Dermatološki pregledi u Poliklinici Milojević

Nikola Milojević i Željana Bolanča

Estetska klinika već dugo godina ne predstavlja mjesto namijenjeno isključivo uljepšavanju i pomlađivanju, već dubinskoj i potpunoj njezi kože, tijela i lica. Kako bi svoje pacijente dodatno motivirala na redovitu i pravovremenu njegu te brigu o svojoj koži, Poliklinika Milojević od ove godine nudi novu uslugu – dermatološke preglede.

Dermatovenerologinja Željana Bolanča, dr. med. u Poliklinici Milojević radit će tretmane koji uključuju kemijske pilinge, Silhouette soft tretmane, mezoterapiju te tretmane koji su namijenjeni poboljšanju i očuvanju kvalitete kože i remodeliranju lica. Preventiva i njega za besprijekoran izgled kože u Poliklinici Milojević znanstveno je utemeljena i posve prilagođena pojedincu kroz dermatološke preglede.

Nikola Milojević i Željana Bolanča
dr. Nikola Milojević i dr. Željana Bolanča

„U Poliklinici Milojević njegujemo izvrsnost u radu, stoga nam je uvijek drago kada naš tim možemo obogatiti vrijednim članovima, a ponudu nadograditi vrhunskim tretmanima. Na ovaj način, moja Poliklinika svakim danom postavlja nove ljestvice u estetskoj medicini, što me iznimno veseli“, kazao nam je dr. Nikola Milojević.

„Suradnja s dr. Nikolom Milojevićem i njegovim timom stvarno je velika čast te mi je drago što mogu raditi s priznatim estetskim liječnikom s bogatom karijerom i van Hrvatske. Inače, osim bavljenja temama koje se tiču dermatovenerologije, posvetila sam se i proučavanju trihologije, bolesti vlasišta, te se nadam kako ćemo se time ubrzo baviti i u Poliklinici Milojević“, izjavila je dr. Željana Bolanča.

Doktor Nikola Milojević međunarodno je priznati stručnjak za neinvazivnu estetsku medicinu, a ovom će suradnjom svojim pacijentima pružiti cjelovitu uslugu za njegu i pregled našeg najvećeg organa – kože.

Pročitajte još i ...