Hrvatski dvojac koji je osvojio svijet estetske kirurgije i medicine: Za Božić 15 godina mlađa

Beyonce "When I was asked to do the Sexy Forever Ebony Magazine cover, my first question was, ‘Me Really?' I had some reservations but as I thought of all the women who tell me daily that I have inspired them to live a wholehearted life, which includes your sexuality. I am proud to be 61 years old and to not be putting limitations on my lifestyle. We can still be sexy and vibrant, fashionable, classy and fly until the day we die!- Tina Knowles Lawson for Ebony magazine's July 2015 issue.", Image: 249889676, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

Oni su profesionalci u svom poslu, inovativni i uspješni, životni supružnici i uigran dvojac koji se savršeno nadopunjuje i osvaja svijet estetske medicine i kirurgije.

Jeannette i Mislav Gjurić svoju su profesionalnu karijeru usavršili u njemačkim klinikama te su se prije 15-tak godina vratili u Hrvatsku, puni profesionalnog i životnog elana, kako bi svoje znanje i iskustvo ponudili i u svojoj domovini.

dr. Mislav Gjurić i dr. Jeannette Gjurić
dr. Mislav Gjurić i dr. Jeannette Gjurić

Kako su dočekani, nije bitno, oni su se svojim radom izborili i zauzeli mjesto na samom vrhu estetske i kirurške medicine u Hrvatskoj. Otvorili su jednu od najmodernijih i najuspješnijih poliklinika za estetsku medicinu i kirurgiju u Hrvatskoj, Polikliniku Sinteza u Zagrebu.

Mislav Gjurić, otorinolaringolog i neprikosnoveni stručnjak za estetsku plastičnu kirurgiju glave i vrata, danas je jedan od najtraženijih kirurga u Hrvatskoj.

Jeannette Gjurić specijalistica je anesteziologije i stručnjakinja za tradicionalnu kinesku medicinu, te prava zaljubljenica u estetske tretmane koje oplemenjuje s komplementarnom medicinom, tako da je vrijeme oporavka nakon svih kirurških tretmana u Poliklinici Sinteza prepolovljeno.

Marija Borić i dr. Jeannette Gjruić
Marija Borić i dr. Jeannette Gjurić

Uspješni zahvati i brzo vrijeme oporavka nakon zahvata donijeli su Sintezi i ovom dvojcu veliki ugled i popularnost, ne samo u Hrvatskoj već i u inozemstvu.

Velika stručnost, inovativne metode, uspjeh, profesionalnost te korektne cijene svake godine na njihova vrata dovode sve veći broj klijenata.

“Mama i kći” su ustvari jedna osoba

Kad ih pitate kako su osvojili toliki broj poklonika i klijenta, skromno će odgovoriti: rad, rad i rad i stalno usavršavanje jedina su formula uspjeha.

„Mi smo u potpunosti posvećeni pacijentu. Razmišljamo o njima ne samo u klinici, već i izvan nje, stalno mislimo što bismo još mogli napraviti bolje i inovativnije. Oboje nas veseli kad su naši pacijenti sretni i zadovoljni i kada nas zagrle jer imaju osjećaj da ste im dali još jednu šansu i vratili im ljepotu i mladost“, zaključuju supružnici.

dr. Mislav Gjurić s pacijenticom
dr. Mislav Gjurić s pacijenticom

Ovih dana oduševio nas je njihov rad na 64-godišnjoj klijentici (fotografija niže u tekstu) koja živi pola godine u Hrvatskoj, a drugu polovinu vremena provodi u inozemstvu. Bračni par Gjurić ostvario je njezinu želju da ovaj Božić dočeka u svom najboljem izdanju, 15 godina mlađa.

Dr. Mislav Gjurić klijentici je napravio MACS facelift (Minimal Access Cranial Suspension) – revolucionarnu metodu pomlađivanja lica koja prati trend u suvremenoj estetskoj kirurgiji koji podrazumijeva što manje agresivan zahvat te osigurava dugotrajne i predvidljive rezultate. Prednosti ovog zahvata u odnosu na klasični facelifting su prirodan „nekirurški“ izgled lica nakon operacije, brz oporavak, povratak svakodnevnim aktivnostima nakon 2 tjedna te mogućnost izvođenja zahvata u lokalnoj ili općoj anesteziji.

Nuspojave i komplikacije su rijetke te je maksimalno skraćeno vrijeme nošenja poslijeoperacijskih zavoja ili steznika.

prije i poslije
Prije i poslije

S obzirom na to da starenjem dolazi do gubitka masnog tkiva lica, što se samim MACS faceliftingom ne može nadomjestiti, s ovim postupkom kombinira se lipofilling koji licu vraća mladenačku svježinu i volumen, za što se pobrinula dr. Jeanette Gjurić.

Kada usporedimo fotografije prije i poslije zahvata, rekli bismo da riječ o majci i kćeri, a ne o istoj osobi.

Iako bračni par Gjurić ne priča o svojim klijentima i klijenticama, neke od njih, koje se bave javnim nastupima, rado će svojoj ljubaznoj i stručnoj liječnici i njezinom suprugu uputiti čestitke i pohvale.

SONY DSC
dr. Jeannette Gjurić i dr. Mislav Gjurić s Natašom Janjić na promociji portala Estetica.hr
dr. Jeannette Gjurić i dr. Mislav Gjurić s Mineom

Osim Marina Čilića, kojem je dr. Gjurić pomogao da ponovo prodiše, tu su i voditeljica Minea te glumica Nataša Janjić koja obožava neinvazivne metode pomlađivanja dr. Jeannette Gjurić, a njezina supruga zove upomoć svaki put kada joj zakaže glas prije premijere, baš kao i njezine kolegice Marija Borić i Jelena Miholjević na čijim se premijerama i predstavama često može vidjeti njihov omiljeni liječnički par.

Pročitajte još i ...