Ovog Božića, pokonite čudesan doživljaj Kiehl’sa!

Odbrojavamo još 49 dana do Božića, što znači da već počinjemo razmišljati o lampicama, kolačićima, ukrasima, božićnim partyjima i – poklonima! A kada je o ljubiteljicama beauy poslastica riječ, nećete pogriješiti ako im darujete adventski kalendar nekog beauty brenda. A ako je to Kiehl’s adventski kalendar, bit će to pun pogodak!

Ove godine Kiehl’s se udružio s Icinorijem, kreativnim bračnim parom iz Francuske, koji je dizajnirao blagdansku kolekciju u limitiranom izdanju. Dizajn je inspiriran stvaranjem animiranog svemira uzbudljivog, velikodušnog i blagdanskog duha

Osim adventskog kalendara i poklon setova, Kiehl’s Vam donosi i ekskluzivan dizajn pakiranja četiri omiljene formule za njegu kože: Ultra Facial Cream, Super Multi-Corrective Cream, Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask i Calendula Herbal-Extract Toner.

Od 1851. Kiehl’s je inspiriran pružanjem stručnog znanja zajednici o njezi kože, učinkovitih proizvoda i specijaliziranih usluga kao i individualnog pristupa svakom tipu kože. Ove godine Kiehl’s potiče sve da podijele čudesan doživljaj Kiehl’sa sa svojim najmilijima.

Icinori se pridružuje Kiehl’sovoj dugogodišnjoj tradiciji partnerstva s nekim od najistaknutijih i najpoznatijih svjetskih umjetnika kao što su Jeff Koons, Mickey, KAWS, Kenny Scharf, Peter Max, Jeremyville, Kate Moross i Janine Rewell. 

Icinori, sastavljen od jedne duše s dvjema (pametnim) glavama, četirima (vještim) rukama i dvadeset (neusporedivih) prstiju, koji pripadaju francusko-španjolsko-japanskoj umjetnici Mayumi Otero i francuskom umjetniku Raphaëlu Urwilleru. Osnovali su Icinori 2007. godine i od tada, kao poslovni i životni partneri, zajedno putuju, istražuju, promatraju, ilustriraju i crtaju s pažnjom za detalje koja ostavlja bez daha. Njihov rad predstavljen je u časopisima Le Monde, Télérama, Les Inrockuptibles, The New York Times, Wired, The New Yorker, Forbes, Feuilleton i XXI te u legendarnom časopisu Variety. Kao umjetnici u carstvu osjetila, dvoje partnera izlaže svoje radove u Londonu, Tokiju, Bologni, Barceloni, Parizu i Seulu, a da sami nikada nisu stvarno izlagali.

Maloprodajna cijena Kiehl’s adventskog kalendara je 99 € / 745,92 kn, a možete ga pronaći u svim Kiehl’s prodavaonicama u Hrvatskoj
(Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West u Zagrebu; City Center one u Splitu; Supernova Zadar), kao i na www.kiehls.hr.

 

Pročitajte još i ...