EMSCULPT – jedini tretman koji “bilda” mišiće i oblikuje tijelo poput vježbanja stigao u Hrvatsku!

Buđenje prije izlaska sunca, brzinski doručak – proteinski, naravno – spremanje i odlazak na naporni trening prije posla; ako vam ova rečenica izaziva grč u želucu, niste jedini.

Definicija i učvršćivanje mišića zahtijeva čeličnu volju

Redovna tjelovježba trebala bi se naći na listi prioriteta svakog od nas, no užurbani dnevni ritam, a moramo priznati – i nedostatak čelične volje – često nas sprječavaju u ostvarivanju ciljeva koje smo si sami postavili.

Dok je podbradak, višak masnoća oko struka, pa čak i mlohavu kožu na bedrima moguće zategnuti modernim uređajima dostupnim u estetskim poliklinikama, kad je u pitanju definicija i učvršćivanje mišića – najčešće smo ipak osuđeni na mukotrpno vježbanje.

Rezultati nestaju čim ponestane i discipline u vježbanju

Svi oni koji su napornim treninzima i postigli čvrstu stražnjicu, definirane noge, vretenaste nadlaktice i ravan trbuh znaju – rezultati nestaju čim nestane i disciplina u vježbanju. Nekoliko mjeseci znojenja u teretani nestaje u samo nekoliko tjedana ljenčarenja, a sve do sada jedini način za postizanje čvrstih i lijepo oblikovanih mišića – pogotovo nakon 35-e, bila je apsolutna disciplina u prehrani i odlascima na trening.

Kažemo – sve do sada, jer se u jednoj od najpoznatijih hrvatskih estetskih poliklinika – Poliklinici Milojević, pojavilo rješenje koje učvršćuje tijelo i izgrađuje mišiće poput vježbanja kao niti jedno dosad –  a riječ je o uređaju EMSCULPT.

Ovo čudo najmodernije medicinsko-estetske tehnologije smatra se jednom od najbolje čuvanih tajni Hollywooda – zbog čega su ga Hrvatice dočekale s oduševljenjem.

Najbolje čuvana tajna Hollywooda – obožavaju ga Kim Kardashian i JLo

Da je riječ o pravoj revoluciji kada govorimo o tretmanima za učvršćivanje i oblikovanje tijela, potvrđuje nam i dr. Nikola Milojević, jedan od najcjenjenijih estetskih liječnika u Hrvatskoj, iza kojeg stoji impresivna domaća, ali i inozemna karijera.

S obzirom na to da je riječ o tretmanu koji koriste najpoznatije svjetske ljepotice poput Kim Kardashian, Megan Fox, Jennifer Lopez i Olivije Culpo, ne čudi nas činjenica da se ovaj novitet nalazi upravo u poliklinici hrvatskog estetskog vizionara.

Dr. Milojević: EMSCULPT je “Coca-Cola”, svi su drugi “Cockta”

„Emsculpt smatram najboljim uređajem na tržištu za izgradnju i definiciju mišića“, ističe dr. Milojević, a s obzirom na to da ove riječi dolaze od liječnika koji je sinonim za poznavatelja najnovijih tehnologija – ne možemo se oteti dojmu kako je riječ o zaista revolucionarnom rješenju.

 

Aparati koji djeluju na principu električne stimulacije za izgradnju i oblikovanje mišića postoje već dugi niz godina, no EMSCULPT nam donosi nešto sasvim drugačije. Kao najveću posebnost uređaja EMSCULPT dr. Milojević ističe činjenicu da je dosadašnja tehnologija elektrostimulacije davala vrlo privremene rezultate – koji se ne mogu niti usporediti s mogućnostima uređaja nove generacije.

Naš je sugovornik poznat i po testiranju i usporedbi brojnih estetskih noviteta na tržištu, a za najnoviji je dodatak svom arsenalu oblikovanja tijela šaljivo izjavio – „Emsculpt je Cola-Cola, svi ostali su Cockta!“. 

„Uređaji koji djeluju na principu električne stimulacije mišiće stimuliraju samo površno, dok EMSCULPT osigurava duboku stimulaciju – zahvaljujući elektromagnetskoj tehnologiji visokog intenziteta, poznatijoj kao HIFEM“, objašnjava naš sugovornik, dodajući kako je riječ o uređaju s najvećim brojem odobrenja Američke agencije za hranu i lijekove – a svaki poznavatelj medicinskih tehnologija zna da dobivanje oznake  ‘FDA APPROVED ‘ zaista nije jednostavan proces.

Upravo je EMSCULPT izmislio tehnologiju elektromagnetne stimulacije HIFEM, iza njega stoji najveći broj medicinskih studija te najveći broj FDA odobrenja za indikacije na tijelu – a dr. Milojević ističe i kako je učinkovitost ovog uređaja neusporedivo veća od drugih uređaja koji koriste taj tip tehnologije. 

“Ovaj je uređaj zlatni standard kad je u pitanju HIFEM tehnologija – a među indikacije na tijelu spadaju uklanjanje masnog tkiva, izgradnja i oblikovanje mišića te povećanje veličine i jačine mišića”, dodaje vlasnik Poliklinike Milojević – prve i jedine hrvatske poliklinike koja pacijentima nudi tretman ovim revolucionarnim uređajem.

30 minuta tretmana = 20 tisuća repeticija vježbe za stražnjicu

„Riječ je o prvom uređaju na svijetu koji pomaže pacijentima u izgradnji mišićne mase i definiciji tretiranog područja, poput vježbanja. HIFEM energija na kojoj se Emsculpt bazira, naprosto je fascinantna – jer simulira pokrete koje mišići izvode tijekom tjelovježbe. Primjerice, tretman zatezanja stražnjice od samo 30 minuta ekvivalent je čak 20 tisuća repeticija vježbe za gluteuse, što je mojim pacijenticama posebno zapanjujuće“, objašnjava dr. Milojević.

Upravo su mišići ti koji oblikuju tijelo – te daju formu i konture našim nogama, stražnjici, trbuhu, nadlakticama, čak i leđima, a Emsculpt je donio pravu revoluciju kad je u pitanju ubrzavanje rezultata koji se postižu vježbanjem.

Dosegnite „body goals“ u rekordnom roku!

S obzirom na to da ovaj tretman inducira mišićne kontrakcije i ciljano stimulira duboke strukture mišića, rezultati postignuti Emsculptom nisu samo estetski, već i funkcionalni – jer izgrađuju mišiće i osnažuju čitavo tijelo.

Izvor: Poliklinika Milojević

Na pitanje koje sve dijelove tijela možemo tretirati ovim „state of the art“ uređajem, dr. Milojević otkriva kako najbolje rezultate pruža na području ruku, prednjeg dijela nogu te na stražnjici i trbuhu – pri čemu studije pokazuju kako se volumen mišića povećava za čak 23 %. Dodaje kako je posebno fascinantan podatak da se od navedenog povećanja volumena mišića 16 % odnosi na povećanje postojećeg mišića, a 7 % na nastanak novih mišićnih stanica – što niti jedan tretman do sada nije mogao ponuditi.

Prije i poslije, Poliklinika Milojević

Kako djeluje tretman koji zamjenjuje vježbanje?

Sofisticirane tehnologije koje nam proizvođači medicinskih uređaja donose zaista djeluju kao da su „s druge planete“, a kad je u pitanju Emsculpt – upitali smo dr. Nikolu Milojevića kako točno djeluje i čemu duguje nevjerojatnu učinkovitost?

„Magnetska polja koja prolaze kroz mišiće stvaraju električnu struju, a rezultat je kao da ste napravili 20 000 repeticija vježbi za toniranja i jačanje mišića u samo pola sata. Unatoč ovakvoj snazi, tretman nije bolan niti zahtijeva vrijeme oporavka. Dan nakon tretmana možete osjetiti lagano zatezanje mišića koje djeluje poput muskulfibera, jer HIFEM energija prodire dublje od struje koja se inače koristi u estetici te uzrokuje snažne, supramaksimalne kontrakcije koje izgrađuju novu mišićnu masu. Uz to, EMSCULPT jedini ima FDA registraciju za „muscle strength“ i „fat removal“, a pacijenticama se sviđa i činjenica da se tretman može jednako učinkovito izvesti i preko odjeće.

Prije i poslije, Poliklinika Milojević

Koliko je tretmana potrebno napraviti?

„Za idealne rezultate, potrebno je napraviti 4 do 6 tretmana, i to s razmacima od dva do tri dana – a konačan se rezultat vidi otprilike šest tjedana nakon zadnjeg tretmana. Kako bi se rezultati dugotrajno održali, preporučuje se nakon 6 do 12 mjeseci napraviti još četiri tretmana“, objašnjava dr. Milojević.

Želite li isprobati ovo čudo medicinske estetike – pravac u najpoznatiju domaću polikliniku, a detalje saznajte OVDJE.

 

Pročitajte još i ...