Kiehl’s – vrhunska njujorška kozmetika koju morate isprobati

kiehls-since-1851-ljekarna-city-center-one-west zagreb

Stroga farmaceutska kontrola kvalitete, dugogodišnja tradicija, individualni pristup i vrhunski aktivni sastojci najbolje opisuju Kiehl’s, svjetski poznatu američku marku kozmetike.

Kiehl’s je osnovan u njujorškoj četvrti East Village kao klasična ljekarna. Njegovo jedinstveno i bogato nasljeđe predstavlja pravu riznicu znanja iz područja kozmetike, farmacije, botanike i medicine, koje se razvijalo i prenosilo s generacije na generaciju. Kiehl’s prirodna kozmetika obuhvaća proizvode namijenjene njezi kože, kose i tijela. Edukativni i individualni pristup ključ je poslovanja Kiehl’sa. Prije kupovine proizvoda, ljubazni/e djelatnici/e u Kiehl’sovim prodavaonicama napravit će vam, ukoliko to želite, besplatni pregled kože kako bi utvrdili kojem tipu pripadate i koji je proizvod idealan za vas. Osim pregleda kože, ako još niste donijeli odluku o proizvodu, možete dobiti besplatne testere (uzorke željenih proizvoda).

Alejo_2010_HUSH_kiehls_5

Jedinstven i ekscentričan karakter

Ako ni ovaj jedinstveni pristup nije dovoljan da vas navede da posjetite najbliži Kiehl’s, moramo spomenuti ugodan prostor prodavaonica. U Kiehl’su je sve podređeno individualnim potrebama kupaca – od istraživanja sastojaka i testiranja sigurnosti formula, do unutarnjeg uređenja prodavaonica. Iako ne postoje dvije u potpunosti jednake prodavaonice, sve odišu Kiehl’sovom bogatom ljekarničkom tradicijom. Već samim ulaskom u ugodni i jedinstveni prostor, posjetitelji mogu doživjeti dugu povijest i ekscentričan karakter tvrtke: posvuda ćete uočiti tragove duge tradicije branda, uključujući fotografije originalne lokacije glavne trgovine u New Yorku, obitelji osnivača i ekspedicija pod Kiehl’sovim sponzorstvom.

Kiehls-Retail-Store-and-Spa-1851-New-York-02
Poslovnica u New Yorku
tokyo kiehls
Poslovnica u Tokiju

Za dobrobit društva

Već više od 165 godina, točnije od 1851. godine, Kiehl’s je predan boljitku zajednice u kojoj služi. Osim vrhunskim proizvodima s pažljivo biranim i aktivnim sastojcima, Kiehl’s je posvećen znanosti, istraživanju i prevenciji AIDS-a, zaštiti okoliša i dječjoj dobrobiti. Kao simbol te misije, u poslovnicama Kiehl’sa nalaze se vintage motocikli. Naime, vintage motocikl, simbol duha i avanture Kiehl’sa, postao je i njihovim simbolom borbe protiv side. U kolovozu 2010. Kiehl’s je pokrenuo dobrotvornu akciju za Zakladu za istraživanje AIDS-a. Na kraju šestodnevne dobrotvorne vožnje motociklima uz obalu Kalifornije, Chris Salgardo, predsjednik Kiehl’sa u SAD-u koji je vodio grupu na svom Harley-Davidsonu, poklonio je Zakladi novčani ček u iznosu 85.000 $. Chris Salgardo tada je rekao da će nastaviti voziti motor dok se god ne otkrije lijek za sidu.

Boutique Kiehl's
Poslovnica u Parizu

Poslovnice ovog široko priznatog i obožavanog branda naći ćete diljem svijeta, a odnedavno su otvorile svoja vrata i u Hrvatskoj. Kostur Mr. Bones svojevrsna je maskota branda Kiehl’s. Mr. Bones simbolizira Kiehl’sovo farmaceutsko nasljeđe, posvećenost korisnicima, obrazovanju i znanosti.

kiehls-store-bones
Mr. Bones

Pročitajte još i ...