Diptyque (opet) ima najljepšu i najmirisniju blagdansku kolekciju

Kraj je listopada i u zraku se, usprkos još relativno visokim temperaturama, osjeća miris kasne jeseni. Vrijeme je to kada nam sve više prija boravak kod kuće, u udobnosti doma, uz dekicu, topli čaj i – svijeće. Njihova će nas svjetlost pratiti mjesecima koji dolaze, a najblistavije će zasjati tijekom blagdana.

Paljenje svjetala u blagdansko vrijeme običaj je star gotovo kao i sami blagdani. Svjetlo je prisutno u raznim oblicima i iz čitavog niza razloga, a danas je jednako važno kao što je bilo i prvim ljudima. Od nadahnjujućeg simbola tijekom zimskog solsticija pa sve do dekoriranja božićnog drvca, svjetlo je oduvijek imalo važnu ulogu u stvaranju jedinstvenog opuštajućeg osjećaja.

S posebnim nestrpljenjem, po dolasku hladnijih dana, očekuju se blagdanska limitirana izdanja mirisnih svijeća francuske parfemske kuće Diptyque. One su svake godine drugačije, kako mirisom, tako i posebnim, svečanim dizajnom pa je tako Diptyque svijeća ili parfem uvijek jako željeni poklon.

Diptyque nas i ove nas sezone oduševljava svojom blagdanskom kolekcijom mirisnih svijeća koje će svojim jedinstvenim i profinjenim mirisima obojati naše domove i udahnuti im dašak svečanog luksuza.

Nove mirisne kreacije ove bi se godine mogle opisati kao tri zaigrana i vesela plamena limitiranih svijeća kojima ćete na najljepši mogući način proslaviti posebne i svečane trenutke.

Smolasti tonovi i miris cedra svijeće Sapin, odlično će zaokružiti toplu obiteljsku atmosferu koja prati svečana okupljanja tijekom blagdana. Oni će unijeti i određenu čistoću i bistrinu, ali i donijeti miris borove šume u vaš dom.

Miris svijeće Délice prizvat će okuse suhog voća i vanilije te nas transportirati u bezbrižne dane djetinjstva kada smo se tijekom blagdana najviše veselili upravo delicijama iz mamine i bakine kuhinje.

Puderasti tonovi mošusa, tonka bobica i irisa zaokruženi su pamučnom mirisnom mekoćom svijeće Coton. Ona će u vaše prostore donijeti ugodu, sklad i opuštajuće ozračje uz kamin ili svečani stol.

 

Pročitajte još i ...