Estetičar koji u Hrvatsku dovodi svjetske estetske lidere

Tko danas može reći da nije čuo za dr. Nikolu Milojevića? To bi značilo da ne čitate novine, ne slušate radio, ne gledate televiziju niti pratite društvene mreže. Osim u hrvatskim, često je lice i u prestižnim stranim medijima kao autoritet za teme o estetskoj medicini, a nedavno ga je o nadolazećim trendovima u svijetu estetike intervjuirano i slavni britanski časopis Harper’s Bazaar.

Njegova se londonska poliklinika Milo Clinic našla u top 4 klinike za estetske tretmane muškaraca u britanskom vodiču Tatler, a proglašen je i vodećim stručnjakom za tretmane botoxom i dermalnim filerima te je član British College of Aesthetic Medicine, prestižnog tijela posvećenom etičnosti, profesionalnosti i sigurnosti estetske medicine.

Nakon zahtjevnog britanskog, osvojio je i hrvatsko tržište

Ovaj se liječnik već dugi niz godina bavi estetskom medicinom, a u Hrvatskoj je otvorio polikliniku tek nakon što je osvojio zahtjevno britansko tržište, na kojem i danas slovi kao jedan od najcjenjenijih liječnika u području estetske medicine.

dr. Nikola Milojević

Upornost, talent, praksa i kontinuirana edukacija doveli su dr. Nikolu Milojevića na tron svjetske estetske elite. Možda će se nekome ovo potonje učiniti pretenciozno, ali koliko liječnika u Hrvatskoj je uspjelo organizirati kongres u suradnji s British College of Aesthetic Medicine?

Svjetski autoriteti estetike dolaze u Hrvatsku

Prestižni stručni događaj pod nazivom The Aesthetic Medicine Congress održat će se u Hotelu Palace u Dubrovniku od 19. do 21. listopada 2018., a privukao je veliku pažnju u estetsko-medicinskim krugovima jer u Hrvatsku dovodi neke od najvećih svjetskih estetskih lidera i autoriteta iz područja estetske medicine.

dr. Koenraad De Boulle

Ovaj međunarodni kongres namijenjen je isključivo liječnicima i stomatolozima te je organiziran u suradnji s British College of Aesthetic Medicine (BCAM), a samo neka od imena koja će okupiti u Dubrovniku su: Dr. Koenraad De Boulle, dermatolog i ravnatelj privatne dermatološke klinike Aalst u Aalstu u Belgiji, referentnog centra za složenu dermatologiju, dermatološke, kirurške i kozmetičke indikacije, zatim dr. Tom van Eijka, jedan od najpoznatijih nizozemskih estetskih liječnika, a na popisu se našao i dr. Tapan Patel, koji je nedavno uvršten na listu časopisa Tatler među Top 30 najboljih anti-ageing stručnjaka na svijetu.

dr. Tapan Patel
dr. Tom van Eijk

Na popisu predavača nalaze se i poznati hrvatski estetski liječnici poput samog dr. Milojevića, dr. Željane Bolanče, dr. Ivane Nole, dr. Tomice Bagatina, dr. Aleksandra Milenovića, i brojnih drugih.

dr. Željana Bolanča
dr. Tomica Bagatin
dr. Aleksandar Milenović

Liječnik na svjetskom glasu Hrvatsku doveo u centar pažnje

Dr. Nikola Milojević, zahvaljujući bogatoj inozemnoj karijeri, najbolji je primjer kako se predanošću i znanjem može dospjeti zaista daleko. Zahvaljujući velikom uspjehu svoje poliklinike u Londonu, u tamošnjim je krugovima stekao i nadimak „kralj botoxa“, a njegovo iskustvo u području neinvazivne estetske medicine učinilo ga jednim od najvećih autoriteta u struci.

Otvaranje poliklinike sa zagrebačkom adresom podsjetilo nas je da u susjedstvu imamo liječnika svjetskog glasa, a o reputaciji dr. Milojevića otkrio nam je i njegov kolega, poznati hrvatski maksilofacijalni kirurg, koji nam je jednom prilikom ispričao da je ostao ugodno iznenađen brojem kolega koji su na prestižnom svjetskom kongresu u Parizu, IMCAS-u, prepoznali i došli pozdraviti upravo ovog hrvatskog estetskog liječnika.

O činjenici da ga jednako vole kolege i pacijenti nije potrebno niti govoriti, jer je u svjetskim estetskim krugovima dr. Milojević stručnjak i autoritet od kojega se mnogo može naučiti, a u hrvatskim krugovima zgodni, nasmiješeni estetski liječnik, čiji pacijent možete srećom postati u razumnim hrvatskim okvirima.

Nadolazeći kongres namijenjen je isključivo liječnicima i stomatolozima, a program The Aesthetic Medicine Congressa, kao i informacije o prijavama i predavačima pronađite na linku: https://tamc.conventuscredo.hr/hr/.

Pročitajte još i ...