Estetica First Class Dinner: Spektakularna večera s najboljim hrvatskim estetičarima

Iako vrijeme nije obećavalo, popis uzvanika bio je obećavajući pa Estetica First Class Dinner, večera koja se u srijedu održala u Dubravkinom putu, naprosto nije mogla ispasti drugačije nego – spektakularno.

U otmjenom zagrebačkom restoranu portal Estetica.hr okupio je, naime, otmjeno društvo od osamdesetak ljudi, najbolje hrvatske liječnike estetske medicine te partnere s kojima portal već dvije godine – s nekima odavno, s nekima odnedavno – vrlo uspješno surađuje.

Cilj događanja bio je okupiti doktore čije su znanje, kompetencija i uspjeh pridonijeli destigmatizaciji estetskih intervencija u Hrvatskoj i porazgovarati o tome mogu li se – i kako – dosad visoki standardi još povećati.

Uvažene goste najprije je pozdravila Tea Batinić Janjuš, vlasnica i osnivačica portala Estetica.hr – koja je i okupila društvo radi razmjene i unaprjeđenja iskustava i znanja vezanih uz estetsku medicinu i kozmetologiju – a onda je mikrofon prepustila prof. dr. sc. Davoru Mijatoviću, koji je održao nadahnut govor s temom povećanja standarda u estetskoj medicini.

S grupom istomišljenika – najboljim stručnjacima koje Hrvatska trenutačno u tom području ima – ovaj specijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, pročelnik Zavoda za plastično-rekonstruktivnu kirurgiju KBC-a Zagreb, osnovao je, naime, Hrvatsko društvo za estetsku kirurgiju i kozmetsku dermatologiju, koje je te večeri i predstavio.

A cilj društva je osigurati najbolju edukaciju liječnicima koji se započinju baviti estetskom kirurgijom i kozmetskom dermatologijom, ali i trajnu edukaciju te upoznavanje sa svim novim tehnikama za iskusne liječnike. Neki od njih su i kolumnisti portala Estetica.hr – prof. dr. sc. Mislav Gjurić, dr. Željana Bolanča, dr. sc. Mladen Duduković, dr. Nevia Delalle, dr. sc. Dinko Bagatin, dr. Tomica Bagatin i prim. dr. Siniša Glumičić.

Druženju su se odazvali i brojni drugi eminentni liječnici: prof. dr. sc. Rado Žic i dr. sc. Krešimir Martić iz Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju, doc. dr. sc. Zoran Žgaljardić, prim. dr. sc. Zoran Veir, dr. sc. Aleksandar Milenović, dr. sc. Anto Dujmović, dr. Jeannette Gjurić, dr. Ivana Nola, dr. Sanja Poduje, dr. Jelena Jakić te brojni drugi cijenjeni stručnjaci.

Nakon što je Tea Batinić Janjuš zahvalila svim uzvanicima na dolasku te naglasila kako ovaj izniman događaj ne bi bilo moguće organizirati bez potpore partnera – brendova Vichy, Eau Thermale Avène, La Roche-Posay, Dermalogica, Filorga, Mikeda, Dermaroller, LG Fileri i Belotero – gosti su u opuštenoj atmosferi do kasnih večernjih sati nastavili druženje uz glazbu i birane delicije.

Pročitajte još i ...