Poliklinika Bagatin: „Željeno tijelo za bezbrižan osjećaj“

S prvim zrakama proljetnog sunca polako krećemo s pripremama za plažu. U Poliklinici Bagatin znaju da opušteno ljeto počinje zadovoljstvom i dobrim osjećajem. Zato je Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin predstavio kampanju za oblikovanje tijela pod sloganom „Željeno tijelo za bezbrižan osjećaj“.

Ravnatelj Poliklinike Bagatin Ognjen Bagatin, vlasnica portala estetica.hr Tea Batinić Janjuš i dr. Tomica Bagatin
Ravnatelj Poliklinike Bagatin Ognjen Bagatin, vlasnica portala estetica.hr Tea Batinić Janjuš i dr. Tomica Bagatin

Koja god životna uloga joj je dodijeljena, bilo da je majka, prijateljica ili poduzetnica, žena uspješno balansira između privatnog i profesionalnog života. Zna da je najbolja u onome što radi, a istovremeno izgleda baš onako kako i želi – zadovoljno i samopouzdano. Istovremeno svaka žena vidi neku malu nepravilnost na svome tijelu koju želi riješiti kako bi se osjećala bolje i slobodnije, kako bi se osjećala bezbrižno u svome tijelu u toplijim mjesecima koji slijede, a kako bi to postala stvarnost, na raspolaganju je stručni tim Poliklinike Bagatin. Zahvaljujući neinvazivnim i klinički dokazanim tretmanima, rješavanje sitnih nepravilnosti, oblikovanje tijela i željena figura mogući su u kratkom roku.

Styku 3D skeniranje obujma tijela

Poliklinika Bagatin predstavila je novitet u svojoj ponudi – Styku 3D skener. Skener služi kako bi se kontinuirano mogli pratiti rezultati i promjene u obliku tijela tijekom procesa oblikovanja, a zahvaljujući 3D kameri, bilježi sve mjere na ključnim točkama tijela, poput kukova, bedara, struka i grudi te kreira jedinstveni 3D prikaz na ekranu.

Styku 3D - skeniranje obujma tijela
Styku 3D – skeniranje obujma tijela

Sa sposobnošću da vizualno ilustrira promjene na tijelu po pitanju reduciranih masnoća, izgubljenih centimetara i novih mišića, Styku je ubrzo postao jedan od najkvalitetnijih proizvoda u zdravstvenoj industriji. U Poliklinici Bagatin neizostavan je alat operaterima i nutricionistima kojima omogućava kontinuirano praćenje promjena u obliku tijela kod klijenata tijekom procesa oblikovanja tijela, čime je ta ponuda sveobuhvatna i dodatno unaprijeđena.

Zategnuto i lijepo tijelo, baš onakvo kakvo želite, može se postići kontinuiranim dolascima na tretmane te uz nadzor stručnjaka koji će znati što vam treba. Ljeto kuca na vrata, dočekajte ga bezbrižni.

Pročitajte još i ...