Hrvatske glumice čija bi tijela pokorila i Hollywood

Poznate dame često su pod povećalom javnosti, a priroda njihovog posla zahtijeva besprijekoran izgled i figuru. Glumice Ana Begić Tahiri i Ecija Ojdanić to najbolje znaju – svojim figurama mogle bi stati uz bok poznatim hollywoodskim glumicama.

Ove dvije dame, osim besprijekorne figure, imaju još nešto zajedničko. Obje su dugogodišnje vjerne klijentice i ambasadorice zagrebačke Poliklinike Bagatin, koju redovito posjećuju uživajući u svojim omiljenim tretmanima za pomlađivanje i oblikovanje tijela.

Kao zaštitna lica nove kampanje Centra za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin, potvrdile su da slogan kampanje „U najboljim rukama“ izvrsno opisuje individualan pristup, posvećenost i trud koji klijentice osjećaju pri svakom posjetu, uživajući u personaliziranoj kombinaciji tretmana.

Kako do savršene figure?

Zdrav način života, pomno birana prehrana i kvalitetan tretman ključ su uspjeha savršene figure Ecije Ojdanić. Poput svake žene, priznaje Ecija, i sama se susreće s „tvrdoglavim“ dijelovima tijela s kojih masne naslage ne odlaze, usprkos trudu i napornom vježbanju. Zato i kaže – tamo gdje vježbanje i prehrana prestanu davati rezultate, počinje vladavina aparata za oblikovanje tijela.

Kako bi svoju figuru dovela do savršenstva, prepušta se vrhunskom timu Poliklinike Bagatin i tretmanu Zerona hladnim laserom.

Zerona neinvazivni hladni laser jedinstveni je način za smanjenje ili potpunu eliminaciju masnih naslaga na kritičnim područjima poput trbuha, stražnjice i bokova. Smanjujući centimetre, oblikuje figuru i uklanja tvrdokorne masne naslage.

Čudotvorni hladni laser zato bira i gumica Ana Begić Tahiri, posebice kada su u pitanju masne naslage na području bedara i bokova, a rezultati tretmana još su bolji u kombinaciji s Med Contour Multipower tretmanom, jednim od najboljih uređaja na svijetu za redukciju neželjenog celulita. Med Contour Multipower kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju te uklanja celulit i istovremeno zateže kožu, što ga čini Aninim omiljenim tretmanom.

Zategnuta koža

Kada je osim viška centimetara problem i opuštena koža, Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija učinkovita je metoda koja će se pobrinuti za oba problema.

Ovim se tretmanom zateže opuštena koža, oblikuje tijelo i istovremeno smanjuju masne nakupine i celulit. Kako bi svoj adut trbuh održala zategnutim, Ecija u Poliklinici Bagatin u kombinaciji sa Zerona hladnim laserom bira i Venus Legacy tretman, a rezultatima je oduševljena.

Personalizirani program prehrane i procjena organizma

Da oblikovanje tijela bez pravilne prehrane ne ide, najbolje zna tim stručnjaka Poliklinike Bagatin koji pruža uslugu personaliziranog nutricionističkog savjetovanja.

Svaki je organizam različit, zato je za postizanje najboljih rezultata ključan individualan pristup i prilagođen program. Ovo jedinstveno savjetovanje obuhvaća procjenu trenutačnog zdravlja i prehrambenih navika, ali i razinu fizičke aktivnosti. Na temelju dobivenih parametara, nutricionistica Poliklinike Bagatin analizira i procjenjuje nutritivni status organizma, mjeri koliko energije zahtijeva životni stil osobe te izrađuje smjernice koje pomažu u izboru optimalnih namirnica.

Tim Poliklinike Bagatin s Anom Begić Tahiri i Ecijom Ojdanić

Osim konzultacija s nutricionisticom i medicinskim kozmetolozima, u Poliklinici Bagatin vrše i analizu sastava tijela, mjerenja masnog tkiva, mišićne mase, postotka vode i brojnih drugih parametara koji se koriste kao smjernice za prilagodbu paketa svakom pojedincu.

Zahvaljujući ovim preciznim parametrima i individualnom pristupu, Ecija i Ana našle su idealnu kombinaciju za sebe kojom održavaju zavidne figure.

Pročitajte još i ...