Giorgio Armani beauty slavi snažnu vezu sa svijetom filma

Armani beauty najavljuje ponovnu suradnju na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji kao službeni beauty sponzor povodom 80. izdanja festivala, koji se održava od 30. kolovoza do 9. rujna 2023. Ovogodišnjem filmskom festivalu pridružit će se i lica iz naše regije. U pratnji Couture Brands Engagement Managerice za L’Oreal Adria-Balkan Ivane Petković Čevra, na ovogodišnjem će događanju gostovati radijska i televizijska voditeljica i novinarka Tatjana Jurić, poslovna žena Izabel Kovačić, glumica Milena Radulović, novinarka i televizijska voditeljica Dragana Kosjerina, pjevačica Džejla Ramović te model Aleksandra Bogdanska. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armani beauty (@armanibeauty)

Armani beauty već šestu godinu zaredom pruža usluge službenog šminkanja gostiju festivala, među kojima su i poznati koji će prošetati crvenim tepihom. Od 2018. godine tim s više od 60 profesionalnih vizažista pružao je usluge šminkanja za više od 5000 uzvanika na festivalu. Ove godine LUMINOUS SILK FOUNDATION i LIP POWER MATTE bit će u središtu pozornosti, na i izvan crvenog tepiha. Poznato je da je LUMINOUS SILK FOUNDATION jedan od prvih izraza Armanijeve filozofije ljepote te jedna od najbolje čuvanih tajni vizažista. LIP POWER MATTE novi je Armani beauty dugotrajni, ali istodobno ugodan i njegujući mat ruž za usne, čije nijanse stvaraju dodatni intenzitet boje.

U ulozi brenda kao službenog beauty sponzora, Armani beauty dodijelit će nagradu publike – Armani beauty, Orizzonti Extra. Orizzonti Extra je produžetak Orizzontija, natjecateljskog dijela festivala posvećenog novim trendovima u svjetskoj kinematografiji. Orizzonti Extra predstavlja radove čiji je cilj pokazati inovativnost i kreativnu originalnost. Treću godinu zaredom, ova će se nagrada dodijeliti za najbolji Orizzonti Extra film, koji ocjenjuje žiri sastavljen od gledatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armani beauty (@armanibeauty)

Povodom 80. Venecijanskog međunarodnog filmskog festivala Giorgio Armani će organizirati One Night Only Venezia u laguni, događaj koji slavi kinematografiju i odaje počast gradu koji ga najviše simbolizira. Događaj će se održati u subotu, 2. rujna u gradskom Arsenalu, a uključivat će večernju zabavu kojoj će prethoditi Haute Couture revija.

Dugogodišnja suradnja Armani Beauty s Venecijanskim međunarodnim filmskim festivalom La Biennale di Venezia nastavlja jačati odnos brenda sa svijetom filmskog stvaralaštva, slaveći  ljubav Giorgia Armanija prema filmu. Tijekom godina, dizajner je kreirao kostime za mnoge nezaboravne filmove, uključujući, najpoznatiji, Američki žigolo (American Gigolo) iz 1980., za koji je Giorgio Armani dizajnirao garderobu za Richarda Gerea. Također je radio za filmove Nedodirljivi (The Intouchables), Gattaca, Zavodljiva ljepota (Stealing Beauty), Shaft, serijal Batman, Smoking (The Tuxedo), De-Lovely, Poštena Igra (Fair Game), Društvena mreža (The Social Network), Nemoguća misija: Protokol duh (Mission Impossible: Ghost Protocol), Hanna, Godina nasilja (A Most Violent Year), Vuk s Wall Streeta (The Wolf of Wall Street) i mnoge druge.

Pročitajte još i ...