Koje filere koriste najpoznatiji liječnici New Yorka?

Kristin Davis, Sarah Jessica Parker Cynthia Nixon and Kim Cattrall on the set of "Sex in the City: The Movie" in New York City. Photo © FPix

Dr. David A. Hidalgo, dr. Adam R. Kolker, dr. Alan Matarasso, dr. Darrick E. Antell, dr. Haideh Hirmand, dr. James C. Marotta, dr. Andrew Jacono – prema izboru prestižnog Harper’s Bazaara, ovih sedam liječnika najbolji su koje možete pronaći u New Yorku. Hoolywoodske zvijezde, kućanice i poslovne žene s Park Avenuea te mnogi drugi odlaze ovim liječnicima na zahvate i tretmane pomlađivanja i oblikovanja tijela.

Tretmani filerima i botoxom najtraženiji su zahvati jer u brzom postupku pružaju fantastične rezultate. No, osim iskustva liječnika, rezultati ovise i o materijalu. Zato smo u nastavku izdvojili s kojim brandovima filera rade ovi prestižni liječnici.

Dr. David A. Hidalgo

Dr. David A. Hidalgo plastični je kirurg iz New Yorka, posebice poznat po zahvatima face liftinga, blefaroplastici i operaciji grudi, a, kako navodi Harper’s Bazaar, njegovi pacijenti ističu da može osvježiti i najumornije lice.

Ovaj poznati liječnik koristi Juvéderm i Restylane filere i navodi kako su upravo ti fileri izvrsno rješenje za pomlađivanje pacijenata koji imaju umjerene znakove starenja te još nisu kandidati za kirurški face lifting.

Dr. Adam R. Kolker

„Posvećenost dr. Kolkera i njegova vještina da naglasi prirodnu ljepotu pacijenta, ne mijenjajući vizualni identitet, te njegov stav prema kirurškim metodama i tretmanima filerima pružaju zadivljujuće rezultate“, jedan je od osvrta na dr. Adama R. Kolkera, poznatog newyorškog kirurga.

Ovaj liječnik koristi široku paletu brandova filera, od kojih ističe Juvéderm, Restylane, Sculptru, Belotero i Radiesse. Najbolji fileri su, dodaje, oni koji pružaju prirodne rezultate, a svaki postupak treba biti izveden precizno, lijepo i prirodno, bez naznake da ste nešto radili.

Dr. Alan Matarasso

Dr. Alan Matarasso poznat je kao liječnik koji „može sve, od glave do nožnih prstiju“, piše Harper’s Bazaar.

Stručnjak je za zahvate na licu i tijelu, bilo da se radi o kirurškim ili nekirurškim postupcima. Jedan je od pionira neinvazivnih estetskih zahvata, a baš kao i dr. Kolker, u svome radu koristi niz filera – Restylane, Juvéderm, Belotero i Radiesse.

Dr. Darrick E. Antell

„Plastična kirurgija trebala bi šaptati, a ne vikati“, moto je dr. Darricka E. Antella, posebno poznatog po zahvatima face liftinga i operacijama grudi koje jamče diskretne i prirodne rezultate.

U svome radu filerima vjeran je brandovima Restylane i Juvéderm za koje naglašava da se radi o mekanim materijalima koji se lako oblikuju i izvrsno osvježavaju i pomlađuju lice.

Dr. Haideh Hirmand

Za dr. Haideh Hirmand postoji duga lista čekanja na zahvate pomlađivanja područja oko očiju. Ova plastična kirurginja njeguje nježan i posvećen pristup pacijentima, a u svome radu kombinira godine iskustva i preciznost znanstvenih istraživanja.

Restylane, Juvéderm, Artefill, Sculptra i Radiesse fileri su koje koristi u svakodnevnom radu za uklanjanje različitih znakova starenja.

Dr. James C. Marotta

Dr. James C. Marotta s ponosom ističe kako u svojoj ordinaciji koristi Juvéderm, Radiesse, Restylane i Sculptra filere – široku paletu kojom je moguće zadovoljiti sve potrebe njegovih pacijenata.

Dr. Marotta osobit interes pokazuje prema modernim minimalno invazivnim tretmanima poput pomlađivanja filerima i botoxom, a transplantacija kose još je jedna od njegovih specijalnosti, po čemu je posebno poznat.

Dr. Andrew Jacono

Neinvazivne metode pomlađivanja očiju i neinvazivne korekcije nosa specijalnost su dr. Andrewa Jaconoa.

Među svoje omiljene zahvate ističe „tekući“ face lifting u kojem za lifting obraza koristi Radiesse, dok bore marionete i nazolabijalne bore popunjava Juvédermom ili Restylaneom, a liniju čeljusti pomlađuje Restylane, Radiesse i Sculptra filerima.

Pročitajte još i ...