Kako se Nevena Rendeli riješila podočnjaka i hiperpigmentacija?

Majčinstvo je prekrasna, ali i užasno iscrpljujuća misija. Svjesna je toga i novinarka i voditeljica Nevena Rendeli, koja uz svoje tri djevojčice nema mnogo vremena za sebe. No, sasvim je sigurno svjesna da – kako bi curicama bila još bolja majka – komadić tog dragocjenog vremena koje ima na raspolaganju mora posvetiti i svojim malim ženskim radostima, u koje se ubraja i – uljepšavanje.

Liječnica čije preporuke vrijedi poslušati

Nevena je također svjesna da pri izboru beauty tretmana treba biti vrlo racionalna i odabrati onaj najučinkovitiji, koji daje brze rezultate – i poslije kojeg se još brže može vratiti svojim dnevnim obvezama.

Iz tog ju je razloga zaintrigirao tretman BB Glow, koji je u vrlo kratkom roku postao jedan od najtraženijih u uglednoj zagrebačkoj Poliklinici Sinteza. Njega joj je dr. Jeannette Gjurić, vlasnica te renomirane ustanove posvećene zdravlju i ljepoti, preporučila nakon što je saznala da lijepu voditeljicu muče hiperpigmentacije. A kako smo otkrili i u razgovoru s Nevenom, ponekad je muči i nedostatak sjaja i pomalo umoran izgled lica – koji poznaje svaka majka. Zašto baš taj tretman? Zato što kožu čini sjajnom i zaglađenom.

Nevena Rendeli i dr. Jeannette Gjurić

BB Glow je postupak tijekom kojeg se u kožu, i to sasvim bezbolno, nano-needlingom unosi meso-koncentrat, pametna kombinacija aktivnih sastojaka koja sadrži i potpuno prirodne pigmente.

Najčešća boljka zaposlenih majki u rukama stručnjakinje – nestaje

Patentirani peptidni kompleksi sjajno su rješenje za ono što muči Nevenu Rendeli – jer posvjetljuju hiperpigmentacije, a uz to ublažavaju i ostale znakove starenja kože. Izvrsna je vijest da rješavaju još jednu boljku brojnih majki s malom djecom te zaposlenih žena: umanjuju, naime, tamne kolutove ispod očiju – njihovim je uklanjanjem obavljeno više od pola posla u vizualnom osvježavanju lica.

„Biljni sastojci pritom vlaže i umiruju osjetljivu kožu, ublažuju crvenilo, smiruju upaljenu kožu i smanjuju pore. Umorna i blijeda koža dobiva prirodni sjaj nakon BB Glow tretmana“, otkriva dr. Gjurić, koja se u svakom trenutku trudi dati maksimum svojim klijentima. A oni joj svoje povjerenje potvrđuju vraćajući se u njezinu polikliniku.

Bezbolan tretman koji osvježava lice, umanjuje nepravilnosti i briše umor s lica

Rezultati BB Glowa su, zapravo, slični nekoj vrsti polutrajnog make-upa, a traju i do šest mjeseci. Ako izračunate koliko ćete vremena uštedjeti na svakodnevnom uređivanju, rezultati će vas oduševiti još više.

„Koža pritom nije pokrivena, nego je naprosto – uz pomoć prirodnih pigmenata – istaknuta njezina blistavost i svježina“, govori dr. Gjurić, koja naglašava kako je izrazito važno da tretman izvodi educirana osoba, koja će najbolje procijeniti koje su kombinacije supstanci u koncentratu optimalne za stanje kože pojedinog klijenta i cilj koji se želi postići. Premda se postupak, zapravo, temelji na stvaranju svojevrsnih ozljeda na koži uz pomoć malih igala –  što aktivira procese regeneracije tkiva – tretman nije bolan.

Bez crvenila, oteklina i potrebe za odgađanjem svakodnevnih obaveza

Naprotiv, BB Glow je minimalno invazivan i vrlo učinkovit u obnavljanju kože „od vrha do dna“. Na taj se način želi postići da sastojci – koji u epidermisu vrše intenzivne obnavljajuće procese – prodru što dublje, i to bez nuspojava kao što su crvenilo i otekline.

Nakon tretmana moguće je sasvim normalno nastaviti sa svim aktivnostima, što je Neveni Rendeli jedan od preduvjeta da bi se uopće upustila u neku beauty avanturu. Jer, dvije djevojčice koje će uskoro proslaviti drugi rođendan i jedna petomjesečna curica strpljenja baš i nemaju na izvoz.

Efekt pudera bez pudera – kako do ujednačenog i sjajnog tena potkožnim serumom?

BB Glow, dakle, učinkovito kombinira anti-age efekte i učinke make-upa – a iz kože je izvučen maksimum blistavosti i bez nanošenja šminke.

„Nakon proučavanja rezultata svih BB Glow ampula na tržištu, u Poliklinici Sinteza odlučili smo se za Dr. Solution BB Glow ampule jer su testiranja pokazala da su najčišće, i s provjereno najboljim rezultatima“, otkriva dr. Jeannette Gjurić, liječnica poznata po iznimnim standardima kad je u pitanju izbor tretmana. Svi, naime, moraju zadovoljiti vrlo visoke kriterije kvalitete koje je postavila ova anesteziologija, specijalistica tradicionalne kineske, komplementarne i estetske medicine.

A to je iznimno važno i Neveni Rendeli, koja se stoga s punim povjerenjem prepustila u ruke eminentne zagrebačke liječnice –sastojci koji se koriste u BB Glow tretmanu u Poliklinici Sinteza ne sadrže konzervanse, silikone, umjetne boje i formaldehide, pa straha od alergijskih reakcija nema.

„Neveni smo tretmanom BB Glow umanjili vidljivost hiperpigmentacija, a ublaženi su i podočnjaci te problem suhe kože“, otkriva dr. Jeannette Gjurić. Postupak obuhvaća eksfolijaciju, hidrataciju te unos BB seruma needling tehnikom, nakon čega se nanosi maska koja djeluje umirujuće i vlaži. Serum sadrži biljne ekstrakte koji jačaju strukturu kože, poboljšavaju barijernu funkciju, štite od oksidativnog stresa, poboljšavaju imunitet kože, osvježavaju te izjednačavaju boju tena“, otkriva liječnica, a Nevena zadovoljstvo rezultatima nije mogla sakriti.

Pročitajte još i ...