeta Iris pallida, stvarajući odvažan, zapanjujući i ženstven učinak. Spomenute note naglašene su toplim i senzualnim mirisom ambrette s mošusnim notama koja se dobiva iz sjemenki hibiskusa.

Puderastu i drvenastu bazu omogućuje cedrovina iz SAD-a koja donosi senzualne i kremaste note te pojačava drvenasti karakter mirisa. Ova se nota spaja sa zavodljivim i privlačnim ekstraktom bourbon-vanilije iz Madagaskara. Istodobno nota bijelog mošusa naglašava profinjene tonove irisa i stvara prožimajući puderast učinak mirisa koji savršeno pristaje. Ove bazne note zajedno ostavljaju senzualna i umirujući trag mirisa.

Pročitajte još i ...