Plastic fantastic: Tko su najbolji londonski doktori za ljepotu?

Mnoge privatne klinike diljem svijeta nude nekirurške postupke uljepšavanja laserima, botoxom, filerima, mikrodermoabrazijom. U moru klinika i poliklinika, postoje one renomirane, ali i one u kojima se postupci provode neregulirano i van okvira. Ipak, estetska medicina i kirurgija cvjeta prvenstveno na zapadu, gdje ne nedostaje izvrsnih doktora.

Kako u širokoj ponudi pronaći „siguran par ruku“? Prije svega, pitajte prijatelje, kolege i poznanike za savjet i preporuku, a ako ste zainteresiranu za određenu polikliniku, nemojte biti lijeni provjeriti o čemu se radi. Razgovarajte s doktorom, makar trebali platiti konzultacije. Što se tiče cijena, iako variraju, uglavnom su slične. Portal Standard objavio je listu najboljih londonskih doktora za ljepotu među kojima se našao i jedan poznati hrvatski liječnik.

Dr. Sue Mayou, The Cadogan Clinic
cadoganclinic.com
Dr. Mayou poznata je i cijenjena dermatologinja, majstorica za botox i filere. Osim metoda pomlađivanja, dr. Mayou izvrsna je u analizi kože i madeža te kožnih bolesti poput akni i ekcema.

Dr. Aamer Khan, Harley Street Skin
harleystreetskin.co.uk 020 7436 4441
Dr. Khan kompetentan je za pomlađivanje lica matičnim stanicama i poznat po preciznom apliciranju filera. Glasi kao jedan od doktora koji ostvaruje najprirodnije rezultate, a ima i 15-godišnje iskustvo u kirurškim metodama.

Dr. Aamer Khan, izvor foto: Instagram

Dr. Geoffrey Mullan and Dr. Vicky Dondos, Medicetics
medicetics.com 020 7402 2033
Tim supružnika, muž i žena, uigrani su dvojac koji izvodi najmodernije tretmane uljepšavanja i pomlađivanja.

Dr. Stefanie Williams
eudelo.co.uk 020 7467 8500
Dr. Williams dermatologinja je specijalizirana za tehnike pomlađivanja kože lica. Osim toga, autorica je mnogih publikacija koje se tiču dermatologije.

Dr. Tracy Mountford
cosmeticskinclinic.com 01753 646 660
Dr. Mountford vješta je u radu s filerima, laserima i botoxom. Tvrdi da su najbolji nenametljivi rezultati koji ne izgledaju umjetno i pretjerano, a osoba izgleda lijepo i pomlađeno.

Dr. Nick Lowe, The Cranley Clinic
020 7499 3223
Najpoznatiji dermatolog u gradu, majstor za anti-aging i lasere. Dr. Lowe ima više od 30 godina iskustva i jedan je od pionira u istraživanju botoxa.

Dr. Rita Rakus
drritarakus.com; 020 7460 7324
Dr. Rita poznata je kao „londonska kraljica za usne“, a u svojoj 40-godišnjoj karijeri uljepšala je brojne celebrityje.

Dr. Nick Milojevic
miloclinic.com 020 3026 0135
Dr. Nikola Milojević u Londonu je najpoznatiji kao vrhunski stručnjak u nekirurškom tretmanu uklanjanja podočnjaka. Radio je za Harley Medical Group 5 godina kao vodeći liječnik najvećeg lanca estetskih klinika u Velikoj Britaniji gdje je napravio čak 20.000 zahvata botoxom i filerima. Britanski list The Daily Express dodijelio mu je titulu najvećeg stručnjaka za botox u Velikoj Britaniji.

Dr. Nikola Milojević

Dr. Michael Prager
drmichaelprager.com 020 7323 3660
Dr. Prager poznat je po prirodnom liftingu donjeg dijela lica i vrlo odmjerenom rukovanju botoxom. Fokusira se na lice kao cjelinu, a rezultati koje ostvaruje vrlo su prirodni.

Dr. Sebagh, The French Cosmetic Medical Company

020 7637 0548
Najpoznatiji „botoxer“ u Londonu, poznat i po sjajnim mezoterapijama. Osnovao je brand kozmetike Dr. Sebagh u kojem kombinira svoju stručnost i moderne anti-aging metode kako bi stvorio učinkovite proizvode.

Dr. Jean-Louis Sebagh, izvor foto: Instagram

Dr. Jean-Louis Sebagh jedan je od najrenomiranijih estetskih liječnika u Europi i dugogodišnji autoritet kad je u pitanju plastična kirurgija lica i vrata. Poznat je i po nevjerojatnoj listi slavnih klijenata u svojim ordinacijama u New Yorku i Londonu, u kojima je bio jedan od pionira upotrebe botoxa, hijalurona i vitaminskih injekcija još od ranih 90-ih.

Preporuke liječnika prije estetskih tretmana i zahvata

  • Konzultirajte se s liječnikom koji će vam raditi tretman ili zahvat
  • Imajte na umu da ćete vjerojatno trebati platiti konzultacije
  • Ne dajte se nagovoriti na dodatne tretmane koje ne želite napraviti
  • Provjerite kvalifikacije doktora i raspitajte se o „prije i poslije“ fotografijama
  • Uzmite nekoliko dana da “hladne glave” razmislite što točno želite napraviti
  • Vodite računa o troškovima – ako si zahvat ili tretman ne možete priuštiti, ne razmišljajte o njemu

Izvor: http: www.standard.co.uk

Pročitajte još i ...