Dr. Khan: Jesu li “Mickey Mouse obrazi” i “patkaste usne” stvar prošlosti?

Estetska kirurgija i medicina u punom su zamahu. Dostupne su nove, sofisticiranije metode nakon kojih je izgled pomlađen i osvježen, ali je gotovo nemoguće primijetiti da ste „nešto radili“.

Trend prirodnog izgleda ušao je na velika vrata – prioritet je postala njega kože, svjež izgled i suptilne promjene. To ne znači da su pune usne ili velike grudi otišle u zaborav, ali u posljednje se vrijeme sve više biraju metode koje daju prirodnije rezultate.

Barbara Palvin (realbarbarapalvin / 04.12.2017), Image: 356887632, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

I zvijezde se priklanjaju prirodnijim rezultatima

Dr. Aamer Khan, britanski plastični kirurg, otkrio je kako se puno toga promijenilo i u estetskoj kirurgiji i medicini, ali i u svijesti ljudi.

„Više se ne rade pogreške koje su se radile nekada“, kazao je za Mirror, dodajući kako su „patkaste“ usne, preistaknuti i neprirodni „Mickey Mouse“ obrazi i stisnute oči sada već stvar prošlosti.

Nekoliko zvijezda tako je javno priznalo pretjerivanje s korekcijama, nakon čega su se priklonile prirodnijem izgledu.

cox

Courteney Cox nedavno je izjavila kako je svjesna da je pretjerala s metodama pomlađivanja. Srećom, hijaluronski fileri s vremenom se razgrade, a učinak botoxa popusti. Danas Courteney uz suptilno povećane usne i osvježeno lice izgleda puno prirodnije i, mnogi će se složiti, ljepše.

Cameron Diaz također je u jednom periodu svoje karijere pretjerala s tretmanima botoxa, kasnije priznavši da je napravila pogrešku. Danas ova 45-godišnjakinja izgleda izvrsno, a dr. Khan ističe da je očito kako se priklonila „baby botoxu“ (manjim količinama botoxa), čime su bore umanjene, a lice prirodno pomlađeno.

cameron diaz

Nemojte misliti da dame koje javno priznaju pogrešku i požale zbog pretjerivanja tretmanima potpuno odustaju od tretmana. Stalno pod budnim okom medija i javnosti, zvijezde uvijek nastoje izgledati besprijekorno. U slučaju tretmana botoxom i hijaluronskim filerima, manje je više, stoga svoj izgled nastavljaju održavati umjerenijim količinama, dok su metode održavanje kože blistavom neizbježne u redovitoj njezi kože.

Sharon Osbourne priznala je niz estetskih zahvata – povećanje grudi, podizanje stražnjice, liposukciju, abdominoplastiku, podizanje kapaka i face lifting. Rezultate face liftinga održava botoxom i hijaluronskim filerima i u 65. godini izgleda izvrsno.

profimedia-0260402791

Nicole Kidman jedna je od poznatih dama čiji izgled varira od fantastičnog do vrlo neprirodnog.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 22: Nicole Kidman attending The 87th Annual Academy Awards - Press Room held at the Dolby Theatre on February 22nd, 2015. - Germany, Austria, Switzerland, Eastern Europe, Australia, UK, USA, Taiwan, Singapore, China, Malaysia, Thailand, Sweden, Estonia, Latvia and Lithuania rights only -, Image: 219721704, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

nicole kidman

„U jednom je periodu pretjerala s filerima na području usana i botoxom na području oko očiju“, otkriva dr. Khan, dodajući kako sada njezina mimika izgleda puno prirodnije.

Pročitajte još i ...