Luksuzni par za savršen pogled: kultna Big Monsieur maskara i Drama olovka za oči!

Netko je rekao kako je unutarnja ljepota super stvar, ali malo maskare nikome ne škodi. I moramo se složiti s nepoznatom internetskom poetom.

Naime, maskara je jedan od esencijalnih kozmetičkih proizvoda bez kojeg rijetko koja žena izlazi iz kuće. Pa tko bi nam i zamjerio? Ta čarobna četkica u trenutku popravlja naš pogled na svijet jer umorne oči čini budnima, podočnjake kamuflira zavodljivim pogledom, a dami koja je nosi u trenutku čini svaku, pa i bare face, kombinaciju glamuroznom.

Sami počeci šminkanja za jednu djevojčicu znače promatranje majke kako se ujutro sprema za posao. Pogledom punim oduševljenja promatra je kako bira odjevnu kombinaciju za taj dan, pomalo zbunjeno iščekuje trenutak jutarnjeg šminkanja prije izlaska iz kuće, a onda u čudu gleda kako se majka naginje nad umivaonik, otvara usta i preciznim pokretima stavlja maskaru na trepavice. Svaka ta djevojčica pomalo se u sebi smije jer mama radi neobične face, no,  kada jednom završi ritual šminkanja, oduševljene su njezinim izgledom! Od pidžame i jutarnje podbuhlosti do glamuroznog poslovnog izgleda i prekrasnih očiju za koje je zadužena upravo – maskara!

Kada dođu trenutci prvih djevojačkih šminkanja, te donedavno djevojčice, s nostalgijom se prisjećaju kako su promatrale mame i smijale se izrazima lica koje rade. One sada čine istu stvar – naslanjaju se na umivaonik, dižu glavu, otvaraju usta, nekima i jezik pomaže da pronađu balans, i stavljaju maskaru. Postaju žene!

Upravo ti počeci šminkanja, ali i činjenica da je nezamjenjiva u make up preobrazbama svake žene, čine maskaru legendarnom!

LEGENDE U VAŠOJ KUPAONICI

Maskare određenih proizvođača imaju kultni status, što zbog prepoznatljive kvalitete, što zbog onog instantnog wow – faktora nakon nanošenja. A kada govorimo o legendi, ne smijemo zaboraviti Monsieur Big maskaru iz Lancômea koja je  2017. osvojila kozmetičko tržište kada je podigla trepavice na višu razinu s maksimiziranim volumenom i većim učinkom nego ikad prije. Golim trepavicama pružala je 12x veći volumen, one se postale duže, veće i hrabrije.

 

Monsieur Big maskara čuva leđa svakoj ženi, i to cijelog dana. Ostaje besprijekorna do 24 sata bez grudanja ili razmazivanja. Instantno postiže dramatičnu promjenu zahvaljujući velikoj, mekoj četkici. Bočica sadrži formulu, a na četkici izlazi idealna doza za nanošenje. Mekana, valovita vlakna obavijaju i premazuju svaku trepavicu izvanrednom mekoćom, obećavajući glatko nanošenje bez napora. Oftalmološki je testirana, s njen efekt mega volumena pogodan je za osjetljive oči te za nositelje kontaktnih leća.

LEGENDA UZ LEGENDU

Sada se toj legendarnoj maskari pridružuje i Drama Liqui Pencil! Nova, hrabrija inovacija za oči, olovka u gelu koju možete sigurno naoštriti, a ostaje ugodna i postojana cijeli dan.

Kao nadopuna legendarnom crno-ružičastom dizajnu Monsieur Big maskare, nova Drama Liqui Pencil dolazi u pakiranju koje predstavlja 24-satnu, pigmentiranu nijansu koja se nalazi unutra. Svaka olovka ima sjajni crni čep, a naziv iste otisnut je u nezaboravnoj zlatnoj nijansi. Predstavljajući novu, čistu formulu, Drama Liqui može se koristiti u vodenoj liniji oka te se nanositi u jednom, lakom potezu. Kao klasična olovka, ali bolja. Naoštrite pigmentiranu olovku i kreirajte svoj look. 

Dostupna je u dvije neodoljive nijanse: intenzivno crnoj (#01 Café Noir) te toploj, smeđoj nijansi(#02 French Chocolate).

Više je više

Predvodeći pokret za žene koje žele veće, punije trepavice i nezaboravni pogled otporan na sve, Zendaya je glavno lice u kampanji koju je snimio fotograf Nico Bustos. Slaveći ikonu, Monsieur Big, i njezinog novog odvažnog partnera u zločinu Drama Liqui Pencil, Zendaya u sekundi dobiva 12x veći volumen trepavica i 24-satnu postojanost pigmentirane olovke.

Bez obzira na to što joj se nađe na putu, kada je riječ o njezinom pogledu, ona zna da je više, više i da je vrijeme da postane snažnija i odvažnija nego ikad prije! Baš kao i njena majka prije nje, odvažno nanosi maskaru ujutro, spremna pokoriti dan pred sobom, uživajući.

Pročitajte još i ...