Pogledajte kako je bilo na Journalovom ljetnom partyju

U jednom od pogleda sasvim sakrivenom vrtu, u samom srcu Zagreba na adresi Preradovićeva 14, održan je Welcome Summer party lifestyle portala Journal.hr, partnera portala Estetica.hr, koji već godinama svojim čitateljicama pruža zanimljive teme s područja mode, kulture, interijera i dizajna, putovanja i tehnologije, ali i dermokozmetike i zdravog načina života.

Journal.hr jedan je od prvih partnera portala Estetica.hr te nas od samih početaka podržavaju kroz intenzivnu partnersku suradnju, pa nam je uvijek zadovoljstvo odazvati se svakom događanju u njihovoj organizaciji. Ovim se putem zahvaljujemo uvijek dragoj Ivi Radić te izvrsnoj novinarki Hani i direktorici marketinga Kristini, na srdačnoj podršci od samih početaka našeg portala.

Journal.hr tako je nazdravio još jednom toplom ljetu u društvu poznatih osoba, klijenata, suradnika i kolumnista, među kojima su se našli i suradnici portala Estetica.hr.

Karmela Horvat i Tea Batinić Janjuš
Vinka Matijević i Željana Bolanča

Dobra zabava potrajala je do kasno u noć, a zabavnu i ležernu atmosferu ovog čarobnog vrta pomogle su upotpuniti brojne lounge zone u kojima su se uzvanici imali priliku družiti, uživati u osvježavajućim pićima i isprobavati razne delicije.

Kulminacija večeri bio je koncert Vlahe Arbulića, koji je okupljeno mnoštvo iznenadio glazbenim nastupom i kombinacijom vlastitih i stranih hitova.

Brojne poznate na Journal.hr Welcome Summer Garden partyju predstavljali su Tatjana Dragović, Aleksandra Dojčinović, Kristina Bradač, Branka Krstulović, Helena Šopar, Tatjana Jurić, Mia Kovačić, Korana Gvozdić, Mirjana Mikulec, Antonija Stupar Jurkin, Olja Vori, Kristina Krepela, eNVy room, ELFS-i, Ana Maria Ricov, Marko Tolja, Duje Kaliterna, Ivana Mišerić i brojni drugi.

Tatjana Dragović
Marko Tolja, Bojana Gregorić Vejzović, Daniela Trbović i Nataša Trbović

Kako je izgledao još jedan zabavan party u organizaciji Journal.hr i agencije Alert i tko ga je sve posjetio, provjerite u galeriji fotografija.

Pročitajte još i ...