“Isto pomlađivanje za sve” – nije naš pristup

Imate li ponekad osjećaj da je današnja industrija pomlađivanja počela svako lice gledati „po kalupu“? Nakon što ste pogledali stotine makeovera, zaključili ste da vaš tip lica i specifični problemi s kojima se susrećete ne odgovaraju niti jednom tipiziranom slučaju?

Era personalizacije stigla je u anti-age svijet

Možda su se na vašem licu pojavile nazolabijalne bore ili spušteni kapci mnogo ranije nego vašim vršnjacima, no imate vrlo kvalitetnu, punu kožu, ten vam je relativno ujednačen i bez hiperpigmentacija – a na pitanje kako je točno proces starenja utjecao na vaše lice, i ne znate baš točno odgovoriti?

Ne brinite, niste jedini. Rijetko će se dogoditi situacija u kojoj lice savršeno odgovara proporcijama modela na plakatu – mnogo su češće situacije u kojima pomislimo „niti jedan od primjera ne odgovara u potpunosti mom problemu“. Srećom, era personalizacije koja već nekoliko godina vlada modom, aktivnostima za slobodno vrijeme, pa čak i elektroničkim uređajima, konačno je stigla i u svijet anti-age i estetskih tretmana.

OVDJE pročitajte savjete stručnjaka za pomlađivanje Poliklinike Bagatin.

Predvodnik po pitanju najmodernijih tretmana uvodi personalizirano pomlađivanje

Nimalo nas, stoga, nije iznenadila činjenica da je predvodnik u novitetima s estetskog tržišta u regiji, zagrebačka Poliklinika Bagatin, kao najnoviji dodatak ionako najširoj ponudi anti-age usluga uvela i potpuno personalizirano pomlađivanje.

Pitate se o čemu točno pričamo i kako pomlađivanje može biti „krojeno po mjeri“? Stručnjaci renomirane poliklinike tvrde da su se ovakvom pristupu okrenuli zbog sve veće potražnje od strane klijentica i klijenata koji se nisu pronalazili u standardnim kalupima anti-age tretmana.

Personalizirati pristup znači – tvrde – samo uslugu prilagoditi prema specifičnom pojedincu koji se odluči na neki od estetskih tretmana lica ili tijela.

Tim sastavljen od vrhunskih specijalista

Vjerujući u sinergijski pristup, svojim su vjernim (ali i budućim) klijentima odlučili ponudi anti-age konzultacije, na koje se možete naručiti ovdje  – a ovaj jedinstven pristup ujedinjuje nekoliko stručnjaka, u cilju kreiranja savršenog plana pomlađivanja krojenog upravo po vašoj mjeri.

Anti-age tim: dr. Jolanda Kanižaj-Rajković, spec. dermatovenerologije i Bernarda Horvat, medicinski kozmetolog

Vaš osobni anti-age tim tako će se sastojati od anti-age liječnika i medicinskog kozmetologa – koji će se vašem pomlađivanju posvetiti potpuno individualno. Čak četiri vrhunska tima za pomlađivanje na dvije lokacije pobrinut će se da se problematika efikasno, bezbolno i – što je najvažnije – uspješno reducira ili ukloni.

Pročitajte i: Najbolji hijaluronski fileri dostupni u Hrvatskoj

„All in one“ za probleme lica u 40-ima

Ako ste i vi nakon ulaska u 40-e primijetili pogoršanje teksture kože, pad tonusa lica, gubitak čvrstih kontura, spuštanje obrva ili pak „ispuhane obraze“ – a negdje putem, bez da ste primijetili – i ten vam se drastično pokvario, personalizirani anti-age plan definitivno je rješenje za vas. Ekskluzivno savjetovanje osigurava sinergijski pristup – osim što će medicinski kozmetolog djelovati u sinergiji s odabranim anti-age liječnikom, i preporučeni tretmani i postupci bit će komplementarni, kako bi od svog programa pomlađivanja izvukli maksimum.

Anti-age tim: dr. Snježana Kramarić, spec. dermatovenerologije  i Rafaela Vujević, medicinski kozmetolog

Dugogodišnjim radom s klijentima stručnjaci Poliklinike Bagatin uvjerili su se kako istinski djelotvoran pristup uvijek počinje – ljudskim faktorom, odnosno osobnim konzultacijama i savjetovanjem. Svaka klijentica i klijent, tvrde iz Poliklinike, potpuno je individualan te mu je jednako tako individualno potrebno pristupiti u rješavanju problematike vezane za pomlađivanje kože lica.

Ako vam se čini da su upravo personalizirane anti-age konzultacije rješenje koje ste čekali, kako bi liječnici napokon odgovorili na sva vaša pitanja i kreirali program baš po vašoj mjeri, na konzultacije se možete naručiti ovdje. 

Izražene bore, spušteni kapci, manjak volumena u obrazima – lice se promatra kao cjelina

Naime, ne stare svi jednako, niti su prilike kojima je koža bila izložena tijekom života jednake, zbog čega svakom licu treba pristupiti individualno.

Iako se kod većine smanjenje elastičnih svojstava i prirodnih rezervi kolagena događa nakon 35-e, znakovi starenja ponekad se vide i mnogo ranije, a među prvim promjenama na licu svakako su horizontalne bore na čelu, sitne linije oko očiju, spušteni kapci, smanjen volumen u obrazima, stanjene usna i izražene nazolabijalne bore.

Kako izgleda personalizirano anti-age savjetovanje u Poliklinici Bagatin? Saznali smo kako je riječ o intimnom, opuštenom razgovoru u ugodnoj atmosferi – a niti pogled nije „za baciti“. Naime, ovisno o gradu kojem gravitirate, kroz prozor možete uživati u najljepšem pogledu na Zagreb ili pak na bajkoviti Split iz prekrasnog hotela Dioklecijan.

Najkompletniji pristup čitavom licu

Nakon razgovora, anti-age stručnjaci će osmisliti individualizirani plan pomlađivanja, a sinergija tretmana i usluga prema preporuci liječnika obuhvatit će niz minimalno invazivnih postupaka i neinvazivnih tretmana – sve s ciljem postizanja upravo onih rezultata koje želite. Primjerice, aplikacijom dermalnih filera u potkožje licu se učinkovito vraća volumen, definiraju konture, ispravljaju asimetrije te brišu duboke linije.

Istovremeno, tretmani poput Renew Lifta, laserskog pomlađivanja ili frakcijskog skin resurfacinga nazivaju se i „nekirurškim faceliftom“ jer zatežu kožu, otvaraju pogled i uklanjaju nepravilnosti na površini kože.

Svoja najbolja anti age rješenja izdvojili su i detaljno predstavili u Vodiču za pomlađivanje kože lica koji možete besplatno preuzeti ovdje.

Spomenuli smo i kako veliku ulogu u vašem anti-age timu igra i medicinski kozmetolog – iznimno educirani profesionalci će neinvazivnim tretmanima poput Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazije ili HydraFaciala pripremiti kožu za ostale tretmane, a djelovat će i kao završna njega za što duže rezultate. Jedino što nam je preostalo jest istaknuti kako se na anti-age savjetovanje možete naručiti putem kontakt forme na web stranici Poliklinike Bagatin te na telefonski broj 01 4610 225 i e-mail adresu info@bagatin.hr.

Pročitajte još i ...