Prema odluci dermatologa: Ovo je najbolja njega oko očiju za duboke bore

Stručni žiri Estetica Premium Product 2021 odabrao je najbolji proizvod u kategoriji Najbolja njega oko očiju za duboke bore!

Koža oko očiju je šest do deset puta tanja nego na ostatku lica, a sadrži čak 22 mišića koji su neprestance u pokretu! Upravo zato, njega za duboke bore oko očiju treba biti i nježna, ali i aktivna. A treba – naravno, udovoljiti i zahtjevima svake moderne žene – učinkovitost i jednostavnost, provjerenost i pouzdanost, a uz sve to, naravno, treba biti i odobrena od strane renomiranih stručnjaka.

Specijalizirana rješenja

Krivac za svaku boru na našem licu, osim godina i stila života, je i dehidracija lica. Upravo iz tog razloga područje oko očiju treba redovito njegovati ciljanim sastojcima koji pomažu u zadržavanju vlage, umanjuju vidljivost podočnjaka, zatežu sitne bore i osvjetljavaju sjene ispod donjeg kapka, kako se znakovi starenja ne bi pojavili prerano.

Nikad nije dovoljno rano za kvalitetnu njegu tog osjetljivog područja oko očiju, pa čak i u dvadesetim godinama. Pravovremena i prava njega  na vrijeme će osnažiti i vratiti joj vlagu, zaštititi je od izvanjskih stresora, zagađenja, vjetra…

Također, hidratiziranost će pomoći zadržati elastičnost, koja se na očima gubi vrlo rano zbog ponavljajućih pokreta treptanja.

Sve te karakteristike ima pobjednik u kategoriji Najbolja njega oko očiju za duboke bore. 

Teoxane R[II] Eyes krema za područje oko očiju spaja formulu laboratorija Teoxane koja se bori protiv znakova starenja s aktivnim sastojcima koji pridonose borbi protiv znakova umora, a razvijen je isključivo za područje oko očiju. Nakon prve primjene natečenost ove delikatne regije smanjena je za 10 posto, dok su podočnjaci ublaženi za 7 posto. Bore su popunjene, linija očiju ujednačena, a pogled svjetliji i blistaviji.  Članica našeg stručnog žirija dr. sc. med. specijalist dermatovenerolog Jelena Meštrović Štefekov smatra da je Teoxane R[II] Eyes odličan nakon dermoestetskih tretmana i kao svakodnevni hijaluronski serum”. 

Još jedna članica stručnog žirija, Saida Rezaković, dr. med., specijalistica dermatologije i venerologije kaže da se radi o “odličnom proizvodu koji umiruje i vraća vlažnost periorbitalne regije kao što i vraća hidrataciju i poboljšava tonus kože, a svojim aplikatorom hladi i potiče limfnu drenažu oka te je idealan kod problema podočnjaka.”

 

I pakiranje je iznimno: ovaj će se roll on svidjeti poklonicima praktičnog i inovativnog dizajna. Proizvod sadrži novu generaciju hijaluronske kiseline – elastičnu hijaluronsku kiselinu koja iznimno hidrira kožu – a u kombinaciji s drugim aktivnim tvarima osigurano je i poticanje mikrocirkulacije. Koža nakon aplikacije postaje glatka i blistava, a natečenost očiju vidno je smanjena.

——————————-

Estetica Premium Products održava se pod pokroviteljstvom Philips Lumee. Za rijetke koji još nisu upoznati s ovim revolucionarnim novitetom iz Philipsa, riječ je o IPL uređaju za kućnu upotrebu za dugotrajno i bezbolno uklanjanje dlačica iza kojeg stoji više od 15 godina istraživanja Philipsovih stručnjaka u suradnji s dermatolozima diljem svijeta. Intenzivno pulsirajuće svjetlo djeluje po jedinstvenom principu – impulsi visokonaponskog svjetla koje ima više valnih duljina usmjeravaju se u folikul dlake, pri čemu melanin (tamni pigment) u folikulu apsorbira tu svjetlost. Djelujući direktno na korijen dlake, svjetlost “uspavljuje” korijen za novi rast, čime se postiže dugotrajno glatka koža bez dlačica. Ovaj je uređaj prvi u svijetu sa zaobljenim nastavcima za određena područja na licu i tijelu, a SenseIQ senzor prepoznaje ton puti i automatski predlaže jačinu intenziteta svjetlosnih impulsa – što svaki tretman čini personaliziranim.

Pročitajte još i ...