Najbolje operacije nosa u Hollywoodu

Sep 11, 2010 - Toronto, Ontario, Canada - Actress BLAKE LIVELY wearing a sequined Chanel dress interacts with fans at the Toronto International Film Festival red carpet gala of Ben Affleck's The Town., Image: 109202640, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives

Poznatima nije lagano pobjeći od očiju javnosti. Oni su uvijek u centru pažnje, stalno ih se prati, voli, mrzi i – fotografira. Zato moraju izgledati besprijekorno u svakome trenutku, a svaka fizička promjena odmah se uočava. Takav pritisak nije lagano izdržati pa se mnogi posluže estetskim korekcijama kako bi izgledali i osjećali se bolje. Najčešće o tome ne govore javno, ali razlike su očite. U moru fizičkih promjena i estetskih korekcija, mi smo odabrali top 5 operacija nosa koje su ove zvijezde učinile još ljepšima.

1. Marilyn Monroe

Uz pop ikonu i jednu od najpopularnijih sex-simbola veže se i najmisterioznija operacija nosa. U usporedbi s ranijim fotografijama, njezin nos doista izgleda drukčije, a njezina korekcija nosa našla se na prvom mjestu naše liste.

picture5
Prije
picture6
Poslije

2. Blake Lively

Lijepa Blake plijeni pažnju gdje god da se pojavi. Ako na internetu pretražite njezine fotografije iz mladosti, uočit ćete da je njezino lice ponešto drukčije. Blake se podvrgnula operaciji nosa i izgleda sjajno.

profimedia-0098040823
Prije
'The Town' Premiere - Toronto Film Festival 2010
Poslije
67th Cannes Film Festival. Day two
Poslije

3. Scarlett Johansson

Prekrasna Scarlett poznata je po svom prirodnom izgledu i zanosnoj figuri. Oduvijek lijepa, svome je licu dala profinjeniji izgled užim nosom.

s
Prije
picture2
Poslije

4. Patrick Dempsey

Patrick Dempsey najpoznatiji je po ulozi Dr. Dereka. Jedini muškarac naše liste sužavanjem nosa postigao je nešto ozbiljniji izgled, a nadimak McDreamy potvrđuje da je donio dobru odluku. Njegov nos ni danas nije malen, ali mu uz crte lica pristaje idealno.

picture8
Prije i poslije (posljedna fotografija)
'Bridget Jones Baby' Madrid Photocall
Poslije

5. Salma Hayek

Ova džepna Venera u pedesetoj godini izgleda apsolutno fantastično. Ipak, mnogi ne znaju da je kao mlada korigirala svoj nos koji je sada uži i manji.

picture9
Prije i poslije
picture2
Prije i poslije

Pročitajte još i ...