Otkrili smo beauty tajne uspješne menadžerice…

Besprijekoran ukus definitivno je jedna od ključnih karakteristika menadžerice Marije Obrvan, vlasnice poznatog Maria Storea, koji je najprije otvorila u rodnom Dubrovniku, a onda je vrhunskim modnim kreacijama razveselila i Zagrepčanke te sve poklonice ekskluzivnih fashion brendova koje se zateknu u metropoli.

No, luksuz joj nije sinonim za stil, zbog čega pomno bira kombinacije i marke koje u izlozima ovog butika djeluju kao da su na izložbi… Nas je zanimalo kakvi su joj kriteriji u kozmetici? Kako bira proizvode koje koristi i kako gleda na anti-ageing? S obzirom na to da su putovanja  bitan dio njezinog uzbudljivog poslovnog života, imali smo sreće uhvatiti je u kratkom predahu… Evo što nam je otkrila.

Ljubiteljica ste luksuzne odjeće – volite li i luksuznu kozmetiku?

Bitna mi je, prije svega, vrhunska kvaliteta, a to najčešće budu proizvodi i brendovi koji spadaju u domenu luksuza.

Kakve kriterije jedna lijepa i uspješna žena stavlja pred preparate koje odabire za svoju torbicu? 

Imam suhu i osjetljivu kožu tako da uvijek pazim da sam dobro opskrbljena hidratantnim proizvodima, kao i anti-age njegom.

Omiljeni kozmetički brendovi?

Biologique Recherche, Vintner’s Daughter, Augustinus Bader i Susanne Kaufmann.

Volite lijepe stvari – ima li kozmetička ambalaža moć da vas „nagovori“ na shopping? 

Apsolutno! Volim lijep dizajn i sve te lijepe kutijice i bočice koje me vesele poput najfinijih bombončića.

Koji vam je proizvod uvijek u torbi?

Hidratantno sjajilo Bio Kiss Biologique Recherche, koje obožavam.

Volite li isprobavati ili ste lojalni omiljenim brendovima i preparatima?

Uvijek nešto novo isprobavam jer stalno izlaze odlični proizvodi i volim znati kakvi su – ali se, na kraju, uvijek vratim nekim svojim provjerenim favoritima.

Kupujete li na putovanjima, online ili u domaćim parfumerijama/drogerijama? 

Zapravo sve troje, ovisno o tome gdje se nalazim i u kojoj prigodi, odnosno što mi u nekom trenutku zatreba i gdje to mogu pronaći.

Omiljeni parfem?

Trenutno je to Celine Black Tie.

Kako gledate na koncept anti-ageinga? Omiljeni anti-ageing proizvod?

Kada dođeš u neke godine više nije dovoljno samo redovito hidratizirati kožu već su potrebni aktivni sastojci koji se nalaze u anti-age proizvodima i puno njih ima odlične učinke. Omiljeni proizvod mi je  Evironov Microneedle Derma Roller nakon kojeg koža odmah oživi i zrači.

Omiljeni tretmani?

Biologique Recherche Soin Restructurant et Lissant tretman koji mi zbog čestih putovanja i aviona najbolje rehidratizira kožu.

Život poduzetnice zna biti stresan – u čemu pronalazite svoju zen oazu?

U prirodi, moru i cvijeću. Prednost života na obali je da sam uvijek samo nekoliko minuta udaljena od prekrasne prirode i najljepšeg mora, gdje najbolje punim baterije.

Što mislite o estetskim korekcijama?

Apsolutno podržavam neinvazivne kirurške zahvate i tretmane s ciljem održavanja prirodnog izgleda i ljepote. Mislim da svako pretjerivanje na kraju završi nelijepo i loše.

 

 

 

Pročitajte još i ...