Najbolja krema za područje oko očiju s lifting efektom

Kažu kako s godinama dolazi mudrost. Nekada nam se čini presporo. S godinama dolaze i bore, uvijek prebrzo. Naravno, svjesni smo da ne možemo negdje u ormaru čuvati svoju sliku koja će starjeti umjesto nas, poput Doriana Graya, ali ćemo učiniti sve da taj proces usporimo što je više moguće. Ponajprije usvajanjem pravilne rutine njege i zdravih životnih navika.

čak 22 mišića su u neprestanom pokretu

Kad je riječ o borama, područje oko očiju posebno je osjetljivo i zahtijeva ciljanu njegu. Naime, koža na tom području je šest do deset puta tanja nego koža ostatka lica i sadrži čak 22 mišića koji su u neprestanom pokretu. A to “gibanje” olakšava i vrlo tanka koža koja je slabo zaštićena hidrolipidnim slojem i sadrži svega nekoliko vlakana kolagena i elastina. Posljedica su bore koje nazivaju “vranine noge” koje se pojavljuju u izvanjskim kutovima očiju.

Uz genetske faktore koji određuju osnovnu strukturu i karakteristike vaše kože, važno je imati na umu da izvanjski faktori kao što su izlaganje suncu, pušenje, nepravilna prehrana i neadekvatna njega igraju važnu ulogu u starenju kože oko očiju. Kombinacija genetskih predispozicija i izvanjskih faktora utječe na brzinu i intenzitet starenja, stoga je važno usvojiti kvalitetnu rutinu njege kako biste maksimalno očuvali zdravlje i mladolikost  kože.

Tanke linije i bore muče čak 85% žena

Jeste li znali da tanke linije i bore muče oko očiju čak 85% žena, prema istraživanju Good Housekeeping Institute Beauty Laba. Te dvije brige usko prate nedostatak čvrstoće i podočnjaci.

Ukratko, zaboravite fotogenične kolutove zdravog povrća, vaša koža vapi za specijalnom njegom, a naši dermatolozi, u sklopu natječaja Estetica Premium testiraju najbolje u kategoriji Najbolja krema za područje oko očiju s lifting efektom. OVDJE pogledajte sve kategorije i nominirane proizvode u ovogodišnjem Estetica Premium Product natječaju.

Kiehl’s Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment

Kiehl’s Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment krema je savršen odgovor na izazove koje postavlja osjetljivo područje oko očiju. Osmišljena da djeluje ciljano na sve četiri zone, ova krema pruža vidljivo zaglađivanje, učvršćivanje, osvježenje i smanjenje natečenosti za mladolikiji izgled.

Njena formula obogaćena je botaničkim ekstraktom sjemenki borovnice i peptidima, kreirajući laganu gel-kremastu teksturu koja se brzo upija, čineći kožu glađom i smanjujući vidljivost finih linija i bora. Idealna je za upotrebu ispod šminke.

Rénergie H.C.F. Eye Serum

Nakon uspjeha kolekcije Rénergie, predstavljamo vam Rénergie H.C.F. Eye Serum, remek-djelo koje donosi vidljive rezultate inspirirane estetskim zahvatima.

Ovaj moćni serum kombinira hijaluronsku kiselinu, C+niacinamid, vitamin F i SNK-peptid u jedinstvenoj formuli koja ciljano djeluje na područje oko očiju, smanjuje dinamičke linije te posvjetljuje i zaglađuje kožu. Rezultati su toliko impresivni da izgledaju kao da su postignuti estetskim zahvatom, a područje oko očiju je osvježeno i mladoliko.

Reviderm Growth Factor Cell Renewal Eye Serum

Ako vaše oči izgledaju umorno i bez tonusa, Reviderm Growth Factor Cell Renewal Eye Serum je rješenje za vas. Sadrži kompleks biotehnoloških faktora rasta koji sinergijski djeluju kako bi zagladili i učvrstili područje oko očiju te ga posvijetlili.

Uz signalne peptide EGF i FGF za obnovu stanica, IGF faktore rasta za zaštitu od UV zračenja, hijaluronsku kiselinu za hidrataciju i Bacilus ferment za smanjenje tamnih krugova i bora, ovaj serum je sve što vam je potrebno za mladolik izgled područja oko očiju.

Pročitajte još i ...