Glumice u službi ljepote

One su stalno pred kamerama, a zbog posla kojim se bave, u svakom trenutku moraju izgledati besprijekorno. Teret slave nije uvijek lagan, stoga i poznati imaju pokoji trik koji im pomogne zablistati i naglasiti prirodnu ljepotu. Dr. Dinko Bagatin iz Poliklinike Bagatin, dr. Jeanette Gjurić iz Poliklinike Sinteza i dr. Jasenka Kalajdžić – Čandrlić iz Poliklinike Lege Artis predstavili su nam ambasadorice svojih poliklinika i otkrile neke od tajni njihove ljepote.

„Najveće zadovoljstvo u poslu nas kirurga je vidjeti zadovoljnog pacijenta i odličan, krajnji rezultat. Kada nekome promijenite život i ispunite mu dugogodišnju želju, shvatite zašto ste se odlučili za ovaj poziv“, objašnjava dr. Dinko Bagatin, opći i plastični kirurg Poliklinike Bagatin.

Jedan od najdražih makeovera u kojem je u posljednje vrijeme sudjelovao, kaže, svakako je onaj glumice, TV voditeljice i ambasadorice Poliklinike BagatinAne Begić Tahiri.

„Ana je naša dugogodišnja klijentica koja redovito dolazi na tretmane oblikovanja tijela. No iako je proteklih godina doista brinula o svome tijelu čemu smo svi svjedočili, višak kože koji je ostao na području trbuha predstavljao joj je veliki estetski problem“, ispričao je dr. Dinko Bagatin, objašnjavajući kako je Ani, prilikom jednog od razgovora, savjetovao zahvate abdominoplastike i Vaserlipo ultrazvučne liposukcije kao jedino rješenje.

doktor Dinko Bagatin i Ana Begic Tahiri
dr. Dinko Bagatin i Ana Begić Tahiri

Anin oporavak nije bio nimalo lak, otkrio nam je, posebno hvaleći njezinu visoku motiviranost i disciplinu.

„Paralelno s oporavkom i pridržavanjem strogih uputa, pripremala je nove predstave, imala probe i pomalo se vraćala svojim svakodnevnim aktivnostima. Dokaz je da se uz snagu volje sve može. Nama u Poliklinici Bagatin postala je inspiracija, meni vrlo draga pacijentica, a ono najvažnije, ona sama je presretna sa svojom novom figurom pješčanog sata koju je priželjkivala punih pet godina“, dodao je dr. Bagatin.

Glumica Nataša Janjić već je dugo vjerna klijentica Poliklinike Sinteza. Uvijek odabire prirodne tretmane poput Med Contoura, limfne drenaže ili biorezonance.

„Nataša je uvijek dragi posjetitelj Poliklinike. Njezinu prirodnu ljepotu dovoljno je samo istaknuti pokojim tretmanom“, otkriva nam dr. Jeannette Gjurić, direktorica i suvlasnica Poliklinike Sinteza, dodajući kako se Med Contourom, koji Nataša rado odabire, prvo oblikuje tijelo, a kasnije se radi tretman biorezonancom kako bi se postigao cjeloviti pristup održanju zdravlja. Uz tretman Med Contourom, kazala nam je dr. Gjurić, uvijek se radi i limfna drenaža koju kod Nataše kombinira i Arosha tretmanima. Kombinacijom tretmana postiže se uklanjanje vode iz organizma, ali i masnih stanica te celulita, koji je najteže iskorijeniti.

Nataša Janjić
Nataša Janjić

Vrlo je važno da se Nataša nakon svih tretmana odmah može vratiti poslu i bezbrižno stati pred kamere, kaže dr. Gjurić, dodajući kako joj je uvijek posebno zadovoljstvo kada su klijenti sretni i zrače ljepotom i zadovoljstvom iznutra i izvana, baš kao Nataša.

Ambasadorica Poliklinike Lege Artis, glumica Sandra Lončarić Tankosić svoju mladolikost održava anti-age tretmanima te nekirurškim metodama. Beauty tretmani u Poliklinici Lege Artis uključuju individualni pristup te je prvo, ističe dr. Jasenka Kalajdžić – Čandrlić, vlasnica Poliklinike, potrebno ustanoviti tip kože pacijenta, a tek potom složiti paket tretmana koji toj osobi najbolje odgovaraju. Svoj je paket našla i Sandra Lončarić Tankosić koja tretmanima održava mladoliki izgled.

reviderm-dekorativna-kozmetika-lege-artis-09
dr. Jasenka Kalajdžić – Čandrlić, Sandra Lončarić Tankosić i kozmetičarka Kristina Jurić

„Sandra ima izvrsnu figuru, a tretman Zerona laserom koristi povremeno zbog detoksikacije organizma, iako se oni koriste i za uklanjanje masnih naslaga te su vrlo učinkoviti“, otkrila nam je dr. Kalajdžić – Čandrlić, dodajući kako Sandrin posao zahtijeva tešku šminku i stajanje pred reflektorima koje uzrokuje starenje kože.

„Zato je potrebno očuvati lice i vratiti mu svježinu, a PRP tretman potpuno je prirodna metoda, idealna za Sandru“, zaključila je dr. Kalajdžić – Čandrlić, naglašavajući kako je vrlo važno to što nakon tih tretmana nema vremena oporavka te se Sandra može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima i poslu odmah nakon posjeta Poliklinici.

Pročitajte još i ...