Tretman s kojim obrve rastu same od sebe

Lily Collins (lilyjcollins / 04.07.2018): Rockabilly Lily bringing the festivities to Europe. Happy 4th of July!.."", Image: 376942232, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

Jedan od glavnih imperativa ljepote posljednjih godina postale su obrve. Guste, izražajne i prirodnog izgleda, bez oštrih rubova i tankih lukova, zauzele su središnje mjesto razgovora ljubitelja kozmetike, vizažista, ali i pobornika estetske medicine.

Sigurno već znate koliko su obrve važan do našeg lica i kako najmanja promjena u njihovom obliku i gustoći može potpuno transformirati lice, no jeste li znali da vam za potpuni makeover obrva nije potrebna transplantacija, već to možete napraviti jednom posve prirodnom metodom.

World Premiere of "Valerian and the City of a Thousand Planets". TCL Chinese Theatre, Hollywood, California. Pictured: Cara Delevingne. EVENT July 17, 2017 Job: 170717A1, Image: 342268204, License: Rights-managed, Restrictions: 000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bauer Griffin

Promjene na obrvama moraju biti u skladu s crtama lica

Kvalitetno održavane obrve čiji je oblik i gustoća u skladu s konturama i crtama lica, mogu izvrsno privući pogled, uokviriti oči, stvoriti vizualni balans lica i dati nam uredan i profinjen izgled, čak i u danima bez makeup-a.

Odlučite li da je vašim obrvama potrebna promjena, bilo da je riječ o gustoći, debljini ili dužini luka, imajte na umu da bi sve promjene morale biti u skladu s ostatkom lica te da izrazito guste i naglašene obrve neće stajati svakom licu niti tenu.

Iako se oblik obrva može promijeniti i makeupom, kao i trajnim iscrtavanjem, najbolji efekt postiže se ako pustimo da naše prirodne obrve ponovno narastu na mjestima koja su se previše prorijedila.

Kako vratiti gustoću pretjerano istanjenim obrvama?

Svi koji su pokušali pustiti obrve da same narastu kako bi se popunile praznine i neuredni dijelovi, znaju da taj proces nije ni brz ni lagan. Ako ste mislili da je jedino što vam preostaje transplantacija obrva, za vas imamo odličnu vijest. Ukorak sa svjetskim trendovima, jedan potpuno prirodni tretman za progušćivanje obrva odsada je dostupan i u zagrebačkoj Poliklinici Sinteza.

Dr. Jeannette Gjurić odlučila je jedan od najtraženijih tretmana u Poliklinici, PRP (tretman krvnom plazmom), iskoristiti i za pomoć klijenticama koje nisu zadovoljne svojim obrvama, te im omogućiti da na prirodan način postignu željeni efekt rasta dlake.

5495146 09.05.2018 Actress Penelope Cruz during a photo call for Everbody Knows directed by Iranian film director Asghar Farhadi at the 71st Cannes Film Festival., Image: 371397585, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Sputnik

O PRP metodi pomlađivanja kože korištenjem vlastite krvne bogate faktorima rasta već je mnogo rečeno, no kako vlastitom krvnom plazmom možemo pospješiti rast naših obrva?

Dlaka je potpuno prirodno stimulirana na rast

Ova inovativna metoda kombinira matične stanice i PRP – većina je već upoznata s PRP metodom kojom se uzima krv iz koje se izdvajaju faktori rasta, a novitet je da se uz krvnu plazmu dodaju i matične stanice. Matične stanice sudjeluju u procesima obnove u tijelu jer se imaju mogućnost prilagoditi i zamijeniti druge stanice. Tako se ovom jedinstvenom kombinacijom dobiva mješavina koja stimulira rast dlake na potpuno prirodan način – dolazi do biološkog obnavljanja korijena dlake i regeneracije stanica dlake.

Taylor Hill (/ 22.03.2018): Todays mood @guyaroch"", Image: 366902433, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

Proces se sastoji od vađenja krvi i prikupljanja matičnih stanica. PRP se dobiva iz krvne plazme, a matične stanice iz masnog tkiva koje se prikuplja iz donjeg dijela trbuha. Nakon obrade masnog tkiva,  u izdvajaju se matične stanice. Postupak se izvodi u lokalnoj anesteziji, a rezultati su vidljivi nakon dva do četiri mjeseca, koliko je potrebno da se obnovi korijen dlake.

Ova metoda jedina je koja omogućava ponovni rast prorijeđenih obrva i apsolutni je hit u Americi, a dostupna je i u Zagrebu, u Poliklinici Sinteza. Rezultati su trajni i potpuno prirodni, a obrve gušće i izraženije, baš kao da su oduvijek takve.

Želite li svoje obrve učiniti gušćima, PRP tretman s matičnim stanicama prirodno potiče dlake na rast – bez dodatnih iscrtavanja, oblikovanja ili postupaka koji daju neprirodan izgled.

Pročitajte još i ...