Prvi neinvazivni filer tretman za kućnu upotrebu od sada dostupan i u Hrvatskoj

Prvi neinvazivni filer tretman  za kućnu upotrebu – Fillerina 12HA, od sada je dostupan i u Hrvatskoj. Neinvazivna i bezbolna, Fillerina donosi tihu revoluciju na području hijalurona i alternativu hijaluronskim injekcijama.

Fillerina je razvijena u švicarskom laboratoriju tvrtke Labo čiji su stručnjaci dugogodišnjim istraživanjem uspjeli stvoriti Fillerina complex formulu koja ulazi duboko u kožu, do samoga dermisa.

Do sada je ovaj način primjene hijaluronske kiseline bio upitan jer se hijaluron uglavnom zadržavao na površini i u gornjim slojevima kože. Taj problem u Fillerina 12HA rješava patent od 12 molekula različite molekularne mase koje su posebno učinkovite u prodiranju u dublje slojeve kože pri čemu pružaju učinak filera. Poznato je da samo jedna molekula hijalurona poput magneta veže i do 10 000 puta veću količinu vode. Organizam s godinama smanjuje proizvodnju hijaluronske kiseline te koža i tkivo gube na elastičnosti i svježini.

Jučerašnje predstavljanje bilo je sjajna prilika da nam o proizvodu iz prve ruke nešto više kažu predstavnici tvrtke Labo, Guido Ciranna i Mariangela Bonato.

“Fillerina® 12Ha Densifying-Filler intenzivni i dnevni tretmani dostupni su u tri različite koncentracije koje se odabiru i doziraju prema promjenama i stanju kože te vidljivosti bora”, otkrio nam je Guido Ciranna, International Sales Manager u tvrtki Labo. Dodao je da uz intenzivne tretmane ova linija obuhvaća i svakodnevne – Fillerina dnevnu i noćnu kremu te kremu za područje oko očiju.

“Specifičnost ove linije proizvoda je visoka tehnologija koja je sada na raspolaganju svim našim klijenticama. Zahvaljujući Fillerini, one sada mogu uživati u ekskluzivnim prednostima ovih kozmetičkih proizvoda te njegovati vlastitu ljepotu u smislu ublažavanja bora, poboljšanja strukture kože te popunjavanja njezine teksture”, pojasnio je Ciranna.

Prema riječima Mariangele Bonato koja u tvrtki Labo vodi Odjel dermo-kozmetičkih specijalista, Fillerina istovremeno omogućuje određeno povećavanje volumena lica – obraza, usana, ali i vrata, koji je ženama vrlo važan, a često biva zaboraljen od drugih kozmetičkih kuća.

“Tvrtka Labo se inspirira estetskom medicinom, pretvarajući je u svoga saveznika u ovom proizvodu za kućnu upotrebu koji je jednostavan za korištenje, u udobnosti vlastitoga doma. Povezanost s estetskom medicinom nama je jako važna jer ovim proizvodom nudimo svojevrsnu alternativu. Ali, Fillerina se može i kombinirati s estetskim tretmanima i zahvatima – naše kreme za održavanje postignutih rezultata mogu biti dobrodošla podrška radu estetskih liječnika”, naglasila je Mariangela Bonato.

Fillerina dolazi uz aplikatore uz čiju se pomoć proizvod ciljano nanosi na željena područja lica, a zahvaljujući Transdermic tehnologiji  jamči se apsorpcija aktivnih sastojaka u duboke slojeve kože

Ne postoje ograničenja za njezino korištenje, poručuju iz tvrtke Labo – niti ona dobna, a niti ona po tipu kože, rekao je Guido Ciranna.

“Obraćamo se doista širokom spektru korisnica koje žele njegovati svoju kožu na suvremen i inovativan način. Zahvaljući ovom tretmanu u trajanju od samo 14 dana, Fillerina jamči konkretne i brzo vidljive rezultate. Već nakon prvog tjedna upotrebe, koža će izgledati popunjenije, blistavije i mladolikije. Nakon tretmana, važno je nastaviti s korištenjem krema – mi preporučamo njihovu upotrebu tijekom dva do tri mjeseca –  tako ćete postignute rezultate održavati i učiniti ih dugotrajnijima. Uz ovaj način korištenja Fillerine i pratećih krema, trajnost rezultata može doseći i šest mjeseci. Nakon toga, cjelokupni se tretman može ponoviti”.

Iz tvrtke Labo naglašavaju kako Fillerina ne predstavlja konkurenciju estetskim zahvatima, već nudi alternativu svima koji ne žele ili ne mogu posegnuti za tom metodom pomlađivanja. Na međunarodnom tržištu, gdje je Fillerina prisutna već sedam godina, imaju odličnu suradnju s dermatolozima koji je preporučuju kao učinkovit i siguran proizvod.

Fillerina je u Hrvatskoj dostupna u odabranim ljekarnama, zahvaljujući suradnji tvrtke Labo i farmaceutske tvrtke Salveo.

Pročitajte još i ...