Beauty evolucija Kim Kardashian

Kim Kardashian at arrivals for Harper's Bazaar: Icons Portfolio Launch Party, The Plaza Hotel, New York, NY September 8, 2017., Image: 348813966, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Steven Ferdman/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett

Nesumnjivo je da je Kim Kardashian nametnula standarde ljepote i pokrenula trendove izgleda koji dosad nisu bili toliko izraženi. Rasna Kim utjecala je na popularizaciju oblina, a o prirodnosti njezina izgleda često se diskutira jer poznata starleta tvrdi da je sve na njoj prirodno. Nagađa se da se podvrgnula brojnim estetskim korekcijama, dok ona najčešće tvrdi da se samo radi o tehnikama šminkanja ili da je za njezinu figuru zaslužno svakodnevno vježbanje, odnosno gubitak/dobitak težine.

June 13, 2017 - New York, New York, USA - Kim Kardashian beim Forbes Women's Summit 2017 in den Spring Studios. New York, 13.06.2017, Image: 337710182, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Nos, obrazi, usne…

Lice Kim Kardashian uvelike se promijenilo od njezina prvog pojavljivanja na malim ekranima. Neke promjene zaista jesu nastale tijekom godina i drukčijim šminkanjem, ali, čak i kada se to uzme u obzir, očito je da se podvrgnula operaciji nosa. Njezin je nos sada kraći, ravniji i uži.

Kim Kardashian 001

Iako je oduvijek imala pune usne, gotovo je sigurno da ih održava nekim od tretmana (bilo filerima ili masnim tkivom), a promjene se vide i na jagodicama. Priznala je da se podvrgnula botoxu nakon kojeg je, kako kaže, dobila alergijsku reakciju te sada svoje lice održava mladolikim popularnom PRP metodom.

Promjena se uočava i u obliku lica, na što je utjecalo odstranjivanje dlačica s čela. Kim je trajno uklonila dlačice na čelu i vratu zbog kojih je, kako kaže, stalno dobivala prištiće.

Kim Kardashian 002

Prirodne obline?

Kim je posebice proslavila svoju stražnjicu za koju se isto tako nagađa da nije prirodna, a kao dokaz se postavljaju njezine stare fotografije na kojima joj je stražnjica značajno manja. Iako je i tada Kim imala izražene obline, danas je njezina stražnjica drastično drukčija. I dok neki govore o implantatima u stražnjici, drugi spominju da se podvrgnula injektiranjem masnog tkiva u to područje. Kako bi to postigla, kirurzi kažu da je radila liposukciju nogu i trbuha te tu mast injektirala u stražnjicu.

Prije nekoliko mjeseci Kim je na društvenim mrežama zbog neobrađenih fotografija izgubila više od 100 000 pratitelja koji su bili ogorčeni jer su dosadašnje fotografije bile „obična laž“. Naime, objavila je fotografiju stražnjice pune celulita i time podijelila stavove javnosti. Dr. Mladen Duduković objasnio nam je što se zapravo dogodilo s najslavnijom stražnjicom na svijetu.

#kimkardashian shows off her unairbrushed #butt again as she continues to vacation in #Mexico

A post shared by Miss Petite Nigeria Blog (@misspetitenigeria) on

„Nema logičnijeg objašnjenja nego da se u nekoliko navrata volumen smanjivao i povećavao uslijed trudnoća i dobivanja, odnosno gubljenja na težini, što je nažalost ostavilo nepopravljive posljedice na koži, a harmonija potkožnog tkiva dodatno je narušena vjerojatno brojnim lipotransferima“, objašnjava dr. Duduković.

Dodaje kako je volumen povećan vjerojatno višekratnim lipotransferima i raznim punilima na bazi hijalurona ili specijalnim punilima za stražnjice, a ono što je sada problem jest opuštena koža zbog čega celulitne naslage dolaze do izražaja.

Kim Kardashian 003

Iako Kim o svim tim zahvatima nikada nije javno progovorila, sporna fotografija samo je potvrdila nagađanja o (ne)prirodnosti njezinih oblina. Što god da je u pitanju, činjenica je da je Kim nametnula nove standarde ljepote i da plijeni pozornost svojim izgledom gdje god da se pojavi, a utjecala je i na svijet estetske kirurgije, posebice popularnost postupka povećanja stražnjice.

Pročitajte još i ...